Szia Drága Andra!
Nagyon jól esik ismét a köreinkben látni. Máskor ilyet ne csinálj, hogy ilyen sokáig eltünsz.
Mint ahogy Pargába, így Toloba is ugyanabban az évben utazunk idén, csak nem egy időpontban. Mi már májusban utazunk, Ti jóval később. Mi már másodszor megyünk Toloba. Isteni hely. Utoljára 2007-ben kora nyáron voltunk. Akkor nekünk a legjobb gryrosozó helyünk a Tsiros nevű hely volt. Nekünk az nem csak Tolo legjobb helye volt, hanem a rengeteg görög utunk második legjobb gyrosozója volt. (A legjobb tavaly Zakynthoson volt ,ahol kecskehúsból készítették és hatalmas adagot is adtak). Miután jóval előtted megyünk (már csak 48 napunk van hátra) felderítjük Nektek, hogy most nincs e mégjobb azóta.
Nektek is jó készülődést:
Josza és Cilla
Idén szeptemberben tervezzük első közös nyaralásunkat barátommal. Tudnátok ajánlani egy megbízható utazási irodát! Már nézegettünk 1-2 honlapot, de a véleményekre kíváncsiak lennénk. Dias Zeus Travel, Budavár Tours...
Busszal szeretnénk menni. Fakultatív programokról mik a tapasztalatok? Előre is köszi mindenkinek!
Andra, gyros tekintetében az O Meraklis nevű gyros-ost ajánlom, mi szinte mindet végigkóstoltuk Toloban, de ez vitte a pálmát, ez volt a legjobb. Volt csirkehúsos és sertéshúsos. Az éttermet a homokos strand lejáratához közel, a központ felé haladva találod meg (ugyanabban az oldalban). Nagy sárga tábla van a lejáratnál az árakkal. Muszakát pedig Nafplionban ettem, de az borzasztó volt, tocsogott a zsírtól és hideg volt. Az az étterem pedig a Syntagma téren rögtön jobb oldalon az első. Az öregember kint áll az étterme előtt, mindenkivel kezet fog, és ha magyar vagy, azt mondja, hogy Puskás Öcsi is az ő éttermében evett! Szóval muszakát ott semmiképp! Lehet, hogy a többi kajája finom...
... Már nézegettünk 1-2 honlapot, de a véleményekre kíváncsiak lennénk. Dias Zeus Travel, Budavár Tours...
Busszal szeretnénk menni....
Szia Maartita!
Én legelső sorban őket ajánlom. Úgy árban, mint minőségben pillanatnyilag a legjobbak szerintem:
https://www.grandtours.hu/orszag.php?orszag_id=2
Ha kérdés van, szívesen válaszolok.
Talán még az Apollon Utazási Irodát is ajánlom, de elsősorban a Grand Tourst.
Üdv: Josza
Ugy 20 évvel ezelött az IBUSZ a legjobb volt. Külföldön is nagy tekintélye volt. Ma már nem ugyanaz, és sajnos az árai is magasabbak, mint az uj utazási irodáknak. Nálam Tolo-ban telt be a pohár.
Annyira drágák vagytok, olyan jól esik, hogy így hiányoltatok!!
Nekem is nagyon hiányoztok, de megígérem, hogy megpróbálok sűrűbben feljárni!!
Látom, hogy ti nem sokára indultok, nagyon irigyellek!!!
Parga után nagyon nehéz jó helyet találni, de ha neked Tolo is ennyire tetszik, akkor azt hiszem nem választottam rosszul.
Én eddig Korfun ettem a világ legjobb gyrosát, mondta is az idegenvezető, hogy egész Görögországban a legjobb gyrosos. Viszont a muszakájuk iszonyat volt.
Még valami paradicsom szósszal is leöntötték a tetejét, még ilyen muszakát se ettem és nem is akarok, nagyon rossz volt!!!
De derítsetek fel mindent és majd várom a beszámolótokat!!
Sajnos mi még nagyon sokára megyünk.
És hozzál sok-sok fotót, főleg Tolóról!!!
Andra | #130370 | 2010-04-04 07:40:39 | Válasz a #130345. hsz-ra
Egyetértek joszával!!
Én is végig néztem a lehető legtöbb utazási irodát és messze a Grand Toursnak vannak a legjobb árai.
Az Ibusznak jók a szállásai, tavaly Kefalónián az ő szállásukon voltunk, de szerintem drágák. Viszont ilyen gyönyörű apartmanban még nem voltam.
Tavaly is az utolsó percben dőlt el, hogy megyünk nyaralni. Last minute-tal mentünk Kefalóniára a barátnőmmel.
Tolónak össze kell jönnie, mert már befizettem a teljes utat.
Nagyon sokáig vacilláltam Tolo és Marmaras között, nehezen döntöttem el.
Toló ellen a hosszú út szólt, de remélem kibírható, mert busszal megyünk.
A Demos apartmant választottam, a képek alapján tisztának tűnik.
Remélem Te is eljutsz majd Tolóba!!
Andra | #130373 | 2010-04-04 07:49:03 | Válasz a #130342. hsz-ra
lincsi!
Köszi az infót, felírtam a gyrosos nevét!
Napflionban akkor kerüljük ezt az éttermet!
Szia Andra, mi is valami last minute útra várunk idén, hátha összejön!? De gondolkozunk egy rövidebb csak athéni kiruccanáson is. Annak is örülnék, ha összejönne, mégha rövid is, de Görögország!
De várom a ti fotóitokat is, addig is utazom képzeletben amíg nézegetem!
Köszönöm a válaszokat! A Grand Tours az nem Bp-i így az nekünk nem jó! Mi Bp-ről szeretnénk menni.
Volt már valaki a Dias Zeusszal vagy a Budavár Toursszal?