Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 263 264 265 ... 800 801 802   >
Üzenet
  IMI80 | #59130 Üzenet | 2008-05-04 13:16:19 |
Mindenkinek Sok sikert kívánok a vizsgákohoz és persze kitartást a nyaralásig. Már én is nagyon be vagyok sózzva.

Üdv.:Imi
  IMI80 | #59131 Üzenet | 2008-05-04 13:18:19 |
A kép amit Attila fel fel tett, az nekem is nagyon tetszett. Várom én is ezt a pillanatot icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
  Jowissa | #59132 Üzenet | 2008-05-04 13:24:58 | Válasz a #59130. hsz-ra Előzmény #59130
Hello mindenkinek !

Én sem maradok ki a jóból icon_evil.gif
A jövõ héten 3 vizsgám lesz. Atomhéjfizika, környezetfizika, és didaktika. icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif
Pillanatnyi problémám az , hogy nem találtam smile-t ami a fejemet tükrözné most, annyira búsulok a vizsgák miatt. Kis öröm ez a fórum, sõt már az oldal kék színe segít túlélni ezeket a napokat.

Fel a fejjel mindenkinek.

ui: Megvan a smile ami a tudásszintem jellemzi : icon_question.gif
  IMI80 | #59133 Üzenet | 2008-05-04 13:27:50 |
Szia Kobobe!

Elküldtem a térképeket neked is!

Szia bryam!

Igazán nincs mint, örülök, hogy én is tudok addni valamit ennek klassz csapatnak, mert itt mindenki nagyon segítõkész. Jó itt lenni. Remélem sikerül neketek a nyaralás, hát sok program az biztos, de szerintem így izgalmas kis nyaralás lesz, de után piheni kell majd. Majd a nyaralást kell kipiheni. Hát az igazat megvalva én is sok mindent terveztem. Athen, Thessaloniki, Katerini (szerelmesek parkja), Makrigialos (sólepárló) és persze kvadozás a környéken és majdnem mindig máshol pancsolni, be szeretném járni a környéket és ahol jó helyet találunk akkor ott fogunk fürdeni.

Kívánom, hogy sikerüljön mindent megnézni és bejárni és érezzétek jól magatok, persze mindenkinek ezt kívánom.
  IMI80 | #59135 Üzenet | 2008-05-04 13:29:13 |
Szia Pöpi!

Jó volt olvasni amit írtál, már nagyon várom, hogy végre itt legyen a nyár és az édes pihenés a paradicsomba.

Sok sikert a vizsgákhoz.
  IMI80 | #59136 Üzenet | 2008-05-04 13:32:40 |
Szia Attila!

Sok sikert és kitartást neked.

Pöpi | #59137 Üzenet | 2008-05-04 13:35:03 |
Köszi Imi!
Vagy így, vagy úgy, de kint leszek elõbb-utóbb. Mindenkinek szép napot!
  IMI80 | #59138 Üzenet | 2008-05-04 13:36:22 |
Sziasztok!

Ha valakinek nem válaszoltam, akkor ezer bocsánat. Megkérlek tegyétek fel mégegyszer. Végig olvastam a fórumot, amit legalábbis kihagytam, sok volt a tennivalóm. De válaszolok mindenkinek.

Aladina | #59148 Üzenet | 2008-05-04 14:28:40 |
Sziasztok!

Úgy irigyellek Benneteket, még ha pár hónap is van hátra, de mentek Paralia-ra! icon_smile.gif Tavaly ilyenkor már én sem bírtam magammal, pedig mi szept. 4-11-ig voltunk. Igaz mire Ti nyaraltok, arra mi már végre kezünkben tarthatjuk drága kisfiunkat icon_smile.gif Ezzel ezer paralia-i nyaralás sem ér fel.

