Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 258 259 260 ... 745 746 747   >
Üzenet
  Josza2 | #108136 Üzenet | 2009-07-06 17:37:11 | Válasz a #108132. hsz-ra
Sziasztok!
Egyet értek. Fontos az út előtt jól felkészülni. Erre nagyon jó ez a fórum.
Amit elvárhatsz az Aeolustól és nem is lesz benne hiba
Profi utazás Görögországba Pargára.
Jó műszaki állapotú, kényelmes autóbusz.
Legalább két szlovák nyelvű film.(legalább attól elálmosodsz)
Kifogástalan, tiszta, rendes szállás.
Profi hazautazás
Amit nem várhatsz el az Aeolustól és nem is kapod meg.
Korrekt tárgyszerű tájékoztatás
Magyar nyelvű sofőrök. (pedig mind tud magyarul.)
Magyar nyelvű film a buszon.
A megbeszélt (pénzért lefoglalt) helyed a buszon.
Megfelelő idegenvezetés és helyszíni tájékoztatás. (az idegenvezetőt felejtsd el!)
Tájékoztatás a hazautazásról(időpont, találkozás, szállásról kipakolás)
Próbálj legalább egy szlovákkal, vagy szlovákiai magyarral jóba lenni, az majd megmondja ezeket.
Röviden. Semmi baj nincs az Aeolussal, ha úgy veszed, hogy a pénzedért vettél egy Görögországi busz szállítást és kifizetted a szállást és slussz. Többet tőlük ne várj, mert nem is igen fogsz kapni. Csak akkor fizess be náluk Fakultatív utat, ha jól tudsz szlovákul és sok felesleges kidobni való pénzed van, mert idegenvezetés náluk csak szlovák nyelven van és sokkal olcsobb és jobb, ha önnálóan oldod meg a kirándulásaidat. (autó, motorbérlés, kikötőben hajó foglalás stb.)
Ezért kell előzetesen felkészülni a helyből, hogy nehogy az ottani idegenvezetőre szorulj, mert arra nem igen tudsz számítani. Ha mégis gondod van kinn, fordulj bizalommal a Walter nagyon aranyos és készséges idegenvezetőjéhez! felkészülni meg itt tudsz.
Jó készülődést : Josza
  Bzolika | #108156 Üzenet | 2009-07-06 18:34:26 |
Szia Josza!

Bizony Neked is igazad van! icon_lol.gif

Kösz a tájékoztatást!
  Kristi249 | #108160 Üzenet | 2009-07-06 18:45:47 | Parga
Sziasztok,

gondoltam kicsit beleszolok ebbe a forumba, nem szeretnek senkit sem megserteni, de hogy lehet elore elitelni egy utazasi irodat es kijelenteni hogy nincs sem idegenvezetes, sem megfelelo tajekoztatas??? Aki nem volt itt iden, honnan tudhatja, hogy mi a helyzet?
En vagyok az Aeolus MAGYAR nyelvu igenvezetoje, mindenkit szeretettel varok Pargan es remelem szep elmenyekkel gazdagodva fogtok hazaterni! icon_smile.gif Ha barmilyen kerdesetek van, szivesen segitek, egyebkent abban teljesen egyetertek, hogy a Walter idegenvezetoje nagyon jo fej, mi nagyon joban vagyunk icon_smile.gif
Szep estet mindenkinek....
  Bzolika | #108161 Üzenet | 2009-07-06 18:52:50 |
Szia Kristi249 !

Örülök,hogy megszólal egy profi is - nagy megnyugvást jelent a sok pozitív és negatív hozzászólás között! Mi júl.28.-án megyünk az Aeolus-sal Pargára és remélem ott fogunk találkozni - tanácsot kérni ebben vagy abban!
Köszönöm a hozzászólásodat további jó mukát! icon_biggrin.gif
  Csincsi44 | #108169 Üzenet | 2009-07-06 19:25:51 | Válasz a #108136. hsz-ra Előzmény #108136
Sziasztok!
Mi tavaly voltunk az Aeolussal, és az alapvető információk korrektek voltak, a hazautazás időpontja is. Voltunk velük fakultatívon, ahol az idegenvezető ott volt, ott volt magyar idegenvezetés, ugyan nem annyi, mint a szlovákoknak, de volt.
A buszon megértettük így is mikor indulunk tovább, úgyhogy nem volt semmi gond. Nem árt ha nem arra készülsz, hogy mindent az idegenvezetőtől tudsz meg, de nekünk ahhoz képest amire készültünk korrekt volt.
  Josza2 | #108170 Üzenet | 2009-07-06 19:34:53 | Re:
kristi249 írta:
Sziasztok,

