Mi ittunk olyat, úgy sejtem. Barna víz sok-sok jéggel
Egy meseszép pálmafás, homokos strandon. Mindenki, még a görögök is hordták a kukába, a majdnem teli poharakat
OK, akkor elárulom a 'frappéivás menetét' A frappé alapból víz, jégkocka és frappéhoz való kávépor. Ez így valóban nem túl finom, bár ízlés dolga, de ne csodálkozzatok, ha ilyet kaptok, mert alapból bizony ez a frappé.
Szóval, amikor frappét kér az ember, két dolgot tesz hozzá:
1. milyen édesen kéri - 3 verzió van (keserű, közepes, édes)
2. tejjel vagy tej nélkül
Tehát, ha frappét kérek azt mondom 'kérek egy frappét, tejjel, édesen'
Mivel szerintem Kiki csinálja a legjobbat, én általában a Di Paris cafe-ban (kikötői sétány) szoktam ezt a mondatot elmondani De ha fentiek alapján, ízléseteknek megfelelően kéritek, valószínűleg ízleni fog.
Tudom, tudom, hogy milyen a frappé, de eme általam említett helyen, bűn rossz volt, annyira, hogy nem is lehetett meginni.
( elárulom, nem Lefkadán)
Viszont az általad említett hely még jól jöhet
Szia Miti!
Azt szeretném kérdezni, hogy Porto Katsikin le van-e még zárva az a kilátós rész, illetve hogy Kavalikeftáról még mindig olyan nehézkes átjutni Megali Petrára? Két éve az volt a kedvenc strandunk, de tavaly már elég körülményes volt az odajutás. (a kis ösvényen és a sziklákon keresztül is) Esetleg nem történt ott valami megint, ami kicsit helyre rázta volna a sziklákat?
Előre is köszi a választ.
Remélem, jövő héten már tényleg eljutunk Porto Katsiki-re és tudok biztosat mondani (egyébként kétlem, hogy ne csinálták volna meg). Kavalikeftára mostanság nem hiszem, hogy megyek...
Azt szeretném kérdezni ,hogy Lefkadára milyen útvonalon ment a busz?
Ha jól tudom a hegyeken keresztül már megépült az autópálya. Még 2007-ben Pargára a hegyeken át kellett küzdeni magunkat azóta nem jártunk arra.
2008 óta mi sem jártunk arra, azóta elkészült az autópálya, szerintem órákkal rövidebb az utazás, de majd kijavítanak az újabban arra járók, én csak jövőre tervezem újra Lefkadát, addig ne várj újabb infóra tőlem ezügyben
Mi is 2008-ban busszal leértünk Lefkadára 22 óra alatt úgy, hogy még nem volt kész az autópálya. Sőt az irodával csak Igoumenitsaig mentünk, onnan átszállással, helyi távolsági busszal utaztunk tovább Lefkadára.
Kónyu, az irodával semmi gond nem volt!
Sőt nagyon is meg voltunk elégedve velük. (Dias Zeus)
Mi kértük csak Igoumenitsaig a jegyet.
Szeretjük a kalandosabb utazásokat és a kihívásokat.
Innen egyénileg folytattuk tovább utunkat, helyi busszal Lefkadaig.
Mi akartuk így