Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 271 272 273 ... 490 491 492   >
Üzenet
  Schumy77 | #162268 Üzenet | 2011-05-17 12:29:12 |
Miaz, hogy kiraboltak? Meg eleve ilyet, hogy lefoglalsz egy szobát drága pénzért aztán kirabolnak..hát elég durva a mai világban.
Vagy vigyek házörző kutyát is?
Nem a chipkártyás zár miatt tudnak könnyen bemenni?
  Schumy77 | #162270 Üzenet | 2011-05-17 12:32:42 |
Akit kiraboltak tőle mit vittek el? Apartmann gondolom felelősséget nem vállal az ilyenért, utasbiztosítás se tér ki rá.
  Szofkaja | #162278 Üzenet | 2011-05-17 13:58:55 |
Nyugi gyerekek...ilyen bárhol előfordulhat, hogy kirabolnak. Nem apartman függő. Mindent jól el kell rejteni vagy magaddal vinni. Az meg tényleg durva, hogy valaki nem ébred fel arra, ha betörők mászkálnak a szobában...Az utasbiztosításban van ilyenre kitérés, azt írja, hogy minden esetben be kell jelenteni a helyi rendőrégnek és kell a jegyzőkönv másolata. Azt persze, hogy milyen kártérítés jár nem tudom:S Szint függő gondolom. De szerintem ilyenen kár előre aggódni.
  Kozmazsu | #162279 Üzenet | 2011-05-17 13:59:01 |
Sziasztok!!

Tényleg elég durva eza rablásos dolog!!
Eddig nyolcszor voltam Görörgországban,de soha ilyet még nem hallottam.Pont az ellenkezőjéről volt eddig nekem híres Görögország.Bármerre mentünk,mindig nyitott ablakú autóval találkoztunk benne a kulccsal,a robogók szintén így parkoltak.
Ahol volt takarítás,ott sem kellett félnünk egyáltalánicon_sad.gif(
Habár gondolom,hogy nem a görögök lopnak:(
Nagyon szomorú,hogy ettől is tartanunk kell már!!

Üdv:Zsu
  Isti26 | #162287 Üzenet | 2011-05-17 14:47:17 |
Én hallottam ilyet, hogy valakit kiraboltak.. Mivel vendégmunkás takarítok vannak általában Ők meg gondolják, hogy szert tesznek egy kis mellékesre... Egyik ismerősőm mondta, hogy Ő is találkozott ilyennel ahol a takarító személyzet kicsit zsebes volt.. De nem tudom hol volt régen hallottam már..icon_smile.gif No meg elkapták és kis is rúgták... De szerintem is felesleges parázni.. Élvezni kell majd a nyaralást.. És ami olyan nagyobb érték mindig magaddal vinni..icon_smile.gif Főleg pénzt.. A széfet sem tudni ki tudja kinyitni..icon_razz.gif
  Dobókocka88 | #162290 Üzenet | 2011-05-17 15:38:23 |
Sziasztok!

Ne haragudjatok, én nem akartam senkit megijeszteni vagy elijeszteni a helytől, egész egyszerűen csak tényként írtam le a dolgot.
Higgyétek el, mi is nagyon furcsáltukk a dolgot, hogy miért nem ébredtünk fel rá... utólag megtudtuk, hogy mi volt ennek az oka, de ebbe nem mennék bele, hiszen tényleg nem a rémisztgetés a célom.
Tőlünk az összes készpénzt, két előfizetéses telefont és a fényképezőgépet vitték el. A rendőrség már nem jött ki, mert olyan sokszor előfordult ott a rablás, hogy úgymond már "nem foglalkoztak" vele. Nekünk kellett bemenni jegyzőkönyvet felvetetni, de csak időpocsékolás volt, mert a biztosító az ilyenekért nem fizet.
Ez az eset jó lecke volt a számunkra, hogy már Görögország sem ugyanaz a hely ami régen volt. Ennek ellenére idén is ebbe az országba megyünk nyaralni, hiszen ez az eset bárhol máshol a világon előfordulhatott volna.
Én csak azt tudom javasolni, hogy mindenki az eddiginél jobbban figyeljen az értékeire, mert sajnos már ezt a világot éljük.
Zakynthos pedig meseszép hely, és minden oda utazónak nyugodt és kellemes nyaralást kívánok!icon_smile.gif
  Oliv | #162357 Üzenet | 2011-05-17 21:36:54 |
Sziasztok!

Mi már többször nyaraltunk a szigeten, 3 évvel ezelőtt éppen az Ibériában laktunk.
Sajnos a lopásokról mi is hallottunk, szerencsére velünk semmi ilyesmi nem történt. Viszont úgy hallottuk, hogy akikkel megtörtént, azoknál kivétel nélkül nyitva volt az erkélyajtó. Gondolom csak a szúnyoghálót húzták be éjszakára...
Azt javaslom, zárjátok be a spalettákat! (Mi mindig bezárjuk, miután egy barátnőmnek Evián ellopták az útlevelét (is) - kb. 7 évvel ezelőtt.)

