Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 262 263 264 ... 466 467 468   >
Üzenet
  Relax | #130235 Üzenet | 2010-03-31 21:59:48 | Válasz a #130197. hsz-ra
Szisztok!
Szia Pontikos és Anyuci68!
Lemaradtam egy pár napot, de én is elmondom a szállással kapcsolatos tapasztalatainkat.
Nekem is hasonló tapasztalataim vannak, mint Pontikosnak, eddig mi is szerencsések voltunk szállásügyileg, mindig szép, tiszta és "állattalan" apartmant kaptunk (csak azt a fránya emeletet nem kaptuk meg soha icon_biggrin.gif )
Persze olyan eset volt (tavaly), hogy zárlatos lett a rezsó, leverte az áramot, nem volt kb. 2 óráig, de a tulaj megjavította, aztán pikk-pakk kicserélte a rezsót és minden ment tovább.
Szóval mi is mindig a katalógusban leírtaknak megfelelő és a katalógusban látott szálláshelyekkel találkoztunk.
Itt jegyzem meg, hogy én sem favorizálom az irodát, de az ár/érték arány mindig megfelelő volt számunkra.
Most utazunk velük először busszal, hát kíváncsi leszek... egyébként ez lesz a második buszos utunk.
(Először 1998-ban a Jorgos Travellel voltunk Korfun busszal, az kemény volt az odaút 24 óra, a visszaút 36 óra. Kétszer döglött be a busz. Ezek után gondoltuk, hogy busszal soha többet, menjünk Krétára repülővel. Befizettük, majd becsődölt az iroda, azóta is ott nyugszik 180ezer Ft-unk. icon_sad.gif )
  Pontikos | #130236 Üzenet | 2010-03-31 22:17:52 | Válasz a #130235. hsz-ra Előzmény #130235
Relax, látod, ezt csípem, hogy neked már kijutott rossz is, mégsem adtad föl. icon_lol.gif Bízom benne, hogy idén jobb tapasztalatot szerzel buszozás terén (én egyébként minden évben megfogadom, hogy soha többet, mert egyre inkább elfáraszt, de inkább a busz évente -kopkopkop-, mint kétévente egy repülés icon_redface.gif ).
Zárlatos rezsónk nekünk is volt, és ennek örömére áram sehol... icon_biggrin.gif (Nem Lesboson jártál?)
  Relax | #130237 Üzenet | 2010-03-31 23:58:09 | Válasz a #130236. hsz-ra Előzmény #130236
Pontikos, így van, ahogy mondod, nem vagyok egy feladós fajta icon_smile.gif és az ilyen apró hibák, hiányosságok sem tudják elvenni a kedvem, ha olyan környezetben lehetek, mint Görögország. Találjanak rá megoldást, aztán felejtsük el! icon_smile.gif
Nem Lesboson volt (az sem lett volna rossz icon_smile.gif ), hanem tavaly Dél-Krétán, Makrigialoson. Sőőőt, hogy tovább menjek, volt még egy másik kellemetlen dolog is, ami nem igazán a szállás hibája volt, hanem a szomszédos épületé. Az apartman egy mirelit bolt szomszédságában volt és a szállásunkkal egyvonalba esett a bolt hűtőberendezéseinek a motorjai és az egész elektromos rendszer. Első éjjel nem igazán aludtunk, mert a sok berendezés felváltva zendített rá, mintha egy repülőgép akart volna felszállni a szobánk elöl. Na az elég bosszantó volt, de másnap reggel (meg sem vártuk az idegenvezetőt), előkaptuk a tulajt, hogy találjunk ki valamit, mert ez így nem mehet tovább. Adott egy másik szobát, átcuccoltunk, aztán folytattuk a nyaralásunkat tovább. Felesleges lett volna totálisan felhergelni magam, inkább a megoldásra törekedtünk.

