Kedves Josza2!
Kellemetlen emlékeket dobd a sutba, csak a szépre emlékezzél!
Fő a pozitiv gondolkodás.
Kedves Kriszti!
Én már voltam az AEOLUS-sal Pargán, de visszavágyom.
Gratulálok, biztos nagyon jó idegenvezető vagy. Sikerekben gazdag munkát kivánok neked Pargán.
Mi szept. 11-én indulunk Pargára, 27-ig. Ott leszel még akkor is? A fakultativ utak utószezonban is mind meg lesz szervezve, vagy kisebb lesz a kínálat.
Már 3-szor utazunk az Aeolussal, mi meg voltunk elégedve velük, sőt Krétán szuper volt az idegenvezetés.
Görögország ezen oldalán még nem jártunk, de Athentól Szalonikiig majdnem mindenhol megfordultunk + Rodosz, Kréta, Skiatos.
Nagyon várjuk már, hisz annyi szépet és jót láttunk és olvastunk itt a főrumon róla.
en itt leszek egeszen a szezon vegeig, ami azt jelenti, hogy valoszinuleg oktober kozepeig. Az osszes kirandulast fogjuk kinalni szeptemberben is, persze egy minimum letszamu jelentkezonek lennie kell, viszont a mi partnerirodank egyutt dolgozik nagyon sok europai irodaval, ugyhogy ha mas nem, akkor mas csoporthoz hozzacsapodunk Persze ebben az esetben is van magyar idegenvezetes!
Szep nyarat, talalkozunk szeptemberben!
Kriszti
Szia Kriszti!
Mi júl.21.én indulunk Pargára. Juditellea írta már, hogy van kint idegenvezető és hogy ők nagyon meg voltak veled elégedve, akkor biztos jól végzed a munkádat.
Megírnád milyen idő van most kint?
Július 28-án utazunk az Aeolus-sal Pargára - valaki megtudja mondani,hogy mikor indul a busz Szegedről?
Sofőrt kell szereznem,mert Békéscsabáról megyünk és nem akarom otthagyni a kocsit.
Köszi: B.zoltán
(A jegyet az indulás előtt kb. 1 héttel kapjuk meg,de hamarabb jó lenne tudni)
Mi augusztus 17.-től (13 napra ) megyünk busszal Pargara a Walterral.
Már végig olvastam a fórumot, sok mindent megtudtam!
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetetek mennyi pénzt kell vinni magunkkal (ketten megyünk, és főleg az érdekel, hogy mennyiből lehet megélni- a fakultatívokon kívül)? Ha publikus, akkor ki mennyit vitt?
Szia Kriszti!
Mi júl.21.én indulunk Pargára. Juditellea írta már, hogy van kint idegenvezető és hogy ők nagyon meg voltak veled elégedve, akkor biztos jól végzed a munkádat.
Megírnád milyen idő van most kint?
Szia,
nagyon meleg van most, meg az elkovetkezo napokban is meleget josolnak, kb. 32-33C, ugyhogy mindenkeppen alkalmas az ido a nyaralasra es furdesre!
Hát eléggé nagy nyugalom van. Netán sziesztázik mindenki??
Ruzsi!
Nekünk is már csak 10 nap, a jövőhét pillanatok alatt eltellik a készülődéssel és egyéb dolgok intézésével, aztán kedden mi is megyünk utánatok:-)
Sziasztok!
Örülök, hogy rátaláltam erre a topicra. Igaz már nem most, de ahogy közeledik az utazásunk időpontja még figyelmesebben olvasgatok. Mi aug. 20-án indulunk Pargara a férjemmel.
Az utazási irodában a hölgy azt mondta készüljünk arra, hogy valószínű délelőtti időpontban indul majd Szegedről a busz. A Sakisban leszünk. Volt már valaki közületek idén ott? Kíváncsi lennék a véleményére!
Szép napot mindenkinek!
Kedves Mindenki!
2 nap múlva indulunk Pargara , szeretnék köszönetet mondani mindenkinek aki segített ,a sok jó tanácsért. Itt mindenki segíti a másikat és ezért imádnivaló ez a fórum.
Szóval aki most fog menni annak szintén nagyon jó utat kívánok , aki meg már haza jött annak további jó munkát.
Tényleg köszönöm.
Ha megjöttünk érkeznek majd a képek és a beszámoló.