gondoltam kicsit beleszolok ebbe a forumba, nem szeretnek senkit sem megserteni, de hogy lehet elore elitelni egy utazasi irodat es kijelenteni hogy nincs sem idegenvezetes, sem megfelelo tajekoztatas??? Aki nem volt itt iden, honnan tudhatja, hogy mi a helyzet?
En vagyok az Aeolus MAGYAR nyelvu igenvezetoje, mindenkit szeretettel varok Pargan es remelem szep elmenyekkel gazdagodva fogtok hazaterni! icon_smile.gif Ha barmilyen kerdesetek van, szivesen segitek, egyebkent abban teljesen egyetertek, hogy a Walter idegenvezetoje nagyon jo fej, mi nagyon joban vagyunk icon_smile.gif
Szep estet mindenkinek....

Kedves Kristi249!
Nagyon örülök, hogy megszólaltál. Ez azt jelenti, hogy végre van Pargán az Aeolusnak idegenvezetője. Én valóban az előző évek saját és utastársaim tapasztalatai alapján írtam, amit írtam. Többször utaztam már a céggel (Pargára és Santorinire is). Én úgy érzem, hogy saját tapasztalatomból leírtam korrekten, amit én tapasztaltam. Leírtam a pozitívumokat is. Nem akarok belemenni, milyen anomáliákkal találkoztam már cégetekkel kapcsolatban, mert az az "Utazási Irodák" topikba való téma. Ha érdekel leírom Neked. Söt ebben az évben még csúnyán el is durvult a köztem és a cég közötti viszony, úgy, hogy többé nem leszek az ügyfeletek, pedig nagyon tetszenek és egyedinek tartom utazási célponjaitokat és úgy gondoltam, hogy mint rendes Görögország imádóhoz illik, végigjárom az összeset. Sajnos ebből nem lesz semmi.
Kedves Kriszti!
Nagyon jó helyen jársz. Bár minden idegenvezető olvasná a fórumot. Biztos, hogy nagy segítséget, iránytűt adna a munkátokhoz. Javasolom, olvasd el az "Utazási Irodák" topikot. Nagyon tanulságos lesz. Személy szerint tőled elnézést kérek (az Aeolustól nem, mert én az eddigi tapasztalatomat írtam meg) és őszintén örülök, hogy ha így online is de megismerkedtünk. Ha megbántottalak, elnézést kérek. Munkádhoz sok sikert kívánok.
Josza
  Miri25 | #108177 Üzenet | 2009-07-06 20:53:41 | Válasz a #108160. hsz-ra Előzmény #108160
Szia Kriszti!

Tudnál írni néhány dolgot a fakultatív programokkal kapcsolatban? Pontosan mit tartalmaznak? Mennyibe kerülnek? Milyen nyelven vannak? Az Aeolus-nál egyébként már érdeklődtem telefonon, de azt mondták, hogy majd csak Pargaban fognak tudni erről tájékoztatást adni.

Segítséged előre is nagyon köszönöm!!!!
  Ruzsi83 | #108178 Üzenet | 2009-07-06 20:58:11 |
Szia Kriszti

