Már sok oldalt elolvastam,de nincs időm sajnos mindegyikre így inkább megkérdezném,hogy kinek milyen tapasztalatai vannak Moraitika-val:lehetőségek,környék..
Illetve volt e már valaki a Filoxenia apartmanban?
Javaslom, nézzél valahol neked elfogadható szállást, akár Glyfada közelébe és kocsival járd be a szigetet, mehetsz minden nap máshova fürödni, Glyfadara is. Amúgy a leggszebbek egyike a strandja!
Adri!
Nehéz tanácsot adni úgy, hogy az ember nem ismeri a másikat.
Ha be akarod járni a szigetet, és közben fürdeni itt-ott, és esténként valami életre is vágysz akkor moriatika megfelel( nyaraltam ott, tudom).
De, ha nem sokat akarsz kóborolni és szeretsz jó körülmények között fürdeni akkor válassz mást. A part itt nem a legjobb.
Ha csak jó, homokos part kell és esténként bulilehetőség akkor elsősorban Kavos. vagy Szidari.
Azonban van aki a köves van aki a sóderos partot szereiti. Van aki nem bírja a hullámos partot van aki élvezi.
Mindegyikre tud az ember mondani egyet kettőt.
A közvetlenül feltett kérdésedre az első pár sorban a válasz.
Sziasztok Mindenki!
13 év után negyedszerre utazunk Korfura-Arillasba most már családi formációban. Érdekelnének az aktuális mindennapi élet árai, élelmiszer, taverna stb. Hallottam másfél-kétszeres áraról is, persze tudom, hely és időszakfüggő a dolog.
Köszönöm.
Sziasztok!
Idén Korfu van betervezve, de kettő szállás között vacillálunk. Kérlek segítsetek! Volt már valaki valamelyikben? Tudnátok pár infót adni! 4-en mennénk párok, repülővel. Milyen a ház, melyik van jobb helyen? Kirándulási lehetőségek?
1. Zeus Apartmanház, Sidari
2. Galini Apartmanház, Messonghi
Előre is köszönök mindent!
A buli nem nagyon érdekel, mert azt egy jó kis étteremben is lehet csinálni, ha ven elég ouzo! Inkább a szállások érdekelnek, mer maga a hely, a part részek stb.
A Zeus apartmanház amiről infot kérsz ugy emlékszem a Perros apartmanház mögött vagy mellett van.Remélem igy van,legalábbis a leirás alapján.Ez egy csendes környék,kicsit kell csak sétálni és eléred a sétáló utca elejét.A strand az ut tuloldalán van,mi itt egyszer voltunk,nem rossz a part.Aki nem nagyon szereti a nyüzsgést annak jó.A kert szép volt a mi apartmanunknál is, a kép alapján a Zeusé is szép és ez se utolsó szempont,hogy nem egy összezsufolt szállás.
nekem a képek alapján főként paleokastritsa moraitika tetszik.
Szeretem a hullámos partokat,vizisportokat is szívesen kipróbálnák,bulizni nem igazán szeretünk,de esténként sétálni,nézelődni vásárolgatni annál inkább..na meg nagyon szeretem az óvárosokat,az is van moraitika közelében?
Galini Apartmanház esetleg ezt az apartmant ismeri valaki?
Szunyi!
Menj a Galini apartmanba, az általad irtak után. Van pár kép az apartmanról és az előtte lévő partról is ( És másról is korfun).
http://korfu2008.soszsolt.fotoalbum.hu/
A sütögetés első nekifutásra jónak tűnik. Talán, ha szálláson nincs magyar még gondot sem jelent. De ha van a föst és a szag őket annyira zavarja, hogy csak egyszer próbálkozol. Nembeszélve a 28-30 fokos melegbe a szabadtűz élményszerű hőhatásáról. ( Tapasztaltam amit irtam)