Hát ez az amiről írtam az előzőekben.De ha el jön az idő és lehetőség, no meg egészsége is megvan hozzá az embernek meg kell tenni.
Mi is így jártuk be nejemmel a Jón,meg a többi görög szigeteket.
Mi idén Zantén jártunk (némi csalódás), úgy gondoltam nem mennék most Jón-szigetre, de ahogy nézem Kefalóniát igazán megtetszett...
Mivel nekünk az utólag-foglalás nem szokott bejönni, gondoltam, most időben foglalni, szerintetek mennyire legyen ezzel kapcsolatban mostanság bevállalós az ember? vagy inkább játszunk kivárásra...
Ha nekem tetted fel a kérdést,akkor csak ugyan azt írhatom, mint az előző oldalon Miskolciutasnak.
A helyzetek,a lehetőségek,a körülmények még addig sokat változhatnak és akkor aszerint kell lépned.
Köszönöm a válaszodat!
Igazából tényleg szeretem év elején lefoglalni, most már van favorit is, így olvasgatás után, de tényleg kiszámíthatatlan még most is, gondolom év eleje sem lesz még teljesen "tiszta" hogy mi lesz.
Kíváncsi vagyok, más hogy van ezzel a tervezgetéssel -igaz az már a dumcsi témája, nem szeretnék offolni.
Engem a tervezgetés éltet, már kb. 2-3 hónapja pontosan tudom, jövőre mikor hol leszek majd. Sajnos örök szerelmem, Görögország 20 év óta először nem fér bele az időnkbe, de ha az asszonynak lenne még 2-3 hét szabija, most úgy érzem, megint Kefallóniára mennék. Neked is szívesen ajánlom, garantáltan nem fogsz csalódni benne!
Igen, olvastam, hogy nagy rajongója vagy Kefalóniának
Igazából én a Dodekánosz-szigetek közül, vagy Krétát szemeltem ki elsősorban - idén sajnos Zante némi csalódást okozott - érdekes módon Korfu nem, pedig nagyon lebeszéltek arról is. Igazából lenne is apropója, mivel Zantéról nem fért bele a Kefalónia-fakultatív, s mindenki mondta is: nem baj, megér egy utat bőven, talán tudnánk most pótolni.Én is tudom, mivel nyúltam mellé, ezért ennek kiküszöbölésére gondoltam most jó előre felkészülök, s talán ez ideális lenne. De most fogalmam sincs, mikor kezdjek konkretizálni, egyáltalán mennyivel előre lehet már biztosra tudni dolgokat. Azt nem hinném, hogy utak elmarad, szerintem azért a görögök - főleg a szigeteken - nagyonis jól tudják, hogy a turizmus az egyik fő bevételi forrás, mindent megtesznek majd. Az árak nem tudom mennyire szaladnak el, főleg a kinttartózkodásra gondolok. Na de ez megint off volt, elnézést. De már megint kezdem beleélni magam, most éppen Kefalóniába. Sok hasznos dolgot olvastam, megint elkezdtem összegyűjtögetni - jön a hideg, ezzel egyenes arányban nő a kedvem a tervezgetésre - remélem összejön a dolog. Addig is nézegetem a csodaszép képeiteket, nem hiszem, hogy be lehetne telni velük.
Engem a tervezgetés éltet, már kb. 2-3 hónapja pontosan tudom, jövőre mikor hol leszek majd.
Evvel én is hasonlóan vagyok mint te.Csak, hogy valóban ott is leszünk akkor, arra semmi garancia.Ettől függetlenül ad egy jó érzést és elánt, mert tervezni jó,izgalmas. De bizonyosak nem lehetünk benne. Pláne ha a körülmények néha olyanok amilyenek...
zsokri!
A Grand Tours nemsokára kihozza a jövő évi útjait, ők buszosak, tehát a repülős sztrájkokkal nem kell foglalkoznod. Lassan lehet konkretizálni. Nekünk nem a görög helyzet miatt marad el a 2012-es görög utunk, egyszerűen van 2 "más irányú kötelezettségünk", ami másfél hónapi elfoglaltság, így időhiányban szenvedünk. De 1 év múlva pótoljuk, ha a helyzetünk engedi (nem a görög, hanem az itthoni) - de ez már nagyon OFF.
Köszönöm kónyu a megerősítést! Bízom benne, hogy azon túlmenően, hogy az euro az egekben, így okosabban kell beosztani, más akadálya nem lesz, hogy jövőre mi is megcsodálhassuk ezt a Jón-szépséget.
Az azért szerencsés, de ha "letudjátok" majd a kötelezettségeket, akkor majd lehet megint ismételni
Ha most kéne döntenem, asszem megint Kefára mennénk 2013-ban. Ha addig nem változnak az érzéseim, akkor harmadszor is ez a csodás sziget lesz a cél!
Persze van más terv is, de az még nagyon képlékeny
Ez a szinte a rajongásig tartó vonzerő Kefalónia iránt, amióta legelőször ott voltunk azóta tart.Hogy miért?!
Mé nem Rhodosz,vagy mé nem Kréta, vagy Evia, Zante stb? Nem tudom.Képtelenség megmagyarázni,no de nem is kell...
Talán ezért is propagálom nektek ezt a gyönyörűséget,ha oda kerülök.
Ha tehetitek, menni kell!
Ha ez "flúg" akkó vállalom ezt a titulust is,mé ne...
Árpi!
Január első hetében szerintem már meg lesz a lehetőség a honlapunkon az on-line foglaláshoz:) és a prosink is kész lessz januárban.
Örülök hogy jövőre is találkozunk:)