A fakultatív engem is érdekelne...
Előre is nagyon köszi
  Kristi249 | #108180 Üzenet | 2009-07-06 21:02:05 | Válasz a #108170. hsz-ra Előzmény #108170
Szia,

egyaltalan nem bantottal meg, igazan icon_smile.gif
En iden dolgozom eloszor az Aeolusnak, ugyhogy valoszinuleg neked tobb tapasztalatod van a ceggel kapcsolatban, es megertem, ha ellenveteseid vannak.
Nem vagyok elfogult, igyekszem mindig objektiven reagalni a dolgokra, latom en is a szervezesi hibakat es megprobalom mindig ugyfelorientaltan megoldani, remelem sikerul icon_smile.gif
Remelem szep nyarad lesz, minden jot icon_smile.gif
Kriszti
  Kristi249 | #108184 Üzenet | 2009-07-06 21:17:56 | Válasz a #108177. hsz-ra Előzmény #108177
Sziasztok,

a fakultativ programok magyar idegenvezetessel zajlanak, vagyis amint egy magyar is van a csoportomban en mondom magyarul is, sajnos toleralni kell, hogy szlovakokkal vagytok egyutt, ugyhogy vegig kell hallgatni szlovakul is.
A programok a kovetkezoek:
Jon szigeteki korut: Lefkada /Porto Katsiki/, Kefalonia /Fiskardo/, Ithaca /Frikes vagy Kioni/, Maganissi /Papanikolis barlang/, Scorpios /Onassis maganszigete/. Minden szombaton es szerdan van, 45 euroba kerul. Egesznapos kirandulas, reszleteket minden kirandulashoz elmondom mindig a welcome meetingen. Egyebkent a welcome meetinget mindig kulon szervezem magyaroknak es szlovakoknak, konnyebb nektek is, meg oszinten szolva nekem is egyszerre csak egy nyelven mondani icon_smile.gif
Paxos/Antipaxos: hajokirandulas, elso megallo Antipaxos /Voutumi strand, aztan Paxos /Kek barlangok, majd Gaios fovaros/. 20 euroba kerul.
Mitoszok es folyok: Nekromanteion josda, Lia strand, Acheron folyo, 30 euroba kerul es minden hetfon jarunk.
Meteora: Nagy Meteora kolostor helyi idegenvezetovel / tolmacsolas magyarra/, ikonkeszito muhely, Kalambaka varos, Metsovo falu. Minden csutortokon, 48 euro.
Korfu: individualis kirandulas, 30 euro, az ar tartalmazza a hajoutat oda/vissza kozvetlenul Pargabol. Korfura el lehet jutni Igoumenitsan keresztul is, ha busz/komp kombinacioval mentek kb. 26 euro oda/vissza, csak lehet hogy macerasabb busszal meg komppal, egyszerubb kozvetlenul hajoval.
Albania: Butrint /regeszeti lelohely, az UNESCO listajan szerepel/, Saranda varos / "Alban riviera"/, minden szombaton van a kirandulas es 75 euroba kerul.
Ha van kerdesetek, nyugodtan irjatok icon_smile.gif
Szep estet icon_smile.gif
  Miri25 | #108189 Üzenet | 2009-07-06 22:16:14 | Válasz a #108184. hsz-ra Előzmény #108184
Nagyon szépen köszönöm a részletes választ!
Neked is további jó estét! icon_smile.gif
  Juditella | #108219 Üzenet | 2009-07-07 08:16:57 | Válasz a #108160. hsz-ra Előzmény #108160
Szia Kriszti! Tanusithatom, hogy minden tájékoztatást megkaptunk Tőled, faliujságon kint volt a fontos dolog. A fakultativokon sem szenvedtünk magyar nyelvü tájékotatásban hiányt. Ha azt irom, hogy Thomas apartman, akkor fogod tudni, hogy kiről van szó/junius 8- tól. 2hét. Sok sikert a további munkáédhoz Üdv Juditella
  Juditella | #108220 Üzenet | 2009-07-07 08:19:08 |
dzsugi ! küldtem az emai cimedre beszámolót megkaptad? Várom a válaszodat ugyan oda. Üdv Juditella
  Bottakati | #108234 Üzenet | 2009-07-07 10:02:55 | Parga
Sziasztok!

Tettem fel képeket Parga-ról, remélem, nemsokára meg tudjátok nézni.

Mindenkinek nagyon kellemes nyaralást kívánok Pargán!

Bottakati
  Dzsugi | #108283 Üzenet | 2009-07-07 15:14:06 | Válasz a #108220. hsz-ra Előzmény #108220
Szia Juditella,

Köszi, küldtem választ icon_biggrin.gif

Dzsugi
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 258 259 260 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu