Andra | #139988 | 2010-06-18 12:19:26 | Válasz a #139546. hsz-ra
Teljesen egyetértek joszával. Millióféle, fajta ember utazik egy-egy ilyen turnusban. Szerintem képtelenség mindig mindenkinek a kedvében járni.
Nekem az Aeolusszal se volt semmi bajom, pedig sokan szidják őket.
Ott is eltévedt a busz hazafele menet, na de bumm. Mással is előfordul, ezért nem lehet megkövezni őket.
Szervezett útnál előfordulnak bibik, de ezek az utak ezért ilyen olcsóak, ezt tudomásul kell venni.
Akinek ez így nem jó, menjen repülővel, vagy saját autóval. Az mondjuk jogos, ha fix, fizetett helyet nem kap meg az ember, elvégre ezért fizet pluszban, de ezen kívül, hogy eltéved a sofőr, vagy csúszás van, én nem problémázok.
Ilyesmivel nem vagyok hajlandó elrontani a nyaralásomat, mert úgy se lesz jobb, ha idegbajoskodok.
És igaza van joszának, hogy eddig én még egy utazási irodánál se láttam, hogy csak csupa jót mondjanak rá. Vannak jó és vannak rossz vélemények is minden irodáról. Nem vagyunk egyformák, a tűrőképességünk se egyforma, ezért mindig is lesznek különböző vélemények.
Szerintem is kalkulálni kell egy buszos út esetén azzal, hogy előfordulhat, hogy késik, hogy a buszok bevárják egymást, a pihenőhelyeken igyekezni kell, esetleg elromlik valami a buszon amit meg kell javítani, tehát ilyen-olyan okokból elnyúlhat az utazás. Sajnos ez van, ha valaki nem tud/akar egyénileg utazni, akkor ezt be kell vállalni.
De az pl., hogy családokat szétültetnek egymástól, az nem elfogadható. Ezt nem értem meg, miért csinálta pl. a GT.
Vagy ha valaki fizet egy ülőhelyért, akkor meg kell kapnia és kész, ha mégsem, teljesen jogos a felháborodás.
Én csak egyszer utaztam busszal, az első görögországi nyaralásom alkalmával (Apollon Travel), és szerencsére rendben volt, jó emlék maradt a buszozás is. Senkinek sem kívánok rosszabb utat, mint a miénk volt.
Sziasztok!
Tud már valaki valamit az Ibusz "Alkudj és nyaralj" akciójával kapcsolatban? Mi az idei tendencia, hová küldik a nyaralókat?
Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Utazási irodával kapcsolatos negatív észrevételemmel hova fordulhatok kinek panaszkodhatok?
Szeretnék rájuk hivatkozva egy kicsit megszorongatni őket ha a továbbiakban sem kapok választ kérdéseimre az irodától. Az út kifizetve csak azt nem tudom hova megyek pontosan csak egy kép és a név a támpont. Kérdéseimre eddigi válasz "majd az idegenvezető megmutatja".
Mi a FORGÓ TRAVELLAL utaztunk már két alkalommal is, 2002 Thassos és 2009 Sarti, és ők nagyon korrektek, rendesek, segítőkészek, csak jót tudok mondani róluk. A Sarti útra megkérdezték, hogy hová szeretnénk ülni a buszon, és ingyen ott kaptuk a helyet! A sofőr és az utaskísérő mellett ültünk és egy csomót beszélgettünk velük, így hamar(abb) telt az idő! Az irodában teljesen felkészültek voltak a szálláshellyel kapcsolatban (Janis ház) berendezés, elhelyezkedés, képek kívülről belülről. Szóval tudták mit csinálnak! Szállás, utazás 5*
A Thassosi út is jó volt, fantasztikus az a sziget, jó idegenvezető-utaskísérő volt, a szállás is jó volt, 5*
Őket bátran ajánlom mindenkinek. Idén újra van Sartin kívüli úticéljuk is Makrygialos az Olymposnál.
Mi a Grand Tours buszán utaztunk a múlt héten, és semmi de semmi rosszat nem tudok mondani róluk, ők mindent megtettek, meg az utastársak is. Mindig kettőn áll a vásár!
Én még ugyan nem utaztam Velük, de nem igen hallottam rosszat Róluk egészen ez évig. Idén elég csúnyán kibabráltak jó pár emberrel mert 8%-kal felemelték az utak árát a magas euró árra hivatkozva még azoknak is, akik már teljes egészében kifizették a nyaralásukat. Ebben az a szemétség, hogy visszamondani is csak úgy tudod az utazást, ha 10% fájdalomdíjat fizetsz az irodának. Amennyiben többel emeltek volna, úgy nem kellene semmit fizetni, ha visszamondod az utat. Nekem ez nagyon unszimpatikus eljárás, mert amennyiben lekötök x forintért egy utat, akkor ne kelljen már utólag ráfizetnem 15-20 stb. ezer forintot.
A Forgó Travelnél a tavalyi katalógusban benne volt, hogy "Árainkat 300 Ft/Euró határig tudjuk tartani." Ez szerintem teljesen korrekt tájékoztatás részükről, szerencsére nem lépte át az Euró azt a határt.
Mi ma tudtuk meg, hogy Kefalóniára utazunk, július 7-én, az IBUSZ Alkudj és nyaralj akcióval. Nagyon boldogok vagyunk, mert nem zártunk ki semmit, (bár voltak kevésbé vágyott uticélok) viszont ide szerettünk volna repülni leginkább. Nagyon kedvező az ár is, hiszen a katalógushoz viszonyítva éppen féláron megyünk.