Kotyi!
"...Persze a Christina-val szívesen elmennék én is egy napos útra, csak kicsit húzós az ára..."
Megéri, megbízható forrásból úgy értesültem, hogy: 1x élünk!!!
Kastos és Kalamos csodás, és az oda vezető és köztük lévő út sem csúnya!
Perigiali és Nidri között már kövezik a járdát, ami jó hír pl a Sun Rise-ban megszálló utasoknak. Ha készen lesz, kényelmesen tudtok besétálni az apartmantól Nidribe.
A Byblos bár, sokak kedvence új helyre költözött, kb 200 méterre délebbre a régi helyétől, de szintén a főutcán.
És egy sokunknak rossz hír: az Island étterem bezárt Bár őket pótolni nehéz, igyekszünk találni egy árában és minőségében hasonló helyet találni és magyar menüt csinálni...
Egyébként most, hogy lement a Húsvét, mindenki készülődik ezerrel. Sok bolt kinyitott, sok apartmant felújítanak, mindenki szépítgeti az üzletét - szeretem ezt a hangulatot, mindenki készül a szezonra.
Mediterraneo | #182490 | 2012-04-17 18:14:17 | Válasz a #182476. hsz-ra
Szuper, hogy így vár a sziget bennünket, látogatókat!
De mi a szösznem magyar menü? Azt lehet itthon enni, nem?
Sok magyar utas nem beszél sem görögül, sem angolul és ők örülni szoktak neki, segítség nekik (és nekem is könnyebb, ha nem kell a teljes menüt telefonban lefordítanom x alkalommal)
Mediterraneo | #182520 | 2012-04-17 22:47:27 | Válasz a #182516. hsz-ra
Bocsi, értem már! Azaz most már értem, mert eredetileg úgy értettem a menüt, hogy magyar kaját főznek, de leesett, hogy görögöt, csak van magyar menü is.
Fogalmam sem volt ki az a magyar, aki Görögországban csirkepaprikást akar enni? Aztán a párom mondta, hogy nem csak magyar turisták vannak...
De erre nem gondoltunk... Teljesen világos, csak valahogy az én fejemben ez a verzió meg sem fordult (nyilván mert még sosem jártam úgy, hogy ne értettem volna a menüt legalább nagyvonalakban)
Azért ráfaragtam párszor, pl. amikor piritóst reggeliztem volna, de a menüben nem szerepelt toast, csak French toast, aztán kihozták a bundáskenyeret, mégpedig cukorral
na kíváncsi vagyok az én uram hányszor használja majd azt a járdát (nagy túrázó)
Miti mond a szigetnek, mi is készülünk (fogyózom, hogy ne törjem fel az utat)