Nagyon megörültem annak, amit az Aeolus-ról írtál. Mi augusztus 20.-án idulunk velük Pargára és szintén a Sakisban leszünk. Én is annyi negatív véleményt olvastam az irodáról, hogy kezdtem kissé kétségbe esni. De megnyugattál.
Ha lehetséges kérlek a Sakis-ról is írjál pár sort.
Ti hogy voltatok vele megelégedve?
Mi az amire feltétlen figyelnünk kell?
Mi az amit mindenképpen fontos tudnunk?!
Mi is haza jöttünk Pargáról! Csodás nyaralás volt, gyönyörű hely Parga...és osztom a véleményem bzolikával az aeolussal kapcsolatban. Akik velük mennek, nyugodjanak meg semmi gond nem lesz:-)))
A Sakis szép környezetben van,szép fák és virágoskert fogja körül,nekünk tetszett. A belseje szerényen van berendezve,kis légterű,a konyha nagyon alapfelszereltségű,de azért lehet használni.Naponta takarítanak,cserélik az ágyneműt és a törölközőt is egyszer.Paradicsomot a háziaktól érdemed venni,mert finom és sokkal olcsóbb,mint másutt.Amire figyeljetek: legyen szúnyogriasztó is,mert sajnos este előjönnek.
Viszont ami igaz-az igaz tényleg nincs közel a városkához. Nekünk a tenger(a Valtos) az "egérúton"(jobbra az oliva erdő és a paradicsom ágyás közötti út) 7 perc(lemértem), a "rendes úton" 10 perc, a városka normális tempóban 25 - 30 perc,de ne ijedjetek meg sok a látni való közben!
Semmiképpen ne menjetek 12 és 17 óra között,mert borzasztóan meleg van az emelkedőn való sétához! A szieszta tényleg szieszta! Az "élet" Pargán későn kezdődik,de akkor nagyon! 20 óra után rengeteg ember van az utcákon.A városkába emelkedőn lehet bejutni,de a lefele út már nagyon érdekes,mert balról-jobbról számtalan kis bazár van,mindez egy szűk,hangulatos utcában!
Akiket érdekel a búvárkodás: 3 helyet ajánlok: a Valtos vár felöli oldalán a sziklafal mellett van egy kis zátony,A Valtos ellenkező oldalán a hullámtörő után., és a Piso Krioneri srtandnál. Sajnos a tenger nem a legtisztább(búvár szemmel!!), viszont naponta változhat a látótávolság és a hőmérséklet is.
Üdv!
Tegnap értünk haza Pargáról. Hasonlóan több előttem szólóhoz én is mennék vissza, csak pár nap kell, kipihenni a levezetett utat. Előzőleg már sok képet megnéztünk a városról, így sok minden ismerősnek tűnt, mintha már "jártam volna itt", de persze sok felfedezni való volt. A málhás szamár expedíciók a strandról hazafele forró aszfalton, tűző napon kapatón, a helyi motorosok és autósok elől ugrálva kicsit zavaró volt, de valamit valamiért. Egyéni utazók figyelmébe: parkolóhelyért közelharc várható és célszerű a tükröket behajtani, mert az utcák piszok szűkek, és mindenki ott és úgy áll le, ahogy tud.
A Christina apartman van a legmagasabban, de szép és tiszta. A háziak kedvesek, nagyon jól éreztük magunkat. Naponta felmostak, ágynemű és törölköző csere 3 naponta mikor nem tartózkodtunk otthon, így nem zavartak.
Greee. Megnyugtató a véleménynyilvánításod az Aeolusról. Itt majdnem mindenki a Walterral utazik 17-én Pargaba, mi meg 3 napra rá az Aeolussal. Örülök, hogy valaki nem csak a negatív tapasztalatait írja meg, így aki ezután fog utazni, nem keseredik el. Köszi még egyszer!
Szia Szir.Orsi!
Mi (lányom és a párom) is augusztus 20.-án megyünk Pargára az Aeolus-sal. Kecskeméten szállunk fel és a Sakis apartmanban leszünk. Ti honnan indultok, melyik apartmanban lesztek?
Bzolika is nagyon pozitív véleményt írt az Aeolus-ról, majd a Sakis-ról, így aggodalmaim eloszlatásra kerültek!
Gondoltam írok Neked, ha már egyszerre indulunk és egy helyen nyaralunk...
Már csak 9 nap!
Üdv: MárTus28
Szia MárTus!!
Igen, láttam tegnap, hogy egy 'szekérrel' megyünk, csak nem volt időm jelezni, de szemfüles voltál, így megelőztél.
Mi Szegeden szállunk fel és a Sakisban leszünk, tehát szerencsére Ti is ott lesztek, ahol mi.... és ugyanazon busszal suhanunk Parga felé. Igen, már csak 9 nap!!! Holnap megyek az ut. irodába, hogy mikor indulunk.
Majd írok, ha megtudok valamit. Okés?
Üdv. -Orsi
Igoumenitsában jöttünk le a pályáról az E55ösre, nem lehet eltéveszteni, mert az autópályának ez a folytatása, és itt a Preveza felé irányító táblákat kell követni. Ezen az úton kell tovább menni, és a morfioni leágazó után kell majd lemenni a pargai bekötőútra. De ezt is kitáblázták.
Nekünk oda 18óra volt az út, de ebben benne van egy fél órás eltévedés és egy 1órás pihenő. Hazafelé meg egy órával több, mert nagy volt a sor a macedón-szerb határon.
Nekünk a parkolást úgy sikerült megoldani, hogy leálltunk a szomszéd ház falánál, a Christinával szemben, így még pont el tudott menni egy autó mellettünk. Egyébként a Christina utcájának végén van egy nagy parkoló, de nagy szerencse kell, hogy helyed is legyen.
Mi 17-én indulunk Pargara a Walterral. Már nagyon várjuk
Milyen időre lehet számítani? Remélem legalább 30 fok lesz.
Az utazási iroda milyen, mert még nem utaztunk velük. Ha valaki tud infót adni, azt megköszönöm. Akik még az utazás előtt vannak, azoknak kitartást!
Üdv!