Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 262 263 264 ... 901 902 903   >
Üzenet
  Cserrobi | #94968 Üzenet | 2009-04-15 07:31:10 |
ettika írta:
Jó reggelt mindenkinek! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
cserrobi legalább a humorát ne veszítse el az ember. icon_wink.gif

Neked is szép jó reggelt...

Nei Pori egy csodálatos nyaraló paradicsom....
Nagyon szép széles homokost part várt ott minket...
Az volt a legjobb hogy fel vannak állítva hálók a parton és mikor frizbiztünk a nejemmel akkor nem futkorásztam össze vissza a parton a frizbiért (mivel a nejem jól dob icon_lol.gif ugyebááááár) mert felfogta a halász háló.... icon_lol.gif
Az ernyőzésről meg nem is mondok semmit mert azt nem tudom szavakba és mondatokba foglalni csak azt tudom javasolni mindenkinek hogy ki kell próbálni....
Nagyon szép fentről a tenger és Nei Pori...
Nekünk annyira szerencsénk volt hogy a hajó kiránduláson 3 az az három delfin is követett minket...
Megértem kamerázni őket annyira jókedvük volt..

Tehát nyugi mindenkinek jó nyaralásnak néztek elébe...

És ha valakit megbántottam volna tegnap akkor BOCSI icon_lol.gif

Üdv:Robi

--
“Semmilyen szél sem kedvező annak, aki nem tudja, milyen kikötőbe tart.”
  BRobert | #94971 Üzenet | 2009-04-15 08:37:58 |
Apartmanokban nagyon sokféle van.
Bár a legtöbb apartman valóban 3 fős, olyan leosztással, hogy egy francia és egy szimpla ágy, de akad olyan is is, ahol 3 szimpla ágy van. Mindkettőnél egy fotelágy a 4. "pótágy". De mivel a 4. csak pótágy, így általábban nem 4 fősnek hírdetik meg. Ám van olyan kétszemélyes apartman, ahol valóban csak 2 személy részére van fekhely. Ezekben az apartmanokban az ágyak a konyha résszel együtt annak, ezért hívják egylégterű stúdió apartmannak. Igaz láttam olyan stúdió apartmant is, ahol külön légtérben volt a szoba és a konyha icon_biggrin.gif
Az apartmanok lehetnek 4-6 fősek a következő elosztásokban: 1 hálószoba két férőhellyel + 2 férőhely a konyhával egy légtérben. 1 hálószoba 3 férőhellyel + 2 férőhely a konyhával egy légtérben, vagy fordítva. 3 férőhely a hálószobában + 3 férőhely a konyhával egy légtérben. 2 hálószoba két-két férőhellyel + 2 férőhely a konyhával egy légtérben.
Szóval elég sokféle elrendezés létezik. a tulajdonostól függ, hogy hány ágyat tesz be az apartmanba. A lényeg, hogy érdemes megkérdezni az utazási irodát, hogy pontosan milyen az elrendezés, nehogy azon kapjuk magunkat kiérve, hogy négyen zsúfolódunk össze egy kis stúdióapartmanban icon_biggrin.gif
  Leni | #94973 Üzenet | 2009-04-15 08:40:09 |
Sziasztok!

Timi megértem a problémád, mert Nekünk nem barát volt akivel együtt nyaraltunk hanem a szüleim és így mentünk 5-en. Nem egyszerű a helyzet,de csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy jobban jársz ha megkérdezed.

Mi majdnem megszívtuk,mert nem azt az apartmant akarták adni, mint amit itthon kifizettünk és Nekünk egy szerencsénk volt, hogy vittem magammal a képeket, meg a levelezést és egy csomó mellébeszélés után megkaptuk amit kifizettünk, de ez Kalouda apartmannál volt.

Jobb előre mindent letisztázni és akkor nem ér meglepetés.

L
  Leni | #94975 Üzenet | 2009-04-15 08:43:18 |
Cserrobi Te néha nagyon belehúzol, szerintem először gondold végig és csak azután írd le és akkor nem lesz probléma.

