A hellasz.hun azért van sok témának topicja, hogy könnyebben megtaláljuk az információkat és ne kelljen sok oda nem illő hozzászólást elolvasni.
A csevegésre is van mód a "Dumcsi"-ban.
Sokan nem szeretnek visszaolvasni, azoknak ajánlatos használni a kereső funkciót mielőtt olyan kérdést tesznek fel amire megtalálja a választ az adott topicban.
Jóóóól vannnnn!!!
Öljétek egymást!
Beszéljünk Sartiról!
Nekem BéZsé-t és Ginaaa-t hagyjátok életben mert együtt megyünk!
- Azért kérdezek is, nehogy Off-nak tűnjön, és........: Várod MÁÁÁÁR?
Valaki bérelt már ott Quad-ot? Ott milyen szabályok vonatkoznak rá? közút? 2 fő? stb..?
Köszi?
Bizony.
A moderátorok is pénzből élnek.
Minél kevesebb a munka,annál jobb a közérzetük.
Úgyhogy Sartiba vágyók ne akarjatok görögmintás fülbevalóba járni,és bár hideg van,ne várjátok a nyarat,még csak gondolatban sem,mert törölnek benneteket.
Jó hogy van ilyen állás.
Én is AKAROM!
Tök jó,nem?
Ha fel megy a pumpám a napi 5 perc munkától,törlök mindent meg mindenkit uninstallok a reg.-ből,aztán egy hétig polyázok.
És még nem lehet megélni Mo.-on?A görögfanok meg menjenek Horvátországba.
Köszi és pusz
Bizony.
A moderátorok is pénzből élnek.
Minél kevesebb a munka,annál jobb a közérzetük.
Úgyhogy Sartiba vágyók ne akarjatok görögmintás fülbevalóba járni,és bár hideg van,ne várjátok a nyarat,még csak gondolatban sem,mert törölnek benneteket.
Jó hogy van ilyen állás.
Én is AKAROM!
Tök jó,nem?
Ha fel megy a pumpám a napi 5 perc munkától,törlök mindent meg mindenkit uninstallok a reg.-ből,aztán egy hétig polyázok.
És még nem lehet megélni Mo.-on?A görögfanok meg menjenek Horvátországba.
Köszi és pusz
Amúgy azokkal a görög-imádókkal szúrtál ki a törléseiddel,akiknek már elege volt a hidegből és jól esett nekik-mint olvastam-,kicsit felmelegedni.
De itt ha valaki Sartira tart és már várja a nyarat,az meg se szólaljon.
Nálad minden mondat,amiben a Sarti szó nem szerepel,off.
Pedig hidd el,az odatartók is szeretnek felidézni görög-emlékeket.
De látom itt nem lehet.
Kis poénkodás Görögo.ról, egy-két feledhetetlen emlék vagy épp valakinél nem várt csalódás már veri a biztosítékodat.
de látom,a neved mellett mincsen úticél.
Lehet irígykedsz?
Én mint kezdő fórumos, már meg sem merek szólalni. Csak…..
Ígérjük nem fogunk többé rosszalkodni, nem idevaló témát taglalni, kedves emlékeket feleleveníteni és nem fogjuk szétverni ezt a fajjjjin topikot.
Hogy papamacit idézzem: Én is köszönöm, köszönöm szépen Uffff nagyfőnök. Látod Én figyelek! MI A F…..M EZ? SZABADNAPOS ÓVODA?
Na mind 1! Lehet volt 1-2 nem ide illő, de ez szerintem senkit nem zavart! Kivéve ………….
Lehet, sík hülye vagyok ehhez a moderátorosdihoz, de láttam pár topikot -más oldalakon- ahol anyáznak, hülyéznek stb. Mi meg csak nyaralni akarunk! Akit nem érdekel az a hozzászólás amikor épp keres valamit az továbblép.
Pl.: Nem tetszik a fülbevalós hozzászólás?.?.! = TOVÁBBLÉPEK! Én speciel így szoktam!
Lehet Én más vagyok!? Gondolom csak azért mert hátrányos helyzetű vagyok, mivel a kutyánk helyett engem vert az apám, anyám, húgom… Ennyi
Sarti a Chalkidiki-félsziget Sithónia lábának keleti oldalán található, Thesszalonikitől 138 km-re. Ideális nyaralóhely vad hegyekkel, csodálatos partszakaszokkal, gyönyörű öblökkel, kristálytiszta tengerrel.
Ezt írták az úti könyvek, de most már azt is írhatnák hogy a Hellesz.hu fórum lázadóinak kedvelt nyaraló helye.
Azért ,hogy arról beszéljünk amiről kell:-))Sassosnál tudsz Quad-ot érelni ha jól emlékszem tavaly olyan 30€ körül volt az ára egy napra.Bukósisak kell rá,és 2 fő mehet vele.Szóval nem olyan olcsó mikor egy 80cm3 motort 8-10€ bérelsz De biztosan nagy élmény