Szia Breki!
Mi tavaly a Stellában voltunk Pargán,klassz volt,tiszta,új építésű,korrekt berendezéssel,abszolút csendes helyen/mondjuk jó messze a parttól/,a kert,hát igen,az nem volt valami rendezett,de sok időt nem töltöttünk az apartmanban, így minket nem zavart.
Üdv.Marcsi
Breki, én a Diogenisben voltam, az közelebb van a parthoz is és a központhoz is, kulturát, tiszta, és van mellette bicikli és motor kölcsönző, ti szerettek bicózni.
Mi a Thomasban voltunk, de ezt már olvashattad...arra megfelelő az apartman, hogy este álomra hajtsad a fejedet. Nagyon kicsik az apartamnok és zsúfoltak és iszonyatosan meleg van. A tulaj a légkondiért napi 7 eurot kér, ha csak estére fél napra szereté valaki, akkor 5 euro. Szép, rendezett kertje van, naponta takarítanak és 1x van van egy héten ágynemű csere. Ha megfogadod a tanácsomat, ne itt foglaljatok szállást!!! Igaz van a tulajék házában az emeleten is kiadó apartman, na az fullos, modern, fiatalos, új bútorokkal és tágas belső térrel. Azt nem tudom, hogy lehet hozzá jutni, mert mikor mi voltunk két olasz srác volt abban az apartmanban, de minket akik utazási irodával mentünk a lenti apartmanokban szállásoltak el. Ha jól emlékszem 25 euro volt fő/nap, de ebben már ingyenes légkondihasználat van.
A part 8-10 perc séta innen, attól függ milyen ütemben haladsz, de közben több klubbnak a medencéjében is megmártózhatsz. Ott van mangó clubb,ingyenesen használhatod a medencét és eléggé jó hangulatú hely, vagy ott van az exotic clubb (Dimitri a tulaj és ő is a felszolgáló) ott egy fogyasztás ellenében fürödhetsz( a víz általában nagyon meleg, nem igazán hűti, viszont nagy a nyugalom nála ), itt a frappét meg se kostoljátok, mert iszonyatosan rossz, Dimitri nem tud jó frappét készíteni, viszont a Mangóban isteni és ott van Andi aki beszél magyarul, nagyon kedves és aranyos csajszi..
A legolcsóbb SuperMarket a Mangó után van, és éjjel nappal nyitva!!!!
A Sakisról csak jót hallottam és van mindegyik szobában fali ventillátor, amit minden ott megszállott utitársunk dicsőített:-) és a parthoz is közelebb van.
A látvány miatt mindenféleképpen, de igen ahogy látod, hegyes-dombos vidék, combizom kell hozzá, hogy hajtsad azt a bringát. Mikor mi voltunk, egyetlen egy bringást láttunk 12 nap alatt. Abban a melegben, iszonyatosan ki lehet fáradni, ha csak gyalog közlekedsz is. Ha jó kondiban vagy, bírni fogod. Nekem 1 hét kellett mire átállt a szervezetem a klímára, utána már meg se kottyant a haza menetel a partról, sőt volt rá példa, hogy fel is futottunk az emelkedőkön, mert kergettek az óriás darazsak:-D
Ha megyünk én örülnék ha szeptember 12-én olyan meleg lenne, hogy légkondin kéne gondolkozni.
Toló-ban sem kértük soha mondjuk ott másodszor ingyen volt.
Tényleg Tolóval összehasonlítva milyen a hely, látom jól feltérképezted
Igen az Aeolussal voltunk 14napig, minden rendben volt velük. 17 napos 52 ezerért? Hu ez nagyon baráti, fizessétek be.
Breki! Nem lehet össze hasonlítani, vétek lenne. Parga csodálatos, lenyügöző, rabulejtő. Ahogy átérsz Valtosról egy 30 perces séta után Pargára, az a látvány ami fogad, azt nem lehet leírni, nem lehet semmihez hasonlítani.
Priviben írok egy két hasonlatot, itt nem akarok mert off lesz. De kérdezz nyugodtan!!!Amiben tudok segítek
Kedves pargát szeretö társak!
ezennel csatlakozom utazás aelous 09 01-09 -14-ig! a választásomat nagyban befolyásolta MISKOLCI UTAS gyönyörü képei,meg a többi is amiket találtam,olyan meseszerűen szép ,a ZACHARIAS apartmanban leszünk, remélem nem nagyon magasan van az emelkedőktől azért félek hogy fogom birni ,mert terveink szerint, több helyre el szeretnénk jutni, igy be kell jönnünk naponta a tengerhez, és a kikötőbe is, parga központjába, a másik dolog hogy olyan eltévedös fajta vagyok,szerintetek,van rá esély?
gondolom a vizitaxi, a kishajók, paxira,lefkadara,és a folyohoz ,nidri?onnan indulnak? remélem megtaláljuk.eddig mindig találtunk valakiket akikhez csatlakozhattunk, de most ahogy olvastam a forumon, fő szezonban,is alig volt magyar utas...ha bármi fiss infótok van fogadnám köszönettel.
....ujutas....
Menjetek nyugodtan, biztos remek időtök lesz, és a viz is meleg,még ilyenkor nem tud lehulni, szerintem a legjobb hónap a szeptember, hát a bicó: eléggé hegymenet, de vannak lejtők is
Mi is szept. 11-én indulun az Aeolussal, a Sakisban lesz az apartmanunk. Mi sem voltunk még Pargán, de a Fórumon látottak alapján már nagyon várjuk, hisz annyi szépet írtak róla és azok a csodálatos képek. Szóval már csak 16 nap és mehetünk. Szerintem ennyiért, mint ahogy most adják az utat, vétek kihagynod. Már többször voltunk szeptember végén-október elején Görögországban, mindig lehetett fürödni, a tenger nem tud olyan gyorsan lehülni. Max. éjszaka lehet kissé húvösebb, de napközben mindig meleg van. Túrázni, kirándulni meg nem is kell az a 35-40 fok.
Szia!
A Zacharias apartman nagyon jó választás, mi is ott voltunk 2 éve és szerintem nincs annyira messze a várostól, eltévedni pedig képtelenség A Lichnos strandra feltétlenül menjetek el gyalog az olívaligeten keresztül kb. 40-50 perc a Zachariastól. A városi strand kb 15perc a Valtos pedig 20-25