A Demosban foglaltunk szállást. Ahogy írtad, majd megoldjuk, hogy valahol leparkolunk és gyalog elsétálunk hozzád az irodába június 05-én. Reggel indulunk Paraliáról, terveink szerint kora délután érkezünk Tolóra, megyünk Téged megkeresni.
Még egy aprócska gond: merre van az iroda? Megtaláljuk, csak valami támpontot kérnénk.
Köszönöm a sok segítséget
Katonalány (Erika)
Most először megyünk kocsival Görögbe, Tolóba. Eddig 8x voltunk, de mindig busszal vagy repülővel mentünk. Nem a spórolás, hanem a biztonság kedvéért akar a párom némi plusz benzint vinni A húsz litert lealkudtam tízre, ennél lejjebb semilyen csellel nem tudok rá hatni Természetesen kaját is viszünk bőven, két hétre megyünk, jó étvággyal. Ketten megyünk Suzukival, megtudjuk pakolni.
Köszönöm a válaszod
Üdv. Katonalány
Köszi mindenkinek a gyors reakciót! Nem sértődtem meg csak a párommal nem voltunk még sehol és ez lesz az első nyaralásunk gondoltam jó lenne tudni előtte egy- két dolgot! A Demosról valóban sokat olvastunk, inkább a többi érdekelt volna! Minden hozzászólást elolvastunk itt a fórumon ami Tolóval kapcsolatos!
Itt a jelek a Demos, Stella, és Kyanti Akti-t jelentik
Legutóbbi a Zöld ugye ott jöttök be gondolom Nafplio felől azután mentek egyenesen amíg nem jön a nagy kanyar utána még egy kicsit kell menni, de nem az Apartmanok jeléig, hanem kb ahol jelzi kis piros nyíl a haladási irányt alul, talán egy kicsit tovább.
Azis látható a nyilakból, hogy hogy lehet továbbmenni a kikötőig aztán felkanyarodni a felső útra, illetve a Piros pont felé is fel lehet menni elvileg, de mikor ott mentünk fel kisbusszal azt hittem repülünk felfelé és mindjárt visszaesünk, nagyon meredek. Tehát apartmantól függően jól meg kell gondolni, hol rakjátok le a kocsit a templom közelében van egy kisebb parkoló pl.
AgniTolo írta:
"a Polydor ugyan a hegyoldalban van , de a szobak fel vannak ujitva, a tulajdonos segitokesz... szerintem meg lesztek elegedve vele. a Polydort a felso utrol es a foutca iranyabol is meg lehet kozeliteni, ki van tablazva..."
Kvalcsi a keresőt lehet úgy használni, hogy csak az adott fórumban keressen?
Korábban mintha lett volna ilyen, de most alul beírva amit keresek az összes fórumból hoz találatot.
Van erre vmi trükk, hogy pl csak ebben a fórumban keressek?
Mint ahogy Breki is írta, Tolo főutcáján található a Cultúr Travel.
Ítt egy térkép, talán ennek segítségével könnyen megtaláljátok.
A 7-es (pékség) és 8-as (bank) környékén kell keresnetek.
Köszönök mindent segítséget, kedvesem majd átnézi, hogy merre és hogyan kell megtalálni az irodát. Én szőke vagyok, a térképet is fordítva szoktam tartani.nem tanultam térképészetet a katonaságnál
Mindenkinek köszönöm a gyors választ és segítséget
üdv. és p. Katonalány (Erika)
Kedves Katonalány!
Engem csak aza az egy dolog bánt, hogy miért nem tudtok legalább egy héttel előbb jönni, mert akkor találkozhattunk volna Toloban. Pontosan aznap indulunk haza, amikor Ti megérkezetek.
Üdv: Josza
Amennyiben tudom, hogy ilyen kedves, lelkes társaink lettek volna, akkor egy héttel előbbi turnusra fizettünk volna be:)
Majd jövőre egyeztetünk, hogy hová és mikor menjünk, akkor hátha összejön a találkozó
Üdv. és P. Katonalány