Brayem!
Szerintem is nagyon sok progit próbálsz véghez vinni, de hogy mondjak egy jó hírt is: az iszappakolás a quad túra része, tehát arra nem kell egy külön nap icon_smile.gif (sólepárló, tekik, flamingók, kagylóvadászat, füge... mind-mind benne van) Mi is egy hétre voltunk és a köv. porgramokra mentünk: Olympos, Meteorák (ezt ki nem hagynám semmi pénzért), quad túra, és Katerini. Olymposban az a jó, hogy rengeteg helyet megnéztünk menet közben, most nem tudom leírni a kis görög falvak nevét, de mind gyönyörû. Athént nem sokat dicsérték, rohanás az egész. Szerintem Nektek még a kalózhajó jönne be, nagyon nagy buli. Lakatlan szigetre visznek el és ott süt a kapitány halat, virslit mindenkinek. EGész úton buli van, és lelátni a tengerben a 10 m-es mélységbe is. Útközben vhol lehorgonyoz és úszomellénnyel lehet fürödni. Sajnos nekünk nem jött össze a viharjelzések miatt, de ha legközelebb eljutunk, biztos nem hagyjuk ki. AMúgy hajnalban a Cocusnál csodás kagylókat lehet találni a vizben, tenyér nagyságúakat. Mikor nyugis a víz, nem hullámzik annyira (igaz ilyen nehéz kifogni icon_smile.gif )

Úgy döntöttem teszek fel én is albumot, igaz még nem tudom hogy kell, de akkor meg tudjátok nézni mirõl is beszélek. icon_smile.gif
  Pöpi | #59151 Üzenet | 2008-05-04 14:42:53 |
Szia Aladina! Melyik hajóra akartál menni? Mert ha bárkit érdekel az Arian programja, azt szívesen el tudom mondani priviben, mert ez nem a reklám helye (én abban dolgozok).Tényleg jó buli, mindig tök jó hangulat szokott lenni (na jó, az esetek 90%-ban).
Akit érdekel szóljon nyugodtan icon_smile.gif
  IMI80 | #59153 Üzenet | 2008-05-04 14:57:37 |
Szia Pöpi!

A flamingokat és a tekiket Makrigialos felé lehet látni? Tudod merre kell menni pontosan? Sólepárló merre van pontosan Makrigialoson belül? Mert a párommal kettesben szeretnénk elmenni kvaddal, mert jó kis pancsihelyeket néznénk.

Köszi elõre is
  Aladina | #59161 Üzenet | 2008-05-04 15:41:57 |
Huh... sikerült feltölteni a képeket, ha minden igaz icon_smile.gif Remélem meg tudjátok nézni, kommentet most nem írok hozzá, majd késõbb, ha még lehetséges.

Pöpi!
Fogalmam sincs melyik hajóval akartunk menni, ez is fakultatív lett volna, a Grand tours-os szervezéssel.

Imi!
A tekik és a flamingók nem Makrigyaloson vannak, hanem vhol félúton, egyedül nem találnék oda az tuti. Elindultunk Katerini felé a quaddal, aztán vhol lementünk jobbra és ott volt a Nemzeti park. De hogy pontosan hol, arról foglmam sincs icon_smile.gif
  Zsana | #59162 Üzenet | 2008-05-04 15:44:06 |
Sziasztok!

Szivesen utaznék Paraliára az idén is,de a barátnõm nem tart velem.
Tartok tõle egyedül nekivágni az útnak, van esetleg valaki aki szintén egyedül utazna?
  IMI80 | #59172 Üzenet | 2008-05-04 16:31:26 |
Sziasztok!

Ha valaki tudja merre vannak pontosan a tekik és a Flamingok (nemzeti park) akkor írja meg. Kvaddal be lehet menni simán vagy kell valami engedély???

Köszi elõre is

Imi
  Jowissa | #59173 Üzenet | 2008-05-04 17:04:07 | Válasz a #59172. hsz-ra Előzmény #59172
Sziasztok !

1. pörög a topic icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
2. én kb tudom merre mentünk a tekikhez, oda is találnék, de most elmondani nem tudom. Kb annyit tudok mondani hogy végig a part és a Makri. felé vezetõ aszfaltút között jártunk. Ez többnyire földút volt. Belépõ nincs. ( tudom nem a reklám helye de: Panos nagyon jó fej. Ha megvan a létszám - mi 8-an mentünk - akkor szerintem rávehetõ)

Sziasztok icon_biggrin.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 263 264 265 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu