Miaz, hogy kiraboltak? Meg eleve ilyet, hogy lefoglalsz egy szobát drága pénzért aztán kirabolnak..hát elég durva a mai világban.
Vagy vigyek házörző kutyát is?
Nem a chipkártyás zár miatt tudnak könnyen bemenni?
Nyugi gyerekek...ilyen bárhol előfordulhat, hogy kirabolnak. Nem apartman függő. Mindent jól el kell rejteni vagy magaddal vinni. Az meg tényleg durva, hogy valaki nem ébred fel arra, ha betörők mászkálnak a szobában...Az utasbiztosításban van ilyenre kitérés, azt írja, hogy minden esetben be kell jelenteni a helyi rendőrégnek és kell a jegyzőkönv másolata. Azt persze, hogy milyen kártérítés jár nem tudom:S Szint függő gondolom. De szerintem ilyenen kár előre aggódni.
Tényleg elég durva eza rablásos dolog!!
Eddig nyolcszor voltam Görörgországban,de soha ilyet még nem hallottam.Pont az ellenkezőjéről volt eddig nekem híres Görögország.Bármerre mentünk,mindig nyitott ablakú autóval találkoztunk benne a kulccsal,a robogók szintén így parkoltak.
Ahol volt takarítás,ott sem kellett félnünk egyáltalán(
Habár gondolom,hogy nem a görögök lopnak:(
Nagyon szomorú,hogy ettől is tartanunk kell már!!
Én hallottam ilyet, hogy valakit kiraboltak.. Mivel vendégmunkás takarítok vannak általában Ők meg gondolják, hogy szert tesznek egy kis mellékesre... Egyik ismerősőm mondta, hogy Ő is találkozott ilyennel ahol a takarító személyzet kicsit zsebes volt.. De nem tudom hol volt régen hallottam már.. No meg elkapták és kis is rúgták... De szerintem is felesleges parázni.. Élvezni kell majd a nyaralást.. És ami olyan nagyobb érték mindig magaddal vinni.. Főleg pénzt.. A széfet sem tudni ki tudja kinyitni..
Ne haragudjatok, én nem akartam senkit megijeszteni vagy elijeszteni a helytől, egész egyszerűen csak tényként írtam le a dolgot.
Higgyétek el, mi is nagyon furcsáltukk a dolgot, hogy miért nem ébredtünk fel rá... utólag megtudtuk, hogy mi volt ennek az oka, de ebbe nem mennék bele, hiszen tényleg nem a rémisztgetés a célom.
Tőlünk az összes készpénzt, két előfizetéses telefont és a fényképezőgépet vitték el. A rendőrség már nem jött ki, mert olyan sokszor előfordult ott a rablás, hogy úgymond már "nem foglalkoztak" vele. Nekünk kellett bemenni jegyzőkönyvet felvetetni, de csak időpocsékolás volt, mert a biztosító az ilyenekért nem fizet.
Ez az eset jó lecke volt a számunkra, hogy már Görögország sem ugyanaz a hely ami régen volt. Ennek ellenére idén is ebbe az országba megyünk nyaralni, hiszen ez az eset bárhol máshol a világon előfordulhatott volna.
Én csak azt tudom javasolni, hogy mindenki az eddiginél jobbban figyeljen az értékeire, mert sajnos már ezt a világot éljük.
Zakynthos pedig meseszép hely, és minden oda utazónak nyugodt és kellemes nyaralást kívánok!
Mi már többször nyaraltunk a szigeten, 3 évvel ezelőtt éppen az Ibériában laktunk.
Sajnos a lopásokról mi is hallottunk, szerencsére velünk semmi ilyesmi nem történt. Viszont úgy hallottuk, hogy akikkel megtörtént, azoknál kivétel nélkül nyitva volt az erkélyajtó. Gondolom csak a szúnyoghálót húzták be éjszakára...
