Adtok egy linket, ahol kiszámoltátok? Én viszek ugyan drága telefont+laptopot is, de nem fogok emiatt többért kötni. Nekem bőven jó a legalapabb is. Az nem számít, hogy busszal vagy autóval mész? A buszos a 250ft/nap? A héten elintézem, mert nem akarok mindent az utsó pillanatra hagyni. Ja még másik dolog, hogy a kompdíjat majd még külön kell fizetni? Az nem volt benne az árban, ugye?
Én itt számoltam Szerintem akkor számítana ha autóval mennél,mert akkor az autóra is kéne kötni,legalábbis én kötnék valamifélét
A kompdíjat pedig tudomásom szerint a buszon kell majd "ojróba" a sofőröknek odaadni
Tényleg Györgyi,ezt majd megírhatnád hogy mennyi az idén, mert Veled kedves Szofkaja ha jól látom pont váltjuk egymást
Áh köszi szépen:))) Huh már mindjárt itt van. Úgy repül az idő. Ti ha nem vagyok indiszkrét mennyi költőpénzt visztek fejenként? Nem akarok sokat,mert akkor tuti elköltöm mindet:)
Áh köszi szépen:))) Huh már mindjárt itt van. Úgy repül az idő. Ti ha nem vagyok indiszkrét mennyi költőpénzt visztek fejenként? Nem akarok sokat,mert akkor tuti elköltöm mindet:)
Tavaly kettőnknek vittünk 300eurót, Paralian voltunk, és kijöttünk belőle úgy hogy 90et fakultatívra költöttünk, igaz nem ettünk mindennap étteremben,de degeszre tömtük magunkat gyrossal és finomabbnál finomabb gyümölcsökkel.
Idén szerintem lehet hogy fejenként lesz 300:D Őszintén szólva, fogalmam sincs. Akarunk egy szigetkörüli hajókázást, az 25euró szerintem max, meg vagy 3 napra autót bérelni, de az ugye olcsóbban fog kijönni,mert sokan megyünk. Nemtudom szerintem 250et biztos viszek.
De várom a tapasztalatokat a tavalyiaktól én is
Nem kevés a 300 euró kettőknek?? Én idén 326 eurót viszek ki.. Persze ebbe bele van kalkulálva a kompdíj is.. És csak egyedül megyek.. Szerintem jobb többet kivinni, nem baj az ha van nálad elegendő Soha nem lehet tudni mikor mennyi kell.. Ha meg marad az csak neked jó hazahozod és jó lesz jövőre:)
Én tavaly szintén egyedül utaztam Korfura.. 310 eurót vittem ki.. Abból haza is hoztam 55 eurót.. Úgy, hogy minden este tavernában vacsiztam.. Koktéloztam.. Sok sok gyrost ettem:D Reggelire mindig azt ettem amihez éppen kedvem volt.. Ja és két fakultatív programra is befizettem.. Ha jól emlékszem kb 80 euró volt..
Idén 3 programot tervezek:D
Nem kevés a 300 euró kettőknek?? Én idén 326 eurót viszek ki..
A 300 eurót tavaly vittük kettőnknek és vígan kijöttünk belőle. Idén szerintem 300/fő lesz,de az majd az április havi fizutól függ hogy lesz e több 300nál
schumy77: Mi Szegedről és a Georginában van a szállásunk. Már kész idegroncs vagyok, hogy nem tudok nyugodtan koncentrálni meg várni a nyaralást, mert a héten 5 zh-ám lesz és most végképp semmi kedvem nincs tanulni...
Isti amúgy már miért lenne kevés 150/fő? Az 1 hétre napi 20 euro körül van. Itthon is napi 5-6 ezret költesz magadra? Jó kis állásod lehet:) Én olyan 200 eurot viszek szerintem magamnak, mert hajlamos vagyok elkölteni felesleges dolgokra, amik csak porfogóak, vagy olyan cipőkre, amit úgyse fogok itthon hordani:) Vésztartaléknak még mindig itthon lesznek anyáék és szólok, hogy tegyenek a számlámra, ha esetleg valami csoda folytán 2 nap alatt elkölteném mindet:D Bár ezt erősen kétlem. Egyetlen fakultatívra akarunk befizetni, az pedig a szigettúra. A "fővárosba" majd megyünk helyi busszal, mivel egyikünknek sincs még jogsija.
