Ithaka? Kefallonia? elég nagy falatnak tűnik Lefkadáról! Milyen hajóval terveztek ilyen hosszú utakat? Mindenesetre ha gondoljátok, feltétlenül ajánlom Kastost és Kalamost, a Meganissin túli 2 szigetet is! És természetesen Meganissit is!
Irigyellek a lehetőségekért (ami a hajózást illeti).
Szia,elég nagy és gyors Tengeri Gumicsónakom van (Prestige Ranger) így megtalálod a googleba.Esetleg ha tudnád Meganisin merre találom a barlangot azt megköszönném.Továbbá azokat a partszakaszokat kedvelem ami nem túlzsúfolt szintén Meganisin köszike
megnéztem, nekem tetszik Melyik van neked, a 400-as?
A témát is érdekesnek találom!
Az hogy a csónak bírja ilyen távon, azt írják, én elhiszem.
De érdekelne, hogy kell ehhez bármilyen engedély? Milyen jogsi, papírok stb.??
Szia,nekem 510 es van,hajózáshoz kell jogsi mert nélküle nem vezetheted,én itthon tettem le 100 rúgó volt,három nyelven van benne,hajóvezetői jogsi.A youtub-on beírod a keresőbe a nick nevem és kiadja a videókat
Szerintem ez ne legyen szempont (mármint az udvar). Max. vmi fedett hely jöhet jól eső ellen, de ha nincs hát nincs, akkor csak letörlöd az ülést, kormányt és go...
Maci!
Mi a saját motorunkkal megyünk, de tavaly 10 napi kint béreltünk.Sisakot, cipő, ruhát , kulcsot, mindent benne hagytunk és amikor vissza mentünk ott várt minden.
(ezzel nem azt mondom Te is hagyj rajta minden cuccot )
csak érzékeltetni, hogy no túl para....
Én kb. összesen 4-5 kölcsönzőre emlékszem (Nidri). Mi először az idegenvezető ajánlása alapján a Homer-t választottuk, tudtak angolul. Utána voltam a Sixt-nél is és ott sem volt gond a komunikációval. De nagyjából mindegy, hogy melyik kölcsönzőt keresed fel. Nyiltan meg is kérdezheted az árakat ha már kinéztél egy motort és ha sokallod akkor mész a következőhöz és ott is érdeklődsz. Nem csinálnak belőle gondot, elég lazák...
Köszi. Csak azért kérdeztem, hogy van-e esetleg valami amelyik ajánlott.
Benzinkutak azok merre vannak a szigeten? Illetve ilyen nagyobb áruház van? Az ex -lefkadás forumon írta valaki ,hogy talán van Lidl.