Zakynthos gyönyörű sziget, ilyesmi miatt ne hagyjátok ki!!!!
Mindenkinek jó nyaralást kívánok!
  Schumy77 | #162368 Üzenet | 2011-05-17 22:43:43 |
Szerintetek vigyek kabátot vagy vmi pulcsifélét vagy nem lesz rá szükség?
  Ancsa0302 | #162373 Üzenet | 2011-05-18 06:17:13 |
schumy77 írta:
Szerintetek vigyek kabátot vagy vmi pulcsifélét vagy nem lesz rá szükség?

egy pulcsi pont elég és szerintem el is fér a tatyódban. GT-s Vivien írta is az ottani fórumon,hogy a következő hetekben még elfér este,éjszaka icon_smile.gif
  Schumy77 | #162411 Üzenet | 2011-05-18 16:20:30 |
2 nap múlva ilyenkor már úton leszünk icon_smile.gif
Csak ki ne maradjon semmi fontos a csomagból
  Kozmazsu | #162412 Üzenet | 2011-05-18 16:35:08 | Válasz a #162411. hsz-ra Előzmény #162411
Szia Schumy!!

Fájdítod a szívünket??
Biztos írtál már listát,hogy mit kell vinni,ha valami mégis itthon marad,beszerzed odakint!!Személyit,pénzt,fényképezőt kamerát,úszógatyát és egy törülközőt mindenképp vigyél,a többit kint is megveheted:)))
Korán kell majd kelned!!Vagy le sem fekszel??

Üdv:Zsu
  Györgyi2 | #162421 Üzenet | 2011-05-18 18:32:55 |
Szia Isti!

Mi a Villa Mariában vagyunk jelenleg. Nagyon szép, mondhatnám a legszebb apartman. Ma cserélték vadi újakra a matracokat az ágyon. Nagyon tiszta és kedvesek a háziak. Minden van ami kell a konyhában, edények mikro forraló és villany rezsó. Tiszta fürdőszoba, heti 1 takarítás és törölközőcsere. A Georginában lehet pancsizni a medencében, szívesen látnak , lehet netezni a tavernájából.
A part az viszont nem igazán tiszta, szemetes és keskeny. A közeli part tele van évekkel ezelőtt összegyült tengeri fűvel. Ugyan ez van Laganasban is. Most elég hűvös van, fújdogál a szél, eső nem esik, de néha dörög villámlik közben süt a nap.
Folyamatosan érkeznek az angol fiatalok Laganasba, kezd keményedni az éjszakai élet (Isznak, kiabálnak)
de ez itt nemé érezhető. Kárpótol bennünket a sziget szépsége.

Mindenek ellenére siessetek, hozzatok sok szép eurót, nagyon finom a gyros az Amouitsben. ( 2 eu)Sziasztok jó pihenést mindenkinek.

Györgyi
  Schumy77 | #162425 Üzenet | 2011-05-18 19:17:23 |
Így van, már van lista, nem is rövid icon_smile.gif Nem hiszem hogy lesz előtte alvás, lehet azzal a pár órával csak többet ártok magamnak. Legalább majd buszon el tudok aludni...egyedül ez a buszút ami kimaradhatna..de majdcsak kibírjuk vhogy.

Györgyi! Fürödni azért tudtok?
Az angolok engem nem hiszem h zavarnának, sőt ha sok pia van náluk még jól is jöhetnek icon_smile.gif

Közeli part hol van ahova könnyen el lehet jutni, ha már ezt nem dícséri senki.?
  Alisha22 | #162427 Üzenet | 2011-05-18 19:54:11 |
schumy77! Előre is kellemes nyaralást nektek!!!
  Isti26 | #162433 Üzenet | 2011-05-18 20:11:08 |
Szia Gyöngyi!

Jah.. Az tök jóicon_smile.gif Hmm.. Nagyon megörültem annak amit írtálicon_smile.gif Akkor tuti nem fog csalódás érni az apartmant illetően..icon_smile.gif Bár aki nyaral az úgy sem sok időt tölt ott.
Hmm.. Klassz:D Már most szeretem a helyet!! Pedig még kicsit várni kell arra, hogy én is ott legyek:)
Tényleg??? Nem kérnek semmit sem a medencehasználatért és a netezésért??? Még jobb hírek:) Igaz nincsen laptopom így ezt nem viszem.. Netezés nehezebben lesz megoldható..icon_smile.gif

Nem takarítják a partot?? Tavaly Korfun is reggelre sok sok zöld növényt mosott ki a partra a víz.. De ezt mielőtt megjött a turista roham eltüntették onnan.. Ez itt nem így van?? Nem takarítják a partot?
Hmm.. Ajaj.. Pedig közkedvelt üdülőhelyek... Néha illene takarítani nem?
Igen láttam.. Sok sok felhő is volt.. Eső nem esett ugyan.. A víz viszont melegedett:) Már 21 fokos..
Angolok nem zavarnak.. Este igaz megbokrosodnak..icon_biggrin.gificon_biggrin.gif De nem baj:D messze van Laganas oda, hogy hallani lehessen:) Legalábbis gondolom én!
2 euro egy gyrosért nem sok:) nagyon jó áricon_smile.gif

Hogyan tetszettek a programok? Hajókirándulás, szigetkörút?icon_smile.gif

További szép nyaralást kívánok!! Érezd nagyon jól magad amíg kint vagy..icon_smile.gificon_smile.gif

István
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 271 272 273 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu