Lenne egy kérdésem, s Nagyon megköszzönénk, ha tudnátok segíteni!
Augusztus 11.-én, este 9-kor érkezünk meg Thessalonikibe, repülõvel, s szeretnénk eljutni Santorinibe, s találtunk Santorinibe tartó kompot, de több mint 1 napos.
Ha valaki tudna esetleg gyorsabb odajutási módszert, akkor megköszönném, ha megosztaná velünk.
Ezenkívül még lenne egy pár kérdésem, mégpedig, hogy Santorinin lehet találni olcsó szállást?
Milyen árak vannak ott?
Munkát lehet találni, vagy nemigazán?
Thesszalonikibül nagyon hosszú a hajóút Santorinire...még Athénból is. Én inkább repülnék egy belföldi járattal. Akad Santorