Köszi az infót!
Ez így tényleg macerás, akkor marad fakultatív. Most is 34 Euróba kerül az út, azt hittem olcsóbban meg fogom tudni szervezni, de ezek szerint nem.
Azt láttam, hogy Napflionba simán be lehet buszozni, azt megoldjuk.
Még az éjszakai hajózással kacérkodom, biztosan nagyon hangulatos lehet!!!
Az idén Marmaras és Tolo között vacilláltam, de a képek alapján azt hiszem Tolo szebb és így ezt választottam.
Andra | #130261 | 2010-04-01 13:18:23 | Válasz a #130260. hsz-ra
Még egy kérdésem lenne!
Hydrán lehet csacsigolni úgy láttam. Gondolom pénzért lehet felülni rájuk.
Azt tudjátok, hogy mennyibe kerül?
Kipróbálnám.
Vhol volt egy képem talán erről, de szerintem felesleges azt a kis időt erre fecsérelni.
Mi három napig voltunk ott de eszembe se jutott, hogy kipróbáljam annyi látnivaló volt.
Amennyi időtök lesz az érdemes az utcák bebarangolására nézelődésére fordítani. Ezernyi kis hangulatos utcácska én már az étkezést is javaslom, a hajón elvégezni, sose értettem azokat akik ilyen helyre megérkeznek ott beülnek az első helyre a hűsbe és csak ott ücsörögnek szinte a hajó indulásáig.
Így se lesz időtök pl ide feljutni ahonnan látszik az is ahonnan a csacsikat hozzák a kikötőbe
Jobban jártál Toloval szerintem, bár Marmaras is kellemes hely...
Túl sok Tolo környékén a látnivaló, s mindez sajnos pénzkérdés. Szuper pl. a hajókázás a Korinthoszi csatornán, vagy a kirándulás Athénba Ágival, de a szinházat is kár lenne kihagyni Epidaurusban, stb.
Hydrán rengeteg csacsit láttam, de mind csak teherhordó volt. Nem tudok róla, hogy csacsigolni is lehetne... Talán valaki...
Szerintem se eri meg...egyreszt mert kb 15 E 10 perc (es azalatt volt, hogy 3 lepest ment a csacsi majd, a jo idomoitasnak koszonhetoen megmakacsolta magat), masreszt gyalog nagyon jol bejarhato a hely, kiprobalni ki lehet, de tenyleg csak egy foto erejeig...szerintem. Pillanatnyilag ugy nez, ki marad iden is 34 E a hajojegy ara...
Amugy az arak nagyjabol olyanok, mint tavaly....
Szia Andra, de örülök, hogy felbukkantál. Sokat gondoltam rád, hogy mi lehet veled.
Örülök, hogy sikerül kijutnod idén, és ilyen szép helyre!
Ha lesz kis időd azért írhatnál, hogy mi újság veled!
Andra | #130309 | 2010-04-02 18:57:30 | Válasz a #130262. hsz-ra
Breki, meggyőztél.
Csacsigolás kilőve, inkább tényleg a várost nézzük meg. Annyi szépet hallottam már Hydráról és a képek alapján is meseszép kis város lehet, azt mindenképp szeretném megnézni.
Gyönyörű a kép, amit betettél, köszi!
Andra | #130310 | 2010-04-02 18:59:06 | Válasz a #130265. hsz-ra
Köszi Ági a választ.
Hát az a 10 perc nem ér meg ennyit, akkor inkább már tényleg városnézésre fordítjuk azt az időt is.
Már nagyon várom, hogy ott lehessek.
Andra | #130311 | 2010-04-02 19:01:57 | Válasz a #130264. hsz-ra
Hapci!
Sajnos most is a pénz a legfőbb akadályozó tényező, ezért sok helyre nem fogok tudni eljutni, de Hydrát semmiképp nem akarom kihagyni!!
Egyrészt imádok hajókázni, sosem szoktam kihagyni, másrészt Hydra szerintem kihagyhatatlan, arra valahogy összeszedem a rávalót.
Andra | #130312 | 2010-04-02 19:05:42 | Válasz a #130266. hsz-ra
Sziasztok ericsike és Anikó!
De aranyosak vagytok, hogy hiányoltok!!! Nagyon jól esik!
Ti is hiányoztok nagyon, de írtam, hogy sajnos miért nem tudok annyit itt lenni, mint szeretném.
Tavaly Kefalónián voltunk, az idén Tolót néztem ki, de már annyi szépet olvastam róla, hogy alig várom, hogy ott legyek, pedig még sajnos odébb van.
Tolón tud valaki jó éttermet ajánlani? Főleg a gyros és muszaka érdekelne.
Korfun két helyen is ettem muszakát, de szörnyen rosszak voltak.
Remélem Tolón van olyan étterem, ahol finoman csinálják!!
Andra, azért látom, hogy nem hanyagoltad el Görögországot! Nem is tudtam, hogy már Kefalónián is voltál. Csak Korfuról tudtam! Örülök neki, és remélem, hogy Toló is összejön? Szerintem nem fogsz csalódni benne, bár én még nem voltam, de mi is készülünk nagyon. Jövőre remélem sikerül?!