Remélem a ti kis csapatotok jól fogja érezni magát sartin. Nekem nem jött be pedig már megfordultam egypárszor a görögöknél.
A gyros árus azt mondta, hogy azért nincs bárány gyros csak csirke és sertés mert a magyar túristák nem eszik meg a bárányt.
Ez elég elgondolkoztató.
Sokan kimennek és ott is a megszokott dolgokat keresik. Nem tudom, hogy sok embernek miért nem a megszokott görög ételek jönnek be. Nem azért megy ki valaki, hogy új dolgokat fedezzen fe?
Szóval nekem fura.
Erröl beszélek
Nálunk a német vagy bármely túrista nem a saját otthoni ízeit keresi.
Akkor mi miért akarunk kint tejfölt keresni és csak sertés és csirkét enni.
Szerintem a bárány sokkal finomabb.
Habár Stavroson az üzlet polcán láttam kiírva a termékek alá"tejföl".
Venni nem vettem de úgy árulták.
Sancho, a buszon ált. (igaz Görögbe csak 1x mentem busszal) inkább hideg van, mint meleg, akármilyen meleg is van odakint.
Én szerintem jól érzem magam majd, mivel jó lesz a társaság, meg ott a tenger, ez a 2 a legfontosabb. Ja meg a sült kukorica a harmadik:)) Ami meg nem fog tetszeni, hamar túlteszem majd rajta.
Sziasztok:)
Mi most készülünk lefoglalni egy utazás-a párommal kettecskén:)Alig várom-csak ez éltet ebben a dolgos időszakban
Az a baj,hogy ahol lakunk körbeérdeklődtem-és az összes iroda-ugyanabba az apartmanba akar elszállásolni-Holiday Apartman.
Kérek szépen képeket(véleményeket) róla,mert neten mindenhol azt a nyamvadt 4 képet találom:)Előre is örök hálám
Szia Tundice! Szerintem ez a Grand tours iroda apartmanja. Nézzd meg az oldalukon elég sok kép van róla. De azt is megcsinálhatod, hogy kinézel másik iroda által kínált utat és közeletekben lévő irodánál fizeted be az utat. Álltalában ez megoldható az irodák úgyis kapcsolatban álnak egymással. Mi is így foglatunk. Vagy neten is tudsz folalni közvetlen a fizetés utalással történik. Nézd meg még az Apollon travelt, Grand Tours, Dias Zeus, Aeolus. Az Aeolusnak 10-11-12 éjszakás utak is vannak. Üdv Erika
Napközben nincs olyan hideg Estére meg viszek egy pulóvert. Egyébként gyakran belehelik az utasok
Inkább akkor van hideg, amikor hajnalban felébredve, csík szemekkel lekászálódnak az utasok a buszról az aktuális megállásnál
O faluban a téren LAUER Gyros: 1,70€ (családi vállalkozás) biztosan sokan ismeritek.
Ki megy legkorábban Sartira? Szólna Janisznak, hogy bárány gyros legyen az idén.
Természetesen.
Amúgy is gyűjtögetem a görög relikviákat. Nagyon sok görög jellegű emlékem van, sőt az autómban is görög zászló van és egy komboszkinion amit a meteoráknál vettem. A szélvédőmön pedig természetesen görög autójelzések
A szobámat nem is említem... és hogy ne legyek nagyon off... Már csak 129 nap és megyünk Sartira
Sancho, Te tényleg görög mániás vagy:))) Nekem a fülbevalóm görögmintás, igaz azt itthon vettem. Vettem Rodoszon is egyet hamarabb, csak attól féltem, hogy kiesik, ez meg nem. Úgyhogy mindennap van rajtam görögös (igaz nem Görögo-ban vett...) dolog... Ezen a képen is rajta van, ami itt a hsz-om mellett van, csak nem látszik...