Mert akárhogy nézzük azért kint drágábbak a dolgok.. Nem mindenben magyarországi árak vannak.. Meg 7 napra eléggé kevés szerintem ez... Főleg ha nem akarsz koplalni.. Mivel nyaralásról van szó nem fogsz minden fillért kiszámolni.. Esténként is azért jól esik tavernákba enni.. Vagy esetleg ha mész fakultatív programra arra is kell egy kis pénz:)
Esetleg szeretnél szuveníreket is hozni a szigetről
Tévedsz nincsen jó állásom és nem is keresek jól.. De ez a nyaralás nagyon szép lesz ebben az évben.. És élvezni szeretném minden percét nem pedig számolgatni mennyi pénzem van még mire...
Hát majd meglátod mennyire volt elég 200 euró Persze ez is egy megoldás... Én inkább viszek ki többet, hogy erre ne kelljen gondolnom:)
A helyi busz is jó de ha úgy alakul lehet még megismerkedtek emberekkel akik esetleg bérelnek autót.. És melléjük tudtok majd társulni:D
De ez is olyan mindenki máshogyan csinálja..
Szeged szerencsésebb, nem kell 04:00-kor indulni
Oda mikor ér a busz?
Ha sikerül valami görög helyi buszmenetrendet így előre beszerezni - találni a neten, akkor jelezd légyszi. Nekem van jogsi,de nem szeretnék bérelni, bár még kitudja.
5 zh-t lenyomod hamar aztán felejtsd is el hova jársz
Eurót sztem mindenki saját igényeihez igazítja. Mi tavaly Platamonra vittünk itthonról sok olyan kaját, amit hamar el lehetett készíteni, de emellett ugyanúgy vacsiztunk tavernákba,meg mentünk 2 fakultatívra is, meg privátba is Paraliára, vettünk mindenkinek szuvenírt és 2 főre nem költöttünk 300 eurót- szóval ki lehet jönni
Jó készülődést!
Sziasztok!
2009-ben és 2010-ben is 10 éjszakás 11 napos turnusokkal voltunk Görögországban.
Mindkét évben vittünk kettőnkre összesen bő 500 eurót, és mindkét nyaralás alkalmával kb. 350 eurót költöttünk el úgy, hogy részt vettünk egy-egy fakultatív úton, megvettünk mindent, amit megkívántunk (az ebédet hazaiból fedeztük, de esténként mindig étterembe mentünk), és még ajándékokat is hoztunk haza.
Persze, mindenkinek máshol vannak az anyagi határai. Mi kint sem költöttük jobban a pénzt, mint általában itthon szoktuk.
Idén 7 éjszakás turnusra megyünk, és úgy gondolom a korábbi tapasztalatokból, hogy kettőnknek bőven elég lesz a 300 euró.
Hát már voltam kint párszor, idén megyek 5.jére. Tudom, hogy drágább, de felesleges dolgokat nem fogok venni. Mindig tavernában ettünk, béreltünk napágyat és stb. és sose költöttünk horribili összegeket. Bár most kettesben megyek barátommal, így kicsit más lesz és pl. nem fogok napágyra pazarolni. Schumy ti hova akartok menni helyi busszal? Mert mi is tervezzük és az nem lenne hátrány, ha majd páran legalább a célig együtt mennénk. Mi a sziget "fővárosába" tuti. Sose közlekedtem még Görögországban távolsági busszal, előre kell megvenni a jegyet vagy mint itthon a buszon? Ide amúgy azt hiszem 9-10 körül érkezik a busz, legalább ennyit nyerünk:) De még így is szenvedés lesz az a 24 óra busszal, hát még nektek...őszintén csodállak:D
Szofkaja!
Konkrétan még nem döntöttük el, de annyi jó helyet olvastam itt a fórumon. Neked valami konkrét célod van már?
Szerintem jegyet a buszon kell venni, legalább is Platamonban így volt.
30 óra ide vagy oda, biztos szépen fogunk kinézni mire odaérünk Jobb,mint gyalog!
Navaggio öbölbe külön nem terveztek menni? Állítólag helyi irodáknál olcsóbban be lehet rá fizetni.
Bárcsak ottlenék már, remélem megkínálnak kint valami zsíros állással, aztán haza se jövök