Sziasztok!Érdeklődnék az olyanoktól akik voltak Kefalónián és Zakynthoson hogy melyik a jobb.Hülye kérdés tudom,de a kettő közül nem tudom hogy melyiket válasszam.Várom a véleményeket!
Szia! Itt még mi sem voltunk csak Korfun meg Sartin én is tervezem,hogy jövőre merre megyünk, Lefkada is gyönyörű meg Zhakintos is, sok szép hely van Görögben...
Szia tallér!
Csak röviden amennyire lehet...
Zakyntos egy szép sziget élén a Navaggio öböllel ami azért eléggé toplistás.Mi sajnos csak fentről láthattuk,mert a hajónk a nagy hullámok miatt nem tudott kikötni.A sziget nem túl nagy kb. 2 nap alatt bejárod. A robogót elfelejteném a helyetekben,mert nagyon vacak utak vannak.Saját bőrünkön tapasztaltuk sajnos.A fiatal angol turisták nagyon kedvelik a helyet úgyhogy van belőlük rendesen.Ha elkerülöd Laganast akkor talán kevésbé fognak zavarni.Nekem annyira nem tetszett de ez saját vélemény.Ja és ez 2009-ben volt.
Kefalonia
egy csodálatos magával ragadó sziget!Élén a Myrtosal amit látni kell.A csodálatos zöld növényzete, a kristálytiszta és hihetetlen színekbe pompázó vize, számomra lenyűgöző volt.Szerintem itt nincs annyi angol (mi Skalaban) voltunk.A sziget baromi nagy émelyítő szerpentinekkel teli.De sebaj a látvány kárpótol minden rosszullétért.Egy hét is kevés,hogy mindent láss.Itt is mindenképp autó. Ez idei nyaralás volt.Imádom bármikor visszamennék.
KEFALONIA én ezt választanám! De járj utána hátha neked Zakyntos a nyerő.
Szia,
-törölt nick 16363 | #176027 | 2011-09-25 20:05:43 | Válasz a #176017. hsz-ra
Kefalóniát választanám, és átmennék Zakyntosra egyik nap hajóval.
Az idén mi is Skala.-n nyaraltunk, s mindenkinek nagyon ajánlom ezt a szigetet.
Tömény természeti szépségek....a Myrtos beach döbbenet.....Assos falucska,
a Mounda beach Skala.-tól nem messze isteni fürdőhely,...s a Melisssani barlang csodája.....Sami a Corelli kapitány faluja... Aenos hegy.... Argostoli a főváros... a Fiskardoi kikötő ....
az a sok citromfa, narancs és, egyéb fák, virágok tömkelege,... a nyugalom szigete,,,, tisztaság !!!!....a gyönyörű öblök, a tenger kékségének játéka.
Nagyon intelligens, kedves hely.[ihttps://picasaweb.google.com/109795294492382950159/Kefalonia?authkey=Gv1sRgCIKJ7snh5KKqPQ#5621157414633780530mg][/img]
Nagyon köszönöm mindenkinek a véleményét,sokat segítettetek!Hát nagyon úgy néz ki hogy Kefalonia mindenkinek bejött és senkinek nem volt negatív véleménye,tehát ha minden összejön akkor jövőre az úti cél Kefalónia lesz! Megnéztem a képeiteket,tényleg csodálatosan szép!