Szia WhiteFrost!
Nagyon örülök, hogy lekerül a gipsz a srác kezéről, de most már úgy vigyázzon magára, mint a hímestojásra, mert mégegyszer nem lesz ilyen kegyes a sors hozzá. Közben, mi jövőhét péntekjén megyünk, mint a szél.
Azért addig, még kommunikálunk. Sziasztok :
Josza
Láttam képeket,amik számomra aggasztóak,hogy mindenhol hajók vannak.
Illetve volt olyan távoli ismerős,aki olajfoltokra is panaszkodott.
Mivel nem közeli jóbarát,nem vettem annyira komolyan.
A beljebb vannak a hajók "konkrétan" mit jelent? Mert nem csak pancsolni szeretnék,de a hajókat sem akarom kerülgetni.
Látom(olvasom),hogy sokakat rabul ejtett a természet szépsége,
viszont én ritkán jutok tengerparthoz,ezért számomra fontos maga a fürdés körülménye is.
Persze fontosak a környék látnivalói is,de mivel erre csak a nyaralás idejének a felét szánjuk,a másikat is szeretnénk gondtalanul eltölteni.
Köszönöm!!!!
Szerintetek nem zavaró a hajók jelenléte? Nem szeretném,hogy
ez problémát jelentsen számunkra,akkor inkább más települést választunk.
Köszönöm!!
Szia Erika!
Semilyen szempontból nem zavaróak a kishajók, csónakok. Egész Tolo partvonala egy kiváló minőségű egybefüggő strand, ami lassan mélyülő, homokos, vagy aprókavicsos és tiszta a víz. A kishajók jóval beljebb vannnak, mint a bóják. Üdv:
Cilla
Sziasztok Tolo-sok.
Nagy örömünkre szolgálna ha nekünk
is hagynátok enni-innivalót mire
megérkezünk utánatok néhány nap mulva.
Nem szeretnénk üres boltokat,tavernákat
találni.Előre is köszönjük...
Ez a kishajós dolog anno engem is foglalkoztatott.
Emiatt nem mertem én sem Tolóba menni eddig.
Lehet hülyeség volt?
Mindegy,idén már amúgy sem aktuális,de azért érdekelne engem is.
Ezek a bólyák,amin kívül a hajók vannak,milyen messze vannak a parttól?
Millió köszönet a válaszért!!!
OFF Breki, a kishajó lehet zavaró ... nem Toloban, hanem máshol (két különböző helyen, ahol eddig jártam), az öbölben ugyanott strandoltunk, ahonnan a bérelt motorcsónakokkal futottak ki. Hidd el, nem túl mókás, főleg, ha mondjuk sznorkizol. Tehát a kérdés lehet jogos, ha valaki még nem járt arra, és esetleg ő nem vágyik erre. ON
De mi aggasztó azon, hogy ott úsznak kis hajók?
Én komolyan nem értem
Legalább 8-10 méterre vannak egymástól elég bent, köteleikben se nagyon lehet elakadni simán el lehet közöttük úszni és még hangulatos is.
Most ebben mi lehet aggasztó? Számomra inkább plusz feelinget ad.
Én semmi olajfoltra nem emléxem sőt inkább kristálytiszta vízre, ilyet max a kikötőnél tudnék elkepzelni, de ott se láttam.
Ha esetleg attól félsz, hogy a kishajók miatt esetleg koszos a víz ezt határozottan cáfolni tudom.
Egyébként se úgy kell elképzeli hogy ezék végig vannak, nehéz így leírni, de pl ha a Stellánál mész be akkor átlósan a másik sziget írányába indulsz akkor simán elmehetsz mellettük ugyanígy egy kicsit arébb ha átlósan elindulsz szintén simán beúszhatsz melettük esetleg látsz egy hajót 20 méterre vmelyik irányban.
Ha nincs vmi különös fóbiád a csónakoktól egyáltalán nem fognak zavarni
inkább egyfajta hangolatot adnak, hogy ez még nem egy turistagyár mint parália meg sarti hanem maradt vmi a görög halászfaluból.
Nehéz ezt elmagyarázni, de pont ezeket kell szerintem megbecsülni, ne
egy feszített víztükrű úszómedencét akarj hanem ahol nem lehet semmi zavaró hanem az eredeti görög hangulat érintsen meg
A csónakokról képet elég nehéz mutatni ugye a többség nem fényképezőgéppel a kezében úszik vagy repülőről fényképez, de holnap keresek neked motorcsónakos képeket.
Igen de ez más helyzet, ugye ez halászfalu eredetileg és ezek halászhajók amik elvileg akkor mennek ki a vízre mikor a rendes túrista még alszik.
Persze ittis van hajó és motorcsonakbérlés de az a benyúló mólóról és környékéről indul.
Egyébként ezen halászcsónakok között a bérelt motorcsónakkal is simán tudtunk manőverezni akkora hely volt.
És pont a csónakok miatt lehet pl a Stella előtti részen nyugodtabban búvárkodni mivel azon a részen nem mennek gyorsan a motorcsónakok és egyébb hajók.