Nagyon köszönöm ezt is... mondjuk valami tuti biztos infó jó lenne... mert, pl. 2 motorral megyünk, plusz egy autó, akkor 10-10-10 liter lehet-e az autóban vagy csak 10L? ...
Mondjuk tulajdon képpen 5L is elég, mert ha kifogy a motorból a benzin 5L-el 110-120 Km-ert elmegyek, azalatt meg csak beleakadunk egy benzinkútba...
Én éppen azt szmolgattam, hogy mikor kell tankolnom, mert szerintem igenis van akinek számít 2-3000Ft megmarad kültópánznek. Nem mindenkinek van több 100 000Ft plusz pénze amit el tud vinni.Sokaknak van pár ezer forint pontossággal kiszámólva a nyaralása többek közt nekünk is. Sajna ez van, de attól még miért kellene itthon maradni az ilyen embereknek ez azért felháborított ez egy előző hozzászólónak szólt!!
Nekem pl egy átlagosnak mondható 1.4 16v es autóm van ami kb 7l/100km-et fogyaszt 50l-es a tank így kb 700km-t tudok menni vele. Ha a magyar határ elött telenyomom, akkor a határtól kb 650km Kumanovo, ahol már a Görög oldalon tudok tankolni.Ha muszály akkor Macedonoknál egy kicsit tankolok.
Ezt csak azért írom le mert nem kell lenézni azt aki nem teheti meg, hogy "szórja a pénzt" még nyaraláson se!
Ne már 3000forinton múljon a nyaralás . És ha valami váratlan kiadásod lesz kint akkor mit csinálsz ? Ott maradsz örökre? mert nem tudsz hazajönni?? Nem vagyok tele lovéval én sem, de a nyaralás ne a sporolásról szóljon. Azt majd lehet utána
nem a mindenáron való sporolásról van itt szó, hanem az észszerüségről, és nem kell feltétlen a milliomost megjátszani, de aki így érzi jól magát ám tegye de nem kell feltétlen mások megsértésével eljutni a tudatig, hogy most nyaralunk és nem számít semmi
Killerlaca!
Tudatom: még nem voltam úgy Görögországba, hogy szórtam volna a pénzt. Annál szarabbul állok. Jó esetben a teljes bekerülés volt fejenként százezer körül a költőpénzzel eggyütt. Olyan, hogy plusz százezer???!!!.
Legfeljebb álmomban.
Ennek ellenére és nem sértésből mondom, ne kétezer forinton múljon. Hiszen ha ez döntő lehet, akkor mi történik ha gyógyszerre lesz véletlenül szükséged, vagy kocsit kell javíttatnod vagy más kiadás akad. Netán gyerekkel nyaralva. Én nem lenézem azt akinek nincs sok pénze, mert sajnos közéjük tartozom. De kétezer forinton belüli feszességgel megállapított költségkerettel elmenni nyaralni külföldre felelőtlenség.
Abban egyet értek mindenkivel, hogy ha két kút van és az egyik olcsóbb, ott kell tankolni.
Killerlaca!
Tudatom: még nem voltam úgy Görögországba, hogy szórtam volna a pénzt. Annál szarabbul állok. Jó esetben a teljes bekerülés volt fejenként százezer körül a költőpénzzel eggyütt. Olyan, hogy plusz százezer???!!!.
Legfeljebb álmomban.
Ennek ellenére és nem sértésből mondom, ne kétezer forinton múljon.
Szerintem mindenki ott spórol ahol tud, főleg a mai világban.
Nagyon sok embernek 2000 Ft is pénz.