Sziasztok!
Néhány napja jöttünk haza Korfuról. Nagyon jól éreztük magunkat. Benitsesben voltunk. Motorral bejártuk a szigetet, gyönyörű volt minden. Köszönöm mindenkinek, aki vette a fáradtságot, hogy beírta ide az élményeit. Nagyon sok hasznos dolgot írtatok! Jó nyaralást mindenkinek, aki olyan szerencsés, hogy még ez után fog utazni.
Szia gégé!Pont ezt az apartmant néztem ki kis családunknak,már váltottam e-mailt a tulajdonossal.Nem tudom ildomos-e,de néhány lelkesítő szót az apartmanról ha kérhetnék privátban,köszönöm!
Köszönöm szépen a segítséget,nekem bőven elég lesz az alap ha tiszta,pláne a füri!!!Az első utam mindíg oda vezet minden szálláson!
Az angolokról sajnos ugyan azon a véleményen vagyok,mint Te.Ezek szerint Zakira a jobb fejek járnak,és az ételekkel kapcsolatban is jobb a helyzet.Merthogy mi tavaly Mallorkán pont ugyan ezt tapasztaltuk.Arról nem beszélve hogy a velünk szemben lakó 3 fiatal csajszi minden éjszaka felválltva hányta végig a folyosót.Még tudnék mesélni a liftben hangosan fingó bácsikáról,aki miután végzett,még meg is rázta a lábát,hogy tuti kijöjjön a szag.Stb.
De természetesen nem fog eltántorítani egyetlen angol sem,megyünk Sidariba is! Remélem!!!!
Sziasztok!
Már régóta olvasom a fórumot, nagyon sok szép és jó dolgot írtok Korfuról. Két éve jártunk ott először és az idén is oda megyünk, most augusztus 20-án indulunk. Azzal kapcsolatban kérném a segítségeteket, hogy mennyire van már kiépítve Görögországban az autópálya, Thessaloniki és Igumenitsa között? Mikor mi voltunk, még sok volt a szerpentines út. Én is csak csupa szép dolgokat tudok mondani! Mindenkinek kellemes nyaralást kívánok!!!!!
Korfu nagyon szép és kellemes úticél. Mi most jöttünk vissza Sidariból. A Makrisban laktunk minden korrekt volt. Autóbérlést kötelezővé tenném a fakultatív progikat törölném. Utazni szabadon össze vissza a szigeten, bátran ez Korfu.