Ericsike! Köszi elõre is! Tényleg nagy segítség lesz, ha nem kell keresgélni, hanem tudom, hogy merre kell menni.
Titeket a busz lehet, hogy ott rak le elõtte!? De ha nem, akkor is tényleg egyszerûbb lesz megtudnotok, mint egyéni utazóknak.
Nagyon foglak irigyelni, amikor ott leszel, de utána már elleszünk a fotóiddal és a beszámolóddal, mert ugye lesznek azok is?! Igaz?
Mi július 9-én du. indulunk, ez egy jól bejáratott idõpont, így másnap délelõtt érünk oda, lényeg, hogy reggel 8 elõtt elérjük a görög határt. A szállást július 10-20-ig foglaltuk a Siren apartmanban. 2+2 fõre, már nagyon várjuk. Most azt böngészem, h milyen látnivalók vannak a környéken amit nem szabad kihagynunk. Bár erre 10 nap nagyon kevés.
Andra | #26002 | 2007-04-24 07:44:24 | Válasz a #26001. hsz-ra
Szia urbia!
Ha egy picit vissza olvasol, akkor ott leírtunk pár látnivalót a környéken. Ezek szerint ti saját szervezésben mentek, nem utazási irodával, ugye? Mert akkor szerintem Sivótát nézzétek meg, képek alapján csodaszép hely lehet az is és nincs is túlságosan messze!!!! De szerintem ezen a környéken annyi látnivaló van, hogy az a 10 nap semmire sem lesz elég.
Mi 11 éjszakát fogunk ott eltölteni, de szerintem az sem lesz elég arra, hogy mindent megnézzünk, fõleg, hogy azért strandolni is szeretnénk. Gyönyörû Görögországnak ez a része is, lehet, hogy ide érdemes többször visszamenni!
Én pont egy hónap múlva megyek, de addigra te is és ericsike is hozzátok a beszámolót, meg a rengeteg fotót és azzal elleszünk indulásig.
Andra | #26003 | 2007-04-24 07:45:25 | Válasz a #25972. hsz-ra
Szia Anikó!
De szép az új "arculatod"! Ez szebb kép, mint a másik volt!
Szia!Mi a Buasba voltunk tavaly igy nem tudom csak behatárolni ha közel van a Valtoshoz akkor valszeg a fölötte levö dombon van A távolság elenyészö mert csodás környezetbe lehet sétálni Pargán bárhol jársz
Andrea ez a kép annyira jó Az alsó részen látható kis strandhoz érdemes elmenni ha szelesebb az idö mert akorra hullámok keletkeznek amit ritkán lát az ember élöben Fördésre inkább a toplesre éhes nyaralók használják mert ez a rész köves de a tengernek olyan hangja van ahogy a köveket megmozgatja amit egyszer érdemes meghalgatni Akövetkezö a városi starnd ahol mindig nagyon sokan vannak !aztán a kikötö jön ,és a hegy amin az esti kivilágitásnál gyönyörü a vár Ennek a hegynek a háta mögött van a Valtos ami 3szor akorra mint a városi strand.Bocsi hogy belekogtyokog de olyan jó igy végigjárni gondolatban ujra Pargát
Andra | #26025 | 2007-04-24 11:47:24 | Válasz a #26022. hsz-ra
Szia Éva!
Dehogy kotyogsz bele, mi csak megköszönünk mindenféle információt Pargaval kapcsolatban!
Ez a kis strand, amirõl beszéltél, nagyon szép, már láttam róla képeket, csak láttam azt is hogy elég kavicsos. De egyszer biztos, hogy elmegyünk oda, Parga összes strandját meg szeretném nézni. Biztos mindnek más a hangulata, meg hát a látnivaló is mindnél más.
Látom neked is a szívedhez nõtt Parga. Eddig még mindenki, aki ott járt, áradozva mesélt errõl a kis városról.
Ne tudd meg mennyire várom, hogy ott legyünk!!!
Itt a link:http://www.parga.com/rachel-warwick/index.html?id=1
Andra | #26042 | 2007-04-24 12:57:53 | Válasz a #26039. hsz-ra
Vio, köszi a linket, szuper képek vannak rajta!!!!!!!!!
Képet akartál beszúrni vagy az oldal címét?
Ha képet, akkor jobb egérgombbal ki kell alul jelölni a kép címét, aztán itt az IMG gomra kattintasz, bemásolod a kép címét (ctrl+v), majd ismét IMG gomb. Remélem érthetõen írtam le.
Ha az oldal elérhetõségét akartad, akkor ugyan ez, csak az URL-lel. Ha nem értesz valamit kérdezz!
De az oldal szuper, nagyon szép képek vannak Pargaról!!!! Még nem is láttam õket.