Hol található az az angol temető? Én erről nem hallottam eddig... Pedig ha hallottam volna róla tuti megnézem.. Hiszen igazan imponáló a beharangozó róla.... Terveztem, hogy még visszatérek Korfura.. Akkor ezt tuti megnézem:)
Előbb irtam mint ahogyan elolvastam végig a hozzászólásokat:) Meg is van a válasz erre.. Érdekes jártam Korfu városban, de ezzel nem találkoztam.. Nagyon valószinű nem voltam eléggé figyelmes:D Nem baj majd legközelebb ez is meglesz:)
Hideg volt a víz június végén? akkor mit szóltál volna mikor húsvétkor fürödtem a tengerben Benitsesnél.
Az angol temetőt pedig tényleg nem szabad kihagyni .Tavasszal millió orchidea nyílik benne és akkor ébredeznek a teknőcök is .Vigyázni kell nagyon hogy hova lépkedsz ,mert könnyen egy kis páncélost kitaposhatsz.
Sziasztok!Tud valaki segíteni hogy szept.elején-közepén milyen idő van Korfun illetve h a tenger kisgyerekek szempontjából még teljesen alkalmas a pancsolásra?Aug.25-én mentünk volna,de a nagyobb gyereknek mandulagyulladása lett 39fokos lázzal és nem tudjuk érdemes-e még tervezni vagy marad jövőre a nyaralás!!!
Hú én tuti nem mentem volna bele:) Nagyon bátor voltál, hogy áprilisban meg mertél fürdeni a tengerben:)
Láttad a húsvétkor szokásos cserépdobálást Korfu városban?
Nekem június végén a 23-24 fokos víz is hideg volt.. Tavaly a balcsin a 27 fokos is:D Nem tud annyira felmelegedni, hogy nekem jó meleg legyen:)
Hát nem tudom de én nem hallottam senkitől sem, hogy emlitette volna valaki is 26-28 fokos lett volna a tenger:) Pedig ezt olyan mondta aki nem egyszer és nem kétszer járt kint Korfun.. Még délen is panaszkodtak milyen hideg a víz ÉS igen valóban esténként igencsak pulcsis idők vannak.. Mivel sziget nagy a hőingadozás...
Hali. Annyira nem volt vészes, csak az első perc utána már úszkáltam rendesen. Kijönni meg jó volt mert a levegő kb 26 fokos volt A cserépdobálás miatt mentünk , már tavaly is voltunk és megfogadtuk hogy minden évben a görög húsvétot kint töltjük.
Pedig most augusztusban még volt ahol 30fokos is volt a védettebb részeken. A nyílt tenger fele természetesen hidegebb , de nem vészes.Voltunk már szeptemberben is és nagyon jó volt a víz akkor is semmivel nem volt hidegebb mint július vagy augusztusban. A Nagy víz tömeg miatt lassan hűl le