Szia Miskolciutas!
Megnéztem a képeket, és nagyon köszönöm! Azt hiszem, én is szeretni fogom a kilátást is a Christinából! Szeretném megkérdezni, hogy az Acheronos túránál a Lichnosról hazafelé út is benne van a 10€-ban, vagy ez még külön? Egyébként tavaly, Paxosról hazafelé jövet mi is láttunk delfineket, de csak nagyon rövid ideig, nem volt idő elővenni a fényképezőgépet, nem volt olyan szerencsénk, mit Feripapának. de az élmény örökre megmarad! Mégegyszer köszi, üdv/Edit
Laperla,ne ijedj meg,az a lépcsősor csak a Valtos strandra visz le-egyébként máshogy is meg lehet közeliteni a Valtost.És egyáltalán nem bbiztos,hogy a Valtos lesz a favorit strandotok...mi is csak 2-szer voltunk ott -mint irtam már- a másik kettő nekünk jobb volt.A Mimisből pedig viszonylag közel van a városi is...
Kedves fórumtársak!
Mi 17-én indulunk Pargára, a Mimisben lesz a szállásunk, összesen hatan leszünk 3 felnőtt 3 gyerek, ketten busszal jönnek , mi négyen autóval, a kérdésem a következő: van az E90 jelű út amelyik Thesszaloniki-Parga között van az meddig autópálya, mennyire kanyargós, lehet-e éjjel közlekedni rajta.
Mi valószínűleg néhány nappal korábban indulunk, ha szükséges, meg tudunk állni. Thesszaloniki alatt keresük szállást, vagy valahogy megoldjuk.
Az E90-A2 -es autópálya mondhatni teljesen készen van (Igoumenitsa-ig). Pargáig is jó a főut. Az autópálya nem kanyargós, de van hegymenet és alagút bőven. Pihenő nem sok van rajta, de ahol van ott már van wc.
Ajánlom figyelmedbe a fórum alatt az Autóval Görögországba topikot, sok hasznos infót kapsz ott.
Szia Andrea, hol találom Ricsi fotó albumát és hogyan? 1 hete jöttem haza Pargaról és mindent látni és olvasni akarok róla amit lehet. Varázslatos hely.
A legszebb ahol jártam, talán. Szebb Rodosnál, Korfunál. Lefkadanál. Jó talán az olasz Sorrento szebb, de Parganak varázsa van.
Na ki vagyok..
Hát G. a szomszéd apartmanból.. (remélem te is TE vagy..)
Milyen kicsi a világ.. Vagyis a web inkább...
1 oldallal előbb a hozzászólásomban felfedezheted magad persze csak csupa pozitív..
Nah látom még te is félig ott vagy, én is folyamatosan nézem ezt a fórumot, és irigykedem azokra akik még most mennek..
Azért sikerült visszarázódni a mindennapokba?
(adok emailcímet: basicsg86@gmail.com, ha van kedved, írj ide!)
Megérkeztünk Pargából, ma reggel, kalandos út után. Nekünk nagyon bejött, nem bántuk meg, sőt talán jövőre is visszamegyünk, ha tehetjük. A Mimisben laktunk, semmi baj nem volt vele (legalább is a 7-es szobával.) Majd töltök föl képeket meg videót delfinekről, égő buszról, meg sok szép tájról...