Bocsi Gyulus!
Tényleg, helytelen a "tavasz", hiszen akkor már javában tombol a nyár! Átmész-e a Kréta Fórumra is, mert akkor meglátogatlak ott is.
Örülök előre a szépséges látnivalóknak, amik Rád várnak.
Gemike Kedves!
Hosszú a történet! Hosszú szomorú történetek sora miatt hűtlen lettem az idén szeretett Nei Porimhoz. Tudod léteznek "emberek" akik viszont nincsenek tekintettel a mások érzék világára! De a "szívem" mindig ott van, és lesz Nei Poriban!
Szerintem meg van aki csak pihenni, kikapcsolodni jon. Szetnez a kornyeken, kirandulgat. Ha pedig szuper idot fog ki, az mar csak hab a tortan, h. elvezheti a napsutest es a tengert.
A helyedben én is ezt mondanám, de a pihenésre ettől közelebb, de még Görögországban is számos sokkal jobb és főleg szebb hely van erre az időszakra, mint ez.
Szerintem meg van aki csak pihenni, kikapcsolodni jon. Szetnez a kornyeken, kirandulgat. Ha pedig szuper idot fog ki, az mar csak hab a tortan, h. elvezheti a napsutest es a tengert.
A helyedben én is ezt mondanám, de a pihenésre ettől közelebb, de még Görögországban is számos sokkal jobb és főleg szebb hely van erre az időszakra, mint ez.