Azt javaslom, zárjátok be a spalettákat! (Mi mindig bezárjuk, miután egy barátnőmnek Evián ellopták az útlevelét (is) - kb. 7 évvel ezelőtt.)
Zakynthos gyönyörű sziget, ilyesmi miatt ne hagyjátok ki!!!!
Mindenkinek jó nyaralást kívánok!
Fájdítod a szívünket??
Biztos írtál már listát,hogy mit kell vinni,ha valami mégis itthon marad,beszerzed odakint!!Személyit,pénzt,fényképezőt kamerát,úszógatyát és egy törülközőt mindenképp vigyél,a többit kint is megveheted:)))
Korán kell majd kelned!!Vagy le sem fekszel??
Mi a Villa Mariában vagyunk jelenleg. Nagyon szép, mondhatnám a legszebb apartman. Ma cserélték vadi újakra a matracokat az ágyon. Nagyon tiszta és kedvesek a háziak. Minden van ami kell a konyhában, edények mikro forraló és villany rezsó. Tiszta fürdőszoba, heti 1 takarítás és törölközőcsere. A Georginában lehet pancsizni a medencében, szívesen látnak , lehet netezni a tavernájából.
A part az viszont nem igazán tiszta, szemetes és keskeny. A közeli part tele van évekkel ezelőtt összegyült tengeri fűvel. Ugyan ez van Laganasban is. Most elég hűvös van, fújdogál a szél, eső nem esik, de néha dörög villámlik közben süt a nap.
Folyamatosan érkeznek az angol fiatalok Laganasba, kezd keményedni az éjszakai élet (Isznak, kiabálnak)
de ez itt nemé érezhető. Kárpótol bennünket a sziget szépsége.
Mindenek ellenére siessetek, hozzatok sok szép eurót, nagyon finom a gyros az Amouitsben. ( 2 eu)Sziasztok jó pihenést mindenkinek.
Így van, már van lista, nem is rövid Nem hiszem hogy lesz előtte alvás, lehet azzal a pár órával csak többet ártok magamnak. Legalább majd buszon el tudok aludni...egyedül ez a buszút ami kimaradhatna..de majdcsak kibírjuk vhogy.
Györgyi! Fürödni azért tudtok?
Az angolok engem nem hiszem h zavarnának, sőt ha sok pia van náluk még jól is jöhetnek
Közeli part hol van ahova könnyen el lehet jutni, ha már ezt nem dícséri senki.?
Jah.. Az tök jó Hmm.. Nagyon megörültem annak amit írtál Akkor tuti nem fog csalódás érni az apartmant illetően.. Bár aki nyaral az úgy sem sok időt tölt ott.
Hmm.. Klassz:D Már most szeretem a helyet!! Pedig még kicsit várni kell arra, hogy én is ott legyek:)
Tényleg??? Nem kérnek semmit sem a medencehasználatért és a netezésért??? Még jobb hírek:) Igaz nincsen laptopom így ezt nem viszem.. Netezés nehezebben lesz megoldható..
Nem takarítják a partot?? Tavaly Korfun is reggelre sok sok zöld növényt mosott ki a partra a víz.. De ezt mielőtt megjött a turista roham eltüntették onnan.. Ez itt nem így van?? Nem takarítják a partot?
Hmm.. Ajaj.. Pedig közkedvelt üdülőhelyek... Néha illene takarítani nem?
Igen láttam.. Sok sok felhő is volt.. Eső nem esett ugyan.. A víz viszont melegedett:) Már 21 fokos..
Angolok nem zavarnak.. Este igaz megbokrosodnak.. De nem baj:D messze van Laganas oda, hogy hallani lehessen:) Legalábbis gondolom én!
2 euro egy gyrosért nem sok:) nagyon jó ár
Hogyan tetszettek a programok? Hajókirándulás, szigetkörút?
További szép nyaralást kívánok!! Érezd nagyon jól magad amíg kint vagy..