Ez oké.. De attól még a költőpénzből is többet kell vinni.. Hát ez sem biztos garancia, mert akkor az iroda is emel.. Hiába van befizetve az összeg.. Kivárok még.. De Kefalónia tetszik..)
Kefallonia még annál is szebb, amennyire gondolod
1 hét kevés is rá - nekem az eddigi 4 hét is kevés volt, pedig legutóbb helyi házigazdánk is akadt, akivel többször volt szerencsénk kimenni a tengerre halászni, és gyerekkora legkedvesebb helyeire is elkalauzolt
Kérdés az, h én mire gondolok ezzel kapcsolatosan...
Hát pedig ha erre a szigetre esik a választás akkor csak 1 hét lesz.. A Grand iroda programjai nagyon jónak tűnnek.. Ha ezekre elmegy az ember akkor szerintem sok infót kap a szigetből.. Nekem ez is számít melyik iroda mennyire tudja bemutatni a szigetet.. Igaz Kefalónia szigete alapból nem kicsi..
Hű az tök jó lehetett.. Hullámokon lovagolni.. Gondolom saját szervezésben sikerült kijutni a szigetre.
Meglepődve olvasom, h Kefalónián nem létezik helyi közlekedés.... akkor pl ha a fővárosba szeretnék bemenni és nem bérelek autót nem is tehetem meg??? Klassz:(
Nem saját szervezés volt, a Granddal mentünk. Nekik is tevőleges közük volt ahhoz (közvetve), ahogy alakult az utóbbi nyaralás, de ez már egy másik történet:)
A helyi buszközlekedés pedig létezik, csak használhatatlan a hülye menetrend miatt. Ha pl. Argostoliba mennél, vagy hajnalban megy egy járat, vagy dél felé, vissza pedig alig nem sokkal később, körülnézni max 1 órád lenne
Változatos a talaj, de mivel kristálytiszta átlátszó a víz, bátran belemehetsz, látod hol sekélyebb, hol mélyül hirtelen, vagy hol van egy gödör vagy egy domb. De ha sekélyebb vízre vágysz, menj el a déli csücsökbe a sziklák mellett, ott puha homokos, és sekélyen indul a tenger. A sok pucér segg (vagy néhány - attól függ, mikor mész: elő- vagy utószezonban) ne zavarjon, általában a nudizók bújnak ide, de senkit sem zavart a vegyes ruházat - na jó, egyszer igen, mert egy szóló angol fazon egész nap ide-oda lóbálva promózta az átlagnál méretesebbre sikeredett testrészét, és az egy idő után zavart, hogy állandóan a közelünkbe heveredett, és felénk nézelődött. Az identitására nem derült fény, de az asszony és én is jeleztük neki a nem tetszésünket, a vízből kijőve 'véletlenül' beterítettük egy kis vízzel, így egy idő után odébb állt.
Akkor jó.. Már is megnyugodtam.. Látni fogom mikor esek bele egy gödörbe.. Mivel nem tudok úszni, nem szeretnék idő nap előtt elmerülni a habokban..
Nudistákat inkább kerülöm.. Még a végén azt hiszik megnézem őket.. Az angol fazon meg villogott azzal ami nagyobb volt.. Nem véletlenül..
Június végén esetleg július elején terveztem a kiutazást.. Ez nem tudom mibe esik bele.. Elő vagy utószezonba:D Inkább főszezon már..
Kedves Isti!
Sokat aggodalmaskodsz bár nem értem az okát,nagyon sok helyre el jutsz mert mindenhová szinte van Fakultatív kirándulásunk is!800 km2-es a sziget ,majd ott meglátod hogy neked elég volt-e egy hét Konyu már csak tudja évente 2 hét és biztos vagyok benne hogy még fogunk találkozni a szigeten
üdv neked