Haspók
A csodát a képek tárgyában fogom keresni nem az elkészítési
módjában én szintén csak"turista-fotós"vagyok
Biztos ugyanolyan élvezettel fogjuk nézegetni,mint Gabakóék profi fotóit.
Jól értettem:talán már holnap... Macsosz
Kedves Haspók
Már nagyon várom a Te képeid is
Gabakóétól elájultam.
Kíváncsi vagyok a képeid hangulatára
Macsosz
Ööö.. azért azok messze nem ilyen képek lesznek! Én inkább az átlagos turistafotó kategóriában indulnék... Ráadásul én beválogattam nem olyan jól sikerült képeket is, mert inkább azt helyeztem elõtérbe, hogy minden helyrõl legyen egy-egy kép, ahol jártunk; szóval az elsõdleges inkább az "információátadás" , és nem a nem létezõ fotómûvészetem csillogtatása. De abbahagyom az elõre mentegetõzést, majd meglátjátok (holnap valószínûleg, csak elõbb a beszámolót akarom befejezni - már nem sok van hátra! ), csak azt akartam elkerülni, hogy túlzott csodákra számítsatok!
köszi a dícséreteket...a kagylók gondolom a helyi ottragadt hippi árus bácsi találmánya, csak jól nézett ki. Katonál nem tudom mennyire mély, de hírtelenebbül mélyül..de a 8 éves fiam jól érezte magát benne (õ fürdött, mi kajáltunk.. ). Kréta arcais szinte mind Kritsibe fotózta a párom, oda kell menni, meg hegyi falvakba...a kék öböl meg asszem makritól a kapsa kolostor felé menõ útról volt látható. képek nem tudom lesznek-e még, mert ez nem az én reszortom, ebbe nem szólhatok bele..
szia Gabako!
Még nem találok szavakat:most láttam a fotókat
GRATULÁLOK
Ag.Nikolaos és a magányos kis templom,mint egy ékszerdoboz.
Chrissi:szerelem elsõ látásra milyen kagylók azok a fán?
Kréta arcai számomra beszédesek.(és látom lesz a nõvéremnek
helyi hûtõmágnes )
Kato Zakros-nál mély a víz és hol a Kék öböl
Igen,így képzelem a lebegést és utána azon a padon a helyem
Eufóriában vagyok a képeitektõl,de jöhet a többi
Macsosz
ráadásul képtelen voltam egyenesen tartani a gépet
Mire leírtam, rájöttem, hogy úgyis azt mondanád, hogy erre való a Photoshop! Igaz, hogy nem PS, de sikerült kijavítanom a ferdeséget, úgyhogy most örülök.
Meghiszem azt!!
Biztos voltam benne, hogy remek fotók lesznek, köszi-köszi-köszi mindkettõtöknek!
Hihetletlen amúgy, hogy még ugyanazon a helyen is mennyire más képeket tudnak készíteni az emberek, bár van egy-kettõ, ami nálam is majdnem ugyanígy néz ki (mármint a téma, a fotózás szintjét most egy kicsit hagyjuk figyelmen kívül ).
A kedvencem az "Egyedül", az a hangulat engem is nagyon megfogott Chrissin. Ha nem baj, akkor ezt le is mentettem magamnak. Próbáltam én is egy hasonló képet csinálni, de még az átlagosnál is vacakabbul sikeredett, mert pont akkor volt a lencsével az a hülyeség, ráadásul képtelen voltam egyenesen tartani a gépet. Arról nem is beszélve, hogy az én gépemmel készült képeken a kék nem ilyen kék, mint a feleséged képeslapos képein.
Párommal tervezük,hogy elmegyünk Krétára vagy Rodoszra .Tudtok tipeket adni,hogy Krétára melyik utazási irodával érdemes utazni,és hova?Mi a homokos tengerpartot szeretjük ,és jó lenne ha a szállásnál lenne medence is.
Szervusztok kréta "lakók". elkészültek a képek, amikbõl egy pár felkerült a honlapra. ha valakit érdekel, akkor a maga valójában meglesheti...
http://www.mocheraniko.eoldal.hu/
remélem örömötöket lelitek benne..
Szia Haspók
Csak írj,írj
Biztos vagyok benne,h.örömünket fogjuk lelni a beszámolódban
Még a terjedelmében is!Hisz egy tartalmas könyv utolsó oldalának sem örül az ember:még folytatná
Így hát nyugodtan terjedjenek soraid,ameddig csak akarnak
Mi bizton örömmel olvassuk mind
Üdv,Macsosz
Mi az elsõ napokban a "Radio Amorét" hallgattuk, az volt beállítva a kocsiban. Emlékszem, milyen jó volt, mikor elsõ nap mentünk az Akrotiri-félszigeten, körülöttünk semmi más, csak a krétai táj, néhány kecske, szól a rádió, a nyaralás elsõ napja... istenem, de jó is volt...!
Késõbb, amikor lementünk délre, ez az adó valahogy nem akart már bejönni, és többet nem is tudtuk visszavarázsolni, akkor vettünk pár cd-t.
halihó...egy kis ihlet a beszámolód írásához...hogy még többet sokkal tudj írni.. (és így az én terhem leveszed a vállamról.. )
http://www.melody88.gr
Ezt hallgattuk krétán a kocsiban...nekünk nagyon bejött!!