Szia!!
De jó, akkor együtt utazunk, mi is akkor és velük megyünk! 1 gyerekkel, 10 éves lány, meg a férjemmel. Ti is az Ellibe fogtok lakni? Mennyi időre jöttök??
Akkor biztos megismerjük egymást, főleg, ha sok gyerekkel jöttök. Mekkorák a gyerkőcök?
Szia AGICA2!
Szóval Mi is az Elliben fogunk lakni. Három fiunk van: Hét, három és egy évesek kb.
Izgalmas út lesz, főleg a két kisebb miatt. Remélem, nem zavarjuk az utasokat nagyon.
Mi csak egy hétre megyünk. Voltunk már Paralián, átvasutaztunk OB-re is. Csendes hely, de ha nyüzsit akarunk, ott van Paralia 3 km-re.
Már nagyon várjuk mi is, és örülök, hogy megismerjük egymást, hiszen együtt fogunk lakni. Majd értekezzünk, jó? Edit
Örülök , biztos jó lesz az út, ne aggódj, az enyém is kicsi volt amikor először mentünk... ugyis találkozunk induláskor, és lesz időnk elég, megismerkedni:-)
Szia!
Én is már nagyon várom az indulást, és a legnagyobb fiam, Dani is. Vele mi is sokat utaztunk, de háromtól kicsit félek. Gyorsan szaporodott a család Mi Kiskunfélegyházán szállunk fel du. 13-kor. Ti már a buszon lesztek, azt hiszem.
Tényleg nemsokára indulunk!! Imádom G.országot!!
Ne félj, lesz amilyen lesz.... más is problémás gyerek nélkül is. 1 napot kibírunk...
Igen, mi délben indulunk a Hősök Teréről Pesten.
Foglaltatok külön helyet a buszon? Apuka is jön? Ez a férjem kérdése volt
Igen, jön Apuka is! Nélküle nem is mehetnénk, így nyaralás a nyaralás! Nem foglaltam helyet, mert amikor legutóbb mentünk az Apollonnal, nem szólhattunk bele az ülésrendbe. Remélem, azért nem ülünk szerteszét
Elvileg nem szedik szét a családokat, de gondolom akkor 4 helyet foglaltatok, illetve kaptok, a kicsinek nincs külön. Őt az öledbe veszed, nem?
Akkor nem lesztek páratlanul. Mi igen.... mindig ettől félek, hol lesz a helyünk..
5 helyet foglaltam,hogy a gyerekek tudjanak aludni. Egyik az egyikünk mellett, másik a másikunknál. Dani azt mondta, ő szivesen ül külön. Legalább így nem kapnak hajba.
De ez még variálható.
Így direkt 5 helyet fizettem ki, hátha könyebb lesz az utazás nekik.
A szállásnál is inkább megvettem a 4 ágyas apartmant, a kicsinek pedig viszünk pótágyat.
Mivel Olympic Beach-re visszajáró vendégek vagyunk ezért ajánlok néhány helyet ahol enni lehet. Mi soha nem fizetünk be kaját mert nem drágák a cukrászdák, éttermek, giroszosok. És így nem vagyunk helyhez időhöz kötve. Általában egy vacsi vagy ebéd kijön két személyre 10-14 euróból étteremben, 8-12 euróból giroszosnál. Egy reggeli két személynek süti+ frappe 5-6 euro. Azt hiszem ezek eléggé baráti árak (bár tavalyiak)
Kék fehér díszítéses taverna a tenger parton.
A park melletti éttermek közül a jobb oldali.
A park hosszabbik oldala melletti cukrászda, óriáspalacsintái (kedvencem a sonkás, és a cseresznyés). (nem olcsó de brutális adagok ne ebéd vagy vacsora után menjetek, mert főétkezés mennyiség!)
Porky's nevű giroszos, itt kérjetek a tulaj házi tzipurójából is!
A második utcában, középtájon egy péksüteményes kiülős kávézó itt szoktunk reggelizni.
Ha nagyon hangulatos, reprezentálós vacsit akartok akkor ajánlom átsétálni Paraliába a kikötői étterembe na itt már vannak húzosabb kaják is viszont szép a kilátás.
Nagyon szépen köszönöm a tippeket, biztosan meglátogatjuk a palacsintás helyet és a Porky's-t is. Étterembe, nem hiszem, mert a gyerkőcök még kicsik.
Mindenesetre mindent felírtam, jó, hogy nem ott kell keresgélnem, hová érdemes menni.
Köszi!
Ha van még valami jó tanácsod, tipped, megköszönném.
Gyümölcsöt a park sarkánál, a part mellett álló autókról érdemes venni, ezek termelők, friss áruval.
Bár az Amita márkájú gyümölcslevek a legdrágábbak, (0,8 - 1,6 euro/l) de ezt érdemes venni, mert hihetetlenül finomak! (dinnye, banán, gránátalma stb...) Mi még haza is szoktunk hozni pár dobozzal....
Nagyon sokak tudok még mesélni, de mire lennél kiváncsi?
Mi sem fizetünk be soha sehova, mert nem érdemes. Nem szeretek időhöz, és helyhez kötve lenni. Nekem elég napi 1-2 gyros,meg 1 sör ( Mytos) a gyerekem még azt sem eszi, így aki emberi módon étkezik az a férjem.
Meg hát 17 napig ugyanoda menni enni...hát az már sok lenne kicsit.
Szia!
Köszi a tippeket!
Elsősorban a méz érdekelne még, de termelőtől. Nagyon szeretjük a kinti mézet, viszont a bolti nagyon drága. Szeretnénk haza is hozni, úgyhogy kedvező árút keresünk.
Toroniban az út szélén árulta a lakosság, nagyon jó áron.
Van olyan hely esetleg, ahol hozzájuthatunk így?