Ezen a fórumon mindenki volt egyszer első utazó és mindenkinek segítettek szerintem ezt nem kell elfelejteni és miközben írsz még fel is idézheted magadban a kellemes élményeket amit átéltél, szerintem már ezért is megéri bármit akár többször is leírni.
  BRobert | #94976 Üzenet | 2009-04-15 08:50:07 |
Leni hozzászólásából kiemelnék egy jó ötletet icon_smile.gif
Kérj az utazási irodától emailben képet a lefoglalt apartmanról. Jobb helyeken az irodának van minden szállásáról képe, csak nem teszik fel az összeset a netre.
Fontos, hogy lehetőség szerint az emailben szerepeljen a szoba szám és az, hogy ezt foglalták be a nevetekre, így elkerülhetőek a helyszíni viták, egyezkedések icon_smile.gif
  Leni | #94979 Üzenet | 2009-04-15 08:52:28 |
Köszike Brobert, rád mindig lehet számítani.
  Cserrobi | #94981 Üzenet | 2009-04-15 08:56:12 |
Leni írta:
Cserrobi Te néha nagyon belehúzol, szerintem először gondold végig és csak azután írd le és akkor nem lesz probléma.

Kedves Leni!!!

Én tudom hogy mit fotóztam és szerintem mindent megmutat amire az embernek szüksége van hogy lássa...
De meg lehet kövezni érte...
Igyekszem mindenkinek segíteni amiben csak tudok...
De ha valaki úgy érzi hogy nem az tegye fel a kezét icon_wink.gif
Tegnap egy kicsit jó kedvem volt ,de bocsi többet nem lesz igérem icon_rolleyes.gif

Üdv :Robi

És bocs az OFF-ért icon_cry.gif
  BRobert | #94982 Üzenet | 2009-04-15 08:58:03 |
Az első Göröghoni nyaralásunknál ketten mentünk egy stúdióapartmanba, ahol 2+1 férőhely vot. A szomszéd 3 fős család szintén egy ilyen elosztásba ment, azonban a szoba mérete a milyenknek a 2/3-a volt. Na erre ők kiverték a patáliát, hogy nekik miért kisebb a szobájuk, pedig ők 3 vannak, mi meg csak 2-en.
A mi jóindulatunk mentette meg a helyzetet azzal, hogy szobát cseréltünk velük és nem tettük szóvá, hogy a másik szomszédnak 2-szer akkora a erkélye, pedig ők is csak ketten vannak icon_biggrin.gif
  BRobert | #94983 Üzenet | 2009-04-15 09:00:49 |
Enyje Robi, ne legyél már ilyen szűzlányosan érzékeny icon_biggrin.gif
  Leni | #94986 Üzenet | 2009-04-15 09:04:10 | Válasz a #94981. hsz-ra Előzmény #94981
Te teljesen félreértetted az emailt, szerintem olvasd el újra és nem Lani vagyok és nem a jó kedvedről volt szó.
  Jamasz | #94995 Üzenet | 2009-04-15 10:15:09 |
cserrobi írta:
Leni írta:

Kedves Leni!!!

Én tudom hogy mit fotóztam és szerintem mindent megmutat amire az embernek szüksége van hogy lássa...
De meg lehet kövezni érte...
Igyekszem mindenkinek segíteni amiben csak tudok...
De ha valaki úgy érzi hogy nem az tegye fel a kezét icon_wink.gif
Tegnap egy kicsit jó kedvem volt ,de bocsi többet nem lesz igérem icon_rolleyes.gif

Üdv :RobiNyugodtan legyen jokedved. En legalabbis jokat mosolyogtam. Aki meg minden segitokeszsegert megsertodik es a trefat sem erti, nem kell foglalkozni.

És bocs az OFF-ért icon_cry.gif
  Jamasz | #94996 Üzenet | 2009-04-15 10:16:59 | Válasz a #94995. hsz-ra Előzmény #94995
Bocs. Ezt egy kicsit furan irta ki.
  Vitibogi | #95010 Üzenet | 2009-04-15 11:19:43 |
Timcsi22 írta:
Köszi mindenkinek a képeket (ettika és vitibogi)!Ha véletlenül még valakinek lenn képe a Dora apartman belső teréről azt szívesen fogadom!icon_smile.gif
Sajna a belső térről kimaradt a kép icon_redface.gif . Mi a 6 személyes apartmanban voltunk öten elhelyezve. Nagyon tágas volt, minden (ami elvárható) igényt kielégített. Főleg a nagy terasz: L alakban volt végig az apartman mellett (de talán erről van fent kép). Ahogy néztem mindenhol nagyok voltak a teraszok férőhelytől függetlenül.
Jó választás volt a Dora!
  Timcsi22 | #95011 Üzenet | 2009-04-15 11:20:14 |
Köszi a segítséget/ötleteket!
  Ettika | #95034 Üzenet | 2009-04-15 13:10:12 |
Cserrobi, szerintem csak legyen jó kedved icon_lol.gif icon_lol.gif
Annélkül mit ér az élet??????

Nem más kárára, DE én is vidultam reggel.

A leírás után, meg várom, hogy már OTT LEGYEEEEEEK!!!!!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 262 263 264 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu