Ungi | #59566 | 2008-05-06 22:57:45 | Munka Paralián
Görög utazási iroda május végétõl angolul beszélõ,jó kommunikációs képességû idegenvezetõt keres a nyári szezonra.Nem baj,ha kezdõ vagy,csak legyél lelkes,talpraesett és jó csapatjátékos.Önéletrajzodat a paralia.@freemail.hu cimre várjuk.
Pöpi! Ezek szerint lehet annyira nem kéne a hajón belakmározni - lehet a pici poci nem fogja bírni ,bár még nem tudok róla,hogy tengeri beteg lennék !Enni meg szeretek !De ezt tudod !Szia Vici! Hova mész pihenni? Rég hallottam rólad!
Köszi az infót az árról. Remélem továbbra is jól sikerülnek a vizsgák. Ezért vagyunk bõségben mert, a partot is be szeretnénk járni több részen szeretnénk fürdeni, ezért szertnénk majd kvadot bérelni és a környéket bejárni. Ott szeretnénk fürden, ahol megtetszik nekünk.
Christee!
Ne félj, általában tényleg nagyon nyugodt a tenger. Persze mikor megáll a hajó, kicsit jobban himbálózik. Ami elõny, hogy az Arian egy fából készült hajó, amit kevésbé dobála tenger, mint egy bádogladikot.
Írtam neked mailt, közben meg érdeklõdök egyik barátnõmnél tud-e valami munkát. Most fog kimenni egy hét múlva, és már 3 éve ott dolgozik. Majd elmondja mi a kínálat
Imi teljesen igazatok van, be kell járni a partot, romantikázni kell egy kicsit Baromi jó olyan helyen úszkálni, ahol senki más nincs a közeledben, egyedül lubickolhattok a gyönyörû kék tengerben... Ehhez a kvad job is, mint az autó, szerintem jobba feelingje. Mi nagynéha motorra pattantunk, és úgy jártunk fürdeni. Leszoktunk róla sajnos....
azt még nem mondtam, hogy az idõ miatt meg nem kell agódni (nagyon), mart a parti õrség csak akkor ad engedélyt ahhoz, hogy a hajó kifusson a kikötõbõl, ha az elõrejelzés jó, és a 5-ös fokozatnál nem erõsebb a hullámzás. Szigorúan ellenõrzik a turistahajókat, létszámot a hajón, a hajó állapotát, merre jár, mikor. Azért persze elõfordulhat, hogy valaki rosszul lesz.
Lenne egy kérdésem, hogy a tengerparton kvaddal lehet közlekedni vagy tilos? Errõl tudnál valami infót adni??? Vagy mire kell figyelni, hogy a rendõrök mit figyelnek. Bukósisak kötelezõ kvadra?
Háááát Imi ezt a kérdést passzolom. Azt tudom, hogy mi mindig bukósisak nélkül mentünk motorozni (ami tilos amellett, hogy baromiveszélyes is). Ha elhagyatott partszakaszt találtok, akkor ott tudtok kvadozni, nincs ott senki így nem is szólnak be. Most, hogy utoljára voltam Olypicen mellettünk vadultak a parton kvaddal, senki nem szólt nekik, igaz csak egy csoport fürdött.
Elhagyatott partszakaszt pedig tudok nektek ajánlani, kb fél óra Paraliától, de ezt majd ott megbeszéljük, mert így elég nehéz elmagyaráznom
Paralián viszont arra figyeljetek, hogy (asszem est 6-tól, de nam vagyok biztos benne) tilos bemenni a fõutcára. Akkor szoktak sétafikálni arra rendõrök is, párosával. Még sose láttam, hogy bárkit megbüntettek volna, csak figyelmeztetnek. De ahol a kvadot bérlitek, ott mindent elmondanak. A bukósisak meg inkább kint a fõúton kell sztem, de nagyon ritkán viselik.