Kefalonia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 271 272 273 ... 730 731 732   >
Üzenet
  Kopter1976 | #179092 Üzenet | 2012-02-03 16:21:53 |
Hello ! nord-east!

Látom te inkább Lassit ajánlod! Ugye hogy simán át lehet sétálni a fővárosba ?? igaz én a Google Earth-ön néztem és ott szerintem egy laza séta. Irták azt hogy autópálya szerű út vezet oda. ezt nem hiszem
. Ha van valami nagyon fullos infod Lassirol vagy bárkinek van Lassirol fullos infoja, szeretettel fogadom. köszi: Béla
  Balazsbea | #179096 Üzenet | 2012-02-03 19:18:07 | Válasz a #179092. hsz-ra Előzmény #179092
Kedves Béla!

Két éve mi Lassiban laktunk egy hétig, nekünk nagyon tetszett! icon_smile.gif A strandját sokan zsúfoltnak tartják, de délelőtt 11 óráig teljesen barátságosak a viszonyok, s ha Makris Gialos nyugati végében telepedtek le - ahol már keskenyebb a part - napközben sem lesz olyan zavaró a tömeg. Szerintem ez a sziget legszebb homokos partja, ahol azért is érdemes lakni, mert remek kiindulópont a sziget felfedezéséhez, minden út Argostolin keresztül vezet, nem kell kerülőket tenni, bárhová akartok eljutni a szigeten. Az Agii Theodori világítótorony felé van több kisebb öböl is, ahol kevesebb az ember, ha inkább erre vágytok.

Lassi 2-3 km-re van Argostolitól, ami nem nagy távolság, de valóban nem ígérkezik túl kellemesnek a séta, mivel az út mellett sajnos nincs külön gyalogút, mi legalábbis nem láttunk, bár mindig kocsival jártunk erre. De biztosan van buszjárat is, ha mégsem lenne kedvetekre az eléggé forgalmas közút mentén való gyaloglás. Ha nem zavarnak a turistásabb helyek, nem fogtok csalódni, a táj szépsége lenyűgöző! Bővebb információ sok képpel a honlapomon: www.balazsbea.hu/gorog.html Jón-szigetek 2010 menüpont. Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok.
  Kopter1976 | #179128 Üzenet | 2012-02-04 19:38:58 | Válasz a #179096. hsz-ra Előzmény #179096
Hello Balázs ! Szia Bea !!

Köszönöm hogy irtál. Megnéztem a linket is amit küldtél, sokat segitettél. Nagyszerü az oldalatok. Sok helyen jártatok. Mi eddig csak Itthon barangoltunk, de azt sokhelyen tettük. Csak tavaly az asszony meghivott Korfura , azt nagyon megtetszett. Igy ha minden ugy sikerül ahogy tervezzük, akkor idén is nekivágunk külföldnek. Üdv: Béla
  Marcsigrand | #179215 Üzenet | 2012-02-08 11:21:43 | Válasz a #179052. hsz-ra Előzmény #179052
Sajnálom hogy neked nincs jó véleményed Skaláról,laktatok ott vagy csak átutaztál rajta??? Mivel hála az égieknek nem vagyunk egyformák icon_smile.gif nagyon sok más embernek tetszik Skala és nagyon szép napokat töltenek ott és nem túlzás amiket írunk a településről. Minden vendégemmel kirándulások alkalmával és egyénileg utazók is állítják hogy nagyon jó választás volt ez a település a cégünk részéről nagyon sok szempontból is.
Minden jót neked.
  Nord-east | #179219 Üzenet | 2012-02-08 12:58:21 | Válasz a #179215. hsz-ra Előzmény #179215
Természetasen nem vagyunk egyformák!Neked Marcsi a cég érdekeit kell képviselni-hiszen kenyéradódicon_smile.gif)
Aki Teheti az válassza Lassit,mert ha elkölt annyi pénzt legalább érezze jól magát !icon_smile.gif) icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
  Nord-east | #179220 Üzenet | 2012-02-08 13:01:19 | Válasz a #179092. hsz-ra Előzmény #179092
Igen simán gyalog!
Én Lassit javasolnám!
Nem bánnád meg! icon_smile.gif
  Csutek | #179221 Üzenet | 2012-02-08 13:36:19 | Válasz a #179219. hsz-ra Előzmény #179219
Én ezt átgondolnám a helyedben!
Mi van akkor, ha valaki éppen attól megy a falnak, amitől neked annyira tetszik?Inkább írd le mi az ami megfogott a településben és mi az ami nem tetszett. Így, aki hezitál, könnyebben tud dönteni.
  Miskolciutas | #179230 Üzenet | 2012-02-08 19:23:30 | Re:
nord-east írta:
Természetasen nem vagyunk egyformák!Neked Marcsi a cég érdekeit kell képviselni-hiszen kenyéradód:))
Aki Teheti az válassza Lassit,mert ha elkölt annyi pénzt legalább érezze jól magát !:)) :D :D :D