Mivel egyik iroda sem tökéletes, mindenhol adódhatnak kellemetlenségek (hol alagsori szoba, hol állatkák, hol rosszul záródó fürdőszoba ajtók stb.) ezért nem írtam le az irodát. icon_smile.gif
  Relax | #130239 Üzenet | 2010-04-01 00:17:11 | Válasz a #130082. hsz-ra Előzmény #130082
Jaaa, Pontikos tetszett ez a megfogalmazásod, hogy: "az Aeolus önálló utazókat szervezetten utaztató iroda" icon_lol.gif Pontosan így van.
A másik, ami miatt többször is választottuk ezt az irodát, hogy a szezon elején és végén a gyerekeket ingyen, illetve csak a reptéri illeték áráért utaztatja. Mi már kétszer voltunk úgy velük repülővel, hogy a kisfiam útja 24.000,- Ft-ba került.
  Anyuci68 | #130247 Üzenet | 2010-04-01 10:22:21 | Válasz a #130239. hsz-ra Előzmény #130239
Ebből látszik, hogy mennyire nem vagyunk egyformák. Egyébként csak az irodát írtam le, de fel nem adtam, Görögország természetesen nem esett ki a pikszisből. Minden évben szinte csak azért gürcölök, hogy el tudjunk utazni kedvenc országomba. Csak nem az Aeolussa, ennyi a különbség.
  Miskolciutas | #130282 Üzenet | 2010-04-01 20:21:00 |
Hát,tudjátok,olyan ez a dolog,mint minden az életben.Aki már megvágta magát az éles késsel,az óvatosan,vagy egyáltalán nem nyúl hozzá.Akit csak megkarcolt,az még bátran vagdos...szóval szépen hangzik,hogy nem hagyom elrontani a kedvemet,de van az a pont,amikor már a világ balekja vagy,ha nem állsz a sarkadra.
Mert az utazás során is vannak kényelmetlenségek-ilyen szerintem az a rezsó,amit a tulaj kicserél,és másnap még kedvesebben szól hozzátok. Ilyesmi mindenkivel sok előfordul,csak szinesiti az emlékeket.Aztán vannak a kellemetlenségek-amik már több napig megkeseritik az életet,talán soroljuk ide az emelet-alagsor problémáját.
Aztán vannak olyan higiéniai problémák,amik már a Görögország-érzés mellett sem törpülnek el.Ilyen szerintem a csótány és az egér.
És van az átb..../bocs!/kategória...Mert azért megnézném azt az utastársunkat,aki egy évig dolgozik azért,hogy elrepüljön 2 hétre Krétára a családdal,kinéz egy jó kis szállodát,befizeti a néhányszázezer forintot,és mikor odaér,beteszik egy baromira lepukkadt,dohos,penészes lyukba,ahol a fürdőajtó beakadt a Wc ülőkébe,stb.Szóval megnézném azt,aki ilyenkor azt mondja,nem baj,nem hagyom elrontani a kedvem...mi törekedtünk a dolog megoldására,felhivtuk a telepitett idvezt,hogy bocs,de nem erre fizettünk be!Ő meg mondta,hagyjuk már aludni,mert nagyon fáradt...tovább törekedtünk,igy a megérkezéstől számitott 6 óra mulva elvittek minket abba szállodába,aminek a fényképe a kezünkben volt.4 család szeretettel gondolt az alatt a 6 óra alatt a bőröndjein ülve az irodára...
  Isti26 | #130419 Üzenet | 2010-04-04 22:11:40 |
Sziasztok!

Szerintetek Dias Zeusz irodával Korfu vagy Ibusszal Tolo a jobb uticél?icon_smile.gif
  Pontikos | #130431 Üzenet | 2010-04-05 09:21:46 | Válasz a #130419. hsz-ra Előzmény #130419
Szerintem helyetted senki nem tudja eldönteni, hová szeretnél utazni, és kivel lenne a jobb ...
Ha mindent visszaolvasol az ide vágó topikokban, mindkét hely és iroda mellett lesznek érvek pro és kontra. A többi rajtad múlik.
  Ildima | #130441 Üzenet | 2010-04-05 12:02:35 |
Sziasztok! Köszönöm a sok Aeolus hozzászólást. Talán fele-fele arányú a rossz és a jó vélemény. Mivel mi már lefoglaltuk, sok választásunk nincs. De próbálunk jól kijönni a dologból Ma már beléptünk a 100 nap alatti utazási indulásba. Jól fogjuk érezni magunkat:)))) Elég önállóak vagyunk, így a fakultatívokat megoldjuk. A tenger a lényeg és a jó idő!!!!
  Isti26 | #130460 Üzenet | 2010-04-05 19:24:55 |
Sziasztok!

Kötött idén valaki online utazást az Ibusznál? Ha igen, megosztaná velem a tapasztalatait? Egyedül utazóknak ennél az irodánál fizetni kell az egyágyas felárat? Mert én ahogyan láttam nem kell...
Előre is köszönöm!!
  Asteri | #130469 Üzenet | 2010-04-05 20:11:25 | Válasz a #130460. hsz-ra Előzmény #130460
Szia!

Próbáltál már így foglalni? Vagy írtál nekik, esetleg felhívtad őket?

Én az előbb megpróbáltam árajánlatot kérni (foglalni)1 főre, de nem tudtam.
Mindig előugrik egy ablak, hogy "kisebb a létszám, mint a minimum létszám (2)".
  Isti26 | #130472 Üzenet | 2010-04-05 20:18:14 |
Mert olyan helyet választottál ahol 2 fő a minimum aki utazhat.. Én pl Tolot néztem, ott volt olyan lehetőség ahol 1 fő is utazhat és nem dob vissza..
  Asteri | #130473 Üzenet | 2010-04-05 20:29:52 |
Megnéztem így is és kb. 38.000-re jön ki, az Apollonnál pedig felárral együtt ugyanennyi.
  Isti26 | #130475 Üzenet | 2010-04-05 20:34:57 |
Melyik helyet nézted? ÉS mikor?
  Asteri | #130478 Üzenet | 2010-04-05 20:40:38 |
Tolót, az Apollonnál a Yannis és a Vassalos apartmant, az Ibusznál pedig azt hiszem, Maria apartman.
Májusban, az első turnussal számoltam.

De még mindig azt mondom, egyszerűbb lenne őket felhívni.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 262 263 264 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu