Igen éli már Gyöngyi a buszút gyötrelmeit.. De szerintem már oda is ért.. No meg a buszozásnak is megvan a szépsége..
Hamarosan Te is utazol Schumy:D Most néztem a camot.. Jelenleg 27 fok van Zakyn:D
Hát igen.. 19 fokos víz eléggé hideg.. Abban meg nagyon fürdeni nem lehet, csak ha igazan bátor vagy..
De Te biztosan bevállalod majd a csobbanást:D
Júliusban remélem melegebb lesz a víz amikor én megyek...
Azt mondják,hogy a grandos sofőrök mennek mint a golyó, úgyh remélem nem lesz szüttyögés
19 fokba csobbanni? Pár pohár metaxa után bármit
Meg aztán addig még csak melegszik..
Nem tudja valaki hogy Győrből honnan fog indulni pontosan a busz? Mert a pályaudvar nagy fogalom
Helló! A párommal mi is az Ibériában foglaltunk szállást...de mi Augusztusban megyünk...a 7-es szoba lesz a miénk. Amikor hazajöttök, mindenképpen szeretnék egy részletes élménybeszámolót hallani a helyről =)
A 7-es szoba nagyon jó fekvésű, mi pont alatta az 1-esben leszünk. Lesz beszámoló,megígérem!
Csak süssön ki a nap végre rendesen, nemám a végén kabátba kell fürödni
Már csak 5 nap, az se tudom hova kapkodjak.
Nem tud valaki kint valami jó munkát?- Szívesen kint maradnék egy-két évet
Áh dehogyis. Vagyis magamhoz képest most eléggé előre készültem:) De azért még közel se vagyok kész. Csak névnapoztam+ egyéb elfoglaltságok (borfeszt és stb:) ). Most itt jelenleg bazi nagy vihar van dörgéssel meg mindennel. Utálom. Remélem kint nem fog eső esni, mert az kész rémálom lesz. Azt nem tudja valaki, hogy esetleg helyi busszal a Navaggio-hoz el lehet-e jutni? Vagy valami kinti irodánál nem lehet olcsóbban befizetni ilyen városnézős, szigettúrás dologra? Jó lenne valami ilyen info:)
A Navaggohoz helyi busszal nem lehet eljutni, mármint menetrendszerű buszok nem közlekednek oda, de szigettúrát szerveznek különféle irodák és vannak azért árkülönbségek. Szét kell majd nézni a helyszínen, a Laganasi irodák kínálatában. Viszont hajós szigetkerülő túrát be tudtok Agois Sostisban is fizetni. Mi a Manolis nevű irodánál fizettünk be minden hajós kirándulásra, a Sostis-i beachen. Nekünk bejött, kicsi, de megbízható iroda, és elég jó áraik vannak.