Szia! A Kozmaszban többször voltam.Egyszerű,aránylag tiszta,közel mindenhez.A tulaj kicsit tud magyarul,edény kevés van,ha főzni is akarsz vigyél.A légkondi benne van az árban.Egylégterú egyébként.Tengerre néző szoba is van.
Én voltam bent az apollònnàl és megkaptam a 2013-as sarti árakat. ugyan annyi minden mint tavaly, csak pl az utolò turnus most szept28-ra esik. én most hezitálok,hogy ibusz vagy apollòn. az ibusznak szept 21- től ugyan annyira jönne ki mint az apollòn szept 28-tòl.
Ne féljetek kihozni a kicsiket!!! Sarti tele van turista-gyerkőkkel. Látnátok a szerbeket, még a csecsemőket is kihozzák magukkal. Élmény a kicsiknek, főleg Sarti-beach, de ott van a játszótér is! Tapasztalatból mondom-nekem a lányom 1,5 a fiam 3 volt amikor először kijöttek velünk. Ma már egy tableten is tudsz videót nézetni a kicsikkel, ha éppen befásulnak a buszon, de lehet kapni mini tv/dvd lejátszókat is. Simán bírják és te is imádni fogod azokat a hatalmas játszásokat és felfedezéseket a tengerparton.
2007-ben itthon hagytam a 3 éves kisfiamat. Nagyon megbántam minden téren. Már egy éveseket is hoznak buszon jól bírják felnőttek kedvesek előzékenyek velük. Mai napig megsimogatják gyerkőceim fejét lépten nyomon. Idén már hatodszor jött velünk. Talán annyi hogy elő vagy utószezonban jobb vele menni elszaladgál a parton. Ez az én tapasztalatom.
Nekünk rossz volt aggódni érte olyan messziről mikor itthon maradt.
Sarti volt sokáig a kedvence. Idén gondolkodom Sarti beachen.
jajj én is csomagolnék már, de egyenlőre még nem tudjuk, hogy merjük-e az akkor27 hónapos kislányunkat ennyi időre itthon hagyni. Pedig Sarti nagyon hívogat:D Egyenlőre nézegetjük az ajánlatokat:)
Szia Sokrisz! A Koszmaszt az idén a Grand Tours teljesen lefoglalta, csak magyarok voltak benne, Sarti utólsó utcájában van és a hegy felöli oldalon egy bizarr üres telekre néznek az apartmanok. Nem laktam benne, de autóval többször is elmentem előtte. Belül nem láttam, de a Grand-dal voltam Nei Poriban, a katalógusban és kivülről meglehetősen jól kinéző Papa John apartmanban, ami egy koszfészek volt.
A Hotel George-ről nem tudok semmit, de Sartin, ha autóval mentek a helyszínen javasolom a szállásfoglalást. Mi az idén, július közepén 35 euro/nap, 3 fő részére légkondival, internettel, sík TV, magyar csatornákkal laktunk, igaz egy belső, de teljesen rendben lévő belső kertre néző, igen tágas, mo-i mércével is tiszta Rena nevű apartmanban. Az elmúlt évben a Dimis apartmanban laktunk. Modern (Wifi, sík-TV magyar csatornákkal, légkondi) tiszta, nagyon jó helyen, a játszótérnél van, a hatalmas erkélyről oldalról a tengert lehet látni, de az idén elszaladtak az árai.