Szia nagyéva! nekem valószínû az a kis strand lessz a kedvencem mert inkább a sziklás részek tetszenek. Remélem szép tiszta a víz? Ha minden igaz valahol arra fele fogunk lakni a Villa Vagiába. Mi 55nap múlva indulunk.
Sziasztok! Köszi mindkettõtöknek a linket! tényleg gyönyörû fotókat láttam itt. Látom nem én vagyok az egyedüli, aki ha géphez jutok pár perc múlva a google-be már írom is be, hogy Parga, és keresem a fotókat.
Urbia! Nagyon várni foglak haza, hogy a Sirenrõl hozz nekünk fotókat, és híreket, mert mi is oda megyünk augusztus 31-tõl. De azon a pár fotón, ami az irodák honlapján van, még sehol véletlenül sem találtam semmit. Remélem nem azért, mert annyira rossz!?
Végül is még rosszat sem találtam róla, ez is jelenthet jót, nem igaz?
Sziasztok! Köszi mindkettõtöknek a linket! tényleg gyönyörû fotókat láttam itt. Látom nem én vagyok az egyedüli, aki ha géphez jutok pár perc múlva a google-be már írom is be, hogy Parga, és keresem a fotókat.
Urbia! Nagyon várni foglak haza, hogy a Sirenrõl hozz nekünk fotókat, és híreket, mert mi is oda megyünk augusztus 31-tõl. De azon a pár fotón, ami az irodák honlapján van, még sehol véletlenül sem találtam semmit. Remélem nem azért, mert annyira rossz!?
Végül is még rosszat sem találtam róla, ez is jelenthet jót, nem igaz?
Szia
ha csak tehetem, akkor a netet bújom újabb képek és infók után kutatva.
Andra | #26129 | 2007-04-25 07:50:24 | Válasz a #26086. hsz-ra
Vio! Egyetértek, az apartmanokról alig vannak képek. Még az épületekrõl csak-csak találunk is valamit, de a szobákról alig vannak képek. De bõvebb infók is alig vannak a szállásokról.
Szerintem ez a Siren nagyon szép, nekem nagyon tetszik!!! Biztos, hogy jó helyetek lesz!