Szia!
Ne haragudj, Neked meg sem köszöntem a segítséged! Várom én is a tapasztalatokat, az árakat, kívánom, hogy érezd Magad nagyon jól, mi még elõtte állunk és én is nagyon várom!
Üdv: bryam
Szia Jowissa! Megint egy amatõr kérdés!
A a qwad 2 személyes? Csupán azért érdekel, mert 6-an megyünk, kettõnknek van jogsija, el szeretnénk menni az iszap kúrára, hogy fogy fogjuk tudni megvalósítani? Köszi a segítséged: bryam
A qwad 2 személyes ( legalábbis mi ketten mentünk rajta és kényelmes volt ).
Én nem igazán akartam menni kwadtúrára mert abszolut nem érintett meg. A Barátnõm miatt mentem, hogy legyen aki vezet. Nagyon jó élmény volt. A qwad-ozás is tök jó volt meg a sólepárló és Makrigialos is nagyon szép hely. Az egy jó nap volt.
Milyen térképekre gondoltál a környékrõl? Mert találtam egy párat, de nem tudom, hogy pontosan milyenre gondoltál. Ezek parália és körynéke. Ha kellenek, hogy megnézd akkor írj és küldõm is.
Örülnék a térképeknek. hutok@freemail.hu címre küldheted. Amennyire tudtam felkutattam a netet, de térképek csak olyanok vannak amik nekem nem tetszenek. Vagy rossz a felbontásuk. De nem adom fel. Majd összejön, még úgyis van 3 hónap ( a fenébe még olyan sok ! ). Azt olvastam itt a fórumon hogy a shell kutakon adnak ingyenesen térképet nagyon jót. De szerintem ott kapok megyetérképet akármelyik boltban. Így is egy csomó infót összeszedtem már innen a fórumokról, már csak egy jó térkép kell.
most látom hogy te is paraliára mész. Ott hová ? Én a Caravell-be. Sajna ugy látom mintha pont azzal a busszal mennél paráliára amivel én majd jövök haza .
Remélem annak ellenére összefutunk egy személyes eszmecserére , miket láttam esetleg hová menj el , hol jók az emberek , és hol volt roszz nekem .
Személyesen amugy is jobb az ilyet kidumálni mint gépen .
Sziasztok!
Hazaértem... Fáj a szívem, épp hogy odaért a nyár Paraliára, én már jöttem is haza. Tele van román és lengyel turistákkal, napoznak, meg fürcsiznek, én nem hittem volna el, ha nem látom a saját szememmel. Gyönyörû lesz ez a nyár is, mindenhol készülõdnek, takarítják a partot, festegetik az apartmanokat... A Da Luxe idén piros-fekete színekben fog pompázni, a Cocusban még nem láttam mozgolódást (de lehet rosszkor sétáltam arra).
Üdv mindenkinek, én picit lepihenek, mert tegnap óta nem aludtam.
Szió! Szokatlant?Extrát? Annyira nem. Egy átlagos görög húsvét volt, idén még a templomba is bemerészkedtem. Kecskét sütögettünk, táncikáltunk, borozgattunk, éjjel buliba mentünk, gayertyát gyújtottunk (a szent lángot). Azért még mindig vannak meglepõ dolgok, szokások. Például most láttam elõször a páromat is hogy viselkedik a templomban, és tök ledöbbentem rajta... Érdemes megnézni egy görög húsvétot, tele van fura szokásokkal, de a vége mindig egy hatalmas party.
Meg azon lepõdtem meg, hogy a korai idõpont ellenére már nagyon sok turista lent van, fõleg iskolás csoportok. És persze szép az idõ, de a tenger még hideg, ennek ellenére õk vígan lubickoltak. Én addig merészkedtem csak, hogy leültünk a partra és ott kávéztunk az egyik kis kávézóban egyszer Olympic Beachen egyszer meg Paralián. Sajnos nekem még egy egész hónap, amíg visszamegyek. Akik elõttem mennek, azok remélem beszámolnak majd mindenrõl, ami addig történik
ugy látom veled is ugy fogok talizni hogy csak egy óránk lesz, de ha gondolod talizhatunk, egy kis eszmecserére. Az apartmanról nem tudok semmit, megnéztem a görög fotóimat ( két év alatt évi kb 1100 foto ) de nem láttam ott sem fotót róla.Ugyanis elég sok fotót csináltam az utcákon is.
Hellóka!
Most olvasom bryam hozzászólását és rájöttem, a múltkori beszámolómból kimaradt az iszap pakolás A legnagyobb móka az egész Panos-os quad túrában!
Jowissa!
Örülök, hogy neked is így tetszett, mi is úgy voltunk vele, hogy simán quadot nem fogunk bérelni, csak azért, hogy átmenjünk mondjuk Olimpyc Beach-re, vagy céltalanul száguldozni vele. Így viszont iszonyat jóóóó volt
Amúgy mi Olimpyc Beach-re átsétáltunk gyalog, megéri átmenni, végig homokos part van és közben csomószor meg lehet mártózni a tengerben. O.B-en viszont van medúza fogó háló, tehát nem kell tõlük rettegni...