Szia Kyra
A rodosziak nagyon kedvesek ,csak kevés helybelivel találkoztunk,
a taxis akivel közlekedtünk nagyon jópofa kisöreg volt (még ajándék narancsot hozott otthonról )
majd a látod Õt a képeken
A sziget fantasztikus (csak azok a fránya angolok )
"kalimera"
Szia Asteri
Rodosz gyönyörû szép volt, egy évre újból feltöltõdtünk..
Symi sziget elvarázsolt minket ,Lindos csodálatos ,
Az Anthony öböl mesés volt...
A water park minden igényt kielégített és az a panoráma
Faliraki kicsit csalódás volt, nekünk nem jött be a sok angol turista végett, meg minden rájuk épült.. ,a fiatalok biztos jól érezték magukat , mi koktélozgattunk , sétáltunk nagyokat,,találtunk a moló után egy csendesebb részt az jó kis hely volt
Kardhalat nem sikerült ennem, de majd jövõre
Kalimera
Szia Dani!
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat! Nekünk is nagyon tetszett Rodosz és én is szeretnék még visszamenni valamikor. De most Kréta a következõ uticél, októberben...
Szai Asteri
Biztos nagyon JÓ lesz krétán
Nálunk is benne volt a pakliban, mert onnan lehet gyorshajóval Santorinire is menni Idén a "Diasos" Kati oda ment , majd leinformáljuk
De majd talán késõbb összejön, elrõre is jó pihenést kívánunk
"Kalimera"
Szia Dani.
Látom hazaérkeztetek.
Mostmár nekem is lassan, de csak nagyon lassan aktuális lesz a nyaralás.
Tudod írtad annak idején hogyha van kérdésem válaszolsz nekem.
Mi szeptember 26-án indulunk Falirakiba.
Mi is apartmanba leszünk.
Hol kajáltatok?
Milyen árban vannak a kaják? Vásároltál sokmindent?
Hol érdemes?
Már egy hete hazajõttünk a valos életbe!Nagyon szép helyeken jártunk,sok szépet láttunk,Mi Falirakin voltunk egy apartmanban,önellátással.A tavernákban való étkezést nem sokáig birta a pénztárcánk,egy vacsora három före 35 euroba került ,igy megoldottuk az otthoni kajálással a dolgot.Supermarketben vásároltunk 2db kifli0,70cent -1 l tej 1,85 10 dkg szeletelt sajt 2,30 kenyér 0,40dkg 0,70 gyros 2,50 frappé 2,50-3,50 üditõ 1,5l 1,85 a zöldség és a gyümölcs az nagyon olcsó!fagyi1,80-2,20 koktélok 3-6 eurovaj 1,20-2 euroNagyából a kajáról ennyit ja és van Falirakin mc donalds is mi ott ittunk mindig shaket nagy adag2,30 görögsali 4 euro Vásárolni nem igen tudtunk mit mert tele van a város bovlival ruhanemü az elég jó árban van Ezeket Rodosz városban a bazárban érdemes megvenni oda jár elvileg félóránként busz bár ez nem jellemzõ a jegy 1,70 bár mi taxival mentünk 13 euroért vitt át Falirakiból voltunk Symin mi egyénileg oldottuk meg a hajójegy oda vissza 19 euro két szigeten áll meg.Lindosra taxival mentünk 30euro volt oda hárman utaztunk a buszjegy azt hiszem 7 euro oda Falirakin van egy nagyon pazar vizipark a belépõ 20euro egésznapra tuti hely!Jártunk a luna parkban is itt a hinták 1-3 euro kerültek.A parttól távolabb esõ tavernákban érdemes enni mert azok valamivel olcsóbbak!mi az árakban nagyot csalodtunk mert Görögország más részein nem tapasztaltunk ilyen drágaságot!Teljesen az oda utazó amerikai,angol és német turistákra vannak felkészülve az árakban.Nagyon sok bár,taverna van.Olyan mini Las Vegas érzésem volt Falirakin.Nekem hiányzott a görög filling!De Rodoszt látni kell egyszer bár mennyit is költesz el a szigeten.A látnivaló pazar!Nem bántuk meg hogy ezt választottuk az idén.Ha van kérdésed irjál válaszolunk szivesen.Fent vannak a képeink a fotóalbumban,ha van kedved nézd meg!Andi
Köszi az ifórmációkat!!!
Szomorú, hogy csak minden agolok körûl forog de azért én bízom benne,
hogy jó lesz. A fotóalbumot próbáltam megnyitni de sajna nemmegy
vagy én vagyok ügyetlen.
Már nagyon várom, hogy szeptember vége legyen. Egyébként szerintem mi is kipróbáljuk az éttermi kajákat, de ha nemmbírjuk anyagilag akkor majd a supermarketbe bevásárolunk és fõzünk.
Puszi Nyuszi.
Bocsi a helyesírási hibákért, de munka közben így hajnal tájékán
már nem vagyok valami friss. Még egy kérdésem lenne,
ezüst ékszereket láttatok-e és milyen árban voltak?
Mi nézegettük az ezüst ékszereket. 24 euró-ért adtak volna egy nem túl nagy medált. De még így is sokkal olcsóbbak az ezüst ékszerek mint az arany. Nagyon sok ékszerüzlet van és alkudni is lehet.
Nagyon sok ékszer üzlet van Rodoszon és Falirakin is.Az arany nagyon drága egy karkötö vékonyabb fajta 250-400 euro, medálok 100euro az ezüst nem vészes és nagy a választék. Az árakat nem néztem mert én aranyat vettem .Az alkuról annyi a tapasztalatom,hogy nekünk nagy nehezen engedett az árból 5 eurot!én egy görög mintás lapos karláncot vettem 150euroértFalirakin egy kis ékszer üzletben mert a nagyok drágábbak!Szoval választék van csak pénzed legyen elég és megkapsz mindent.Az albumot nem tudom miért nem tudtad megnyitni?Bevoltál jelentkezve?Mert ha nem akkor nem tudod megnyitni!!Ja még egy jó tanács,ha kint fizetsz bankkártyával akkor a középárfolyamon számolják az eurot és pénz kivételnél is!Lehet,hogy igy jobban jártok mi is utolag tudtuk meg már itthon.Andi
Hello!
Ékszerek! Egy ezüst gyûrû 14 Eurótól kezdõdik.Én egy vastagat szerettem volna az 18 volt de nem vettem. Kiderült itthon olcsóbb.
Úgyhogy majd itthon!
Linda
Bocs, hogy eddig nem írtam de csak a munkahelyemen van rá
lehetõségem, de nem mindíg jön össze.
Voltatok már Kos szigetén?
Érdemes átmenni Rodoszról? Az utazási iroda szervezte be
programnak kb. 40 eur lesz egy személynek.
Voltam már Rodoszon és Koson is egy-egy hetet nyaralni. Amikor Koson nyaraltam onnan is áthajóztunk Rodoszra kicsit nosztalgiázni.
Rodoszra 1 hét is kevés.
Ennek ellenére én rábeszélnélek, mert a kikötõ mellett van az óváros és valami csodálatos. Arra elég az a pár óra, hogy egy kis ízelítõt kapj Rodoszból.