Az biztos. Nagyon finomak a tengeri mókák. Főleg a tintahalkarikák, egy kis házi görögsalival, mikor du. hazarohansz enni egy pár falatot, hogy bírd a vacsoráig......
A visszaszámlálást úgy látszik többen is csinálják A kajákról és a nagyobb méretű ruhákról annyit, hogy én már most fogyózok, hogy majd kinn nyugodtan falhassak Bár azt is észrevettem, hogy annyira nem szoktam kinn éhes lenni, illetve kevesebbel is beérem, mint itthon
Addig meg fogyizok
Én Németországban vettem tzatzikit és az sem volt olyan rossz. Az nem volt annyira fokhagymás. De amit valamilyen port vett anyám itthon, amikor felbontottuk olyan szaga volt, hogy leestek a legyek az ablakból és lepergett a festék a falról...
Kinn is lehet kaprni tzatzikit és az is elég fini. Igaz hűtő táska kell hozzá, de ha meg tudja valaki oldani akkor haza lehet hozni.
Mousakát és is nagyon finomakat ettem. A legfinomabbat Makrygialoson ettem, ott direkt nekem készítették
Koktélt Nei poriban ittam. Mojitot
Egyébként ez minden irodánál bevált szokás, hogy koktél bónokat osztogatnak. Igaz úgy jártunk, hogy a bónnal kedvezményesen ihattunk koktélt 8 EUR-ért, aztán másnap láttuk hogy a parton egy tavernában minden kedvezmény nélkül 4 EUR volt egy koktél... hm...
A mazsolabor nekem nem jött be, de én csak a nagyon drága, nagyon édes borokat szeretem..... De vittünk férjem szomszédainak, ők odáig voltak érte:). Meg tesóm is írta utsó nap sms-be, hogy azt mindenképp vigyünk neki.
Én nem fogyózok, de egy ideje egészségesebben eszek, így fogytam pár kilót, de nem szeretném visszahízni, úgyhogy minimum az édességekből max. 1-1 falatot eszek majd kint is. Sőt tervben van ez máskor is, de nem nagyon sikerült betartani, sőt Görögo-ban abszolút nem), hogy mondjuk reggelente kocogok valamennyit, ha már az edzőtermet hanyagolni kell....
Egyébként a tengeri herkentyűket érdemes megkóstolni, mert nagyon finomak. Én itthon a pipicicin kívűl semmit nem eszek meg, de kinn szívesen falok tintahalat, vagy kagylót, esetleg egy kis grillezett polipot
A mousaka, ha jól készítik el, nagyon fini tud lenni. Igaz ettem már kinn borzalmas pizzát is
Volt egy menű amiben egy csomó kép volt, aztán amikor kértünk közölték hogy csak 4 féle pizza van. Na egyet kihoztak, de háttal mentünk ki az étteremből
Amit biztos keresni fogok Sartin: nektarin.....naaaagyon finom volt Paralian. Ugye Ginaaa? Sokat megettünk belőle. Viszont a görög dinnyéjük eddig nem volt a legjobb.
A nektarin nagyon fini kinn, de tavaly ringlót ettem, akkorákat, mint egy alma. Meg kipróbáltam a sárgadinnyét, ami olyan, mint egy rugby labda. Olyan sárga De az íze olyan volt, mint egy körte. Az utcai árusoktól, akik kis teherautókról árulják a portékájukat, mindenféle finomságot lehet venni Az ő görögdinnyéjük nem olyan finom, mint az itthoni. A miénk édesebb...
Fiatalabb koromban nekem sem kellett vigyáznom az alakomra
Ginaaa!
Szerintem befér! De ha nem akkor a csajok ölében is elfér 1-1 nagy bőrönd, az a röpke 1100km. alatt.
Én spéci a vezetés miatt abba megyek, így hát nekem lesz 1pár, ha gondolod felét majd odaadom. Deeeee, ha pedig futni akarsz akkor a komplett párat! Majd kitömöd.
A Sárgadinnyéjük nahhhhhh aaaaaaaz igen!!!!! Éppencsakcsak édes. Összeragad az ember szája.
És mivel nekem "nem kell" fogyikúra így BéZsé-vel kifosztjuk a élelemkészletet Sartin!