Hát,igaza van Csuteknek,mondjuk én pont annak nem örültem volna,ha Lassira költök annyi pénzt...és bár kopter már leirta,hogy nem hiszi,amit mondok,igy csak hipotetikusan javaslom,hogy hasonlitsuk a két települést ismertebb üdülőhelyekhez,mondjuk Lassi erősen Laganas "filing"-nekem-ezért is jobb,hogy csak átutaztunk rajta...nekem nem volt jó a sok hangoskodó ,taxi után ordibáló angol tini,meg a boltokból ki-be rohangáló,sört cipelő csoportok,és ez délután volt...gondolom az éjszaka olyan lehetett,mint Laganasban.Ami nem feltétlen rossz...a strandot meg azért mondom zsúfoltnak,mert zsúfolt volt!Szerintem össze se lehet hasonlítani Skala partjával...persze sokan szeretik a nyüzsit,a sok embert,az ilyesmit...
kopternek már nem mondom,ugyse hiszi el,de más dilemmában állónak azt javaslom,irja be a you tube keresőjébe,hogy Lassi ,Skala és nagy mennyiségű amatőr kisvideókat tud megnézni...
  Isti26 | #179235 Üzenet | 2012-02-08 21:39:09 |
Miskolciutas!!

Van igazság abban amit írtál.. De mindenki maga dönti el hová utazik.. Kopter dilemmázott Lassi és Skala között.. Aztán, hogy mi mellett dönt/döntött az már az Ő dolga.. Megkérdezte ki mit ajánl neki:) Engem nem kell győzködni sok jót hallottam Skalaról.. Foglaltam is.. És ez nem azért volt, mert Marcsi is csak jókat mondott róla hiszen Ő sokat van ott..
Mindenki maga döntse el, hogy neki melyik település a jó..icon_smile.gif És nem az a cél, hogy valaki meggyőzzőn valakit hová menjen..icon_smile.gif Hiszen itt a tapasztalatok azok amik számítanak.. No meg ízlések és pofonok:)
  Isti26 | #179236 Üzenet | 2012-02-08 21:44:38 |
Ha nem hiszi amit mondasz akkor miért volt kíváncsi a véleményedre? Te már jártál a szigeten jobban tudod melyik településen mi tapasztalható.. Te elmondtad a véleményed.. Mindenki szűrje le amit akar ebbőlicon_smile.gif Én örültem ennek mármint a véleménynek.. Hiszen ebből is tudom, hová érdemes menni és hová nem:))
  Miskolciutas | #179238 Üzenet | 2012-02-09 08:20:41 |
Isti,pont igy gondolom én is,mindenki maga hozza meg a végső döntést,és a saját izlése szerint...nem is cél a meggyőzés.Amiért nagyon boncolgatom a kérdést az éppen az,hogy sokszor voltam már én is ilyen helyzetben,mint kopter,pl.Korfun belül melyik települést válasszuk?Kréta melyik részére menjünk?Mert ahogy irták,ha már költünk rá,érezzük jól magunkat...és nem mindegy,mi vesz körül egy hétig.Ezért akartam nagyon körülirni,miről beszélünk-az talán érvnek kevés,hogy "nem fogod megbánni"...-és elmondani dolgokat.Aki még nem járt egy helyen,annak nehéz dönteni,nekem azért szokott nagy segitség lenni,ha sokak által ismert településekhez hasonlitgatunk,bár egyik ismerősöm szerint ez botor dolog.Kefalonia esetében már segitett a you tube is...
  Marcsigrand | #179240 Üzenet | 2012-02-09 09:37:12 | Válasz a #179219. hsz-ra Előzmény #179219
Hello!

Függetlenül a kenyéradómtól,nekem is nagyon tetszik a hangulatos Skala és imádom a szigetet . Te viszont nem válaszoltál a kérdésemre pedig nagyon várom.Laktál már Skalán ,vagy csak átutaztál rajta?
Mi okozta ezt a csalódott hangnemet ?
  Nord-east | #179242 Üzenet | 2012-02-09 11:37:35 | Válasz a #179240. hsz-ra Előzmény #179240
Igen voltam mindkét helyen.
Skalan messze van a tengerpart a Grand-tours szállásaitólicon_sad.gif(
Kavicsos -homokos tengerpart-nem olyan finom a homok mint Makris Gyaloson.
Argostoliban esténként a főtéren különböző rendezvények vannak és olyankor lehet érezni a görög érzést.
Tehát abban egyetttértek a forumtársaimmall,aki nyűzsire vágyik az ne menjen Skalába.
Üdv:Laci
  Marcsigrand | #179289 Üzenet | 2012-02-10 18:09:26 |
Hello!

Nem gondoltam volna hogy a 300 méter távolság ilyen fiatalembernek ekkora probléma,de az is biztos hogy a mi tengerpartrunknál a legtisztább a víz icon_smile.gif Nos mindenki válogathat inyére kedvére,igénye szerint...véleményem szerint te szét sem néztél Skalán , csak futólag átutazólag ...ezt sajnálhatod azért. icon_smile.gif
Jó nyarat bárhol is leszel a nyáron icon_smile.gif
  Isti26 | #179304 Üzenet | 2012-02-11 08:27:58 |
Szia Marcsi!

Ne bánkódj azon, hogy van aki nem Skalaba megy nyaralni..icon_biggrin.gif mert sokan vannak akik meg ezt a helyet választottákicon_biggrin.gif Többek között én is..icon_smile.gif Úgy, hogy június végén találkozunk ezen a csodás helyen..icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Üdv: István
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 271 272 273 ... 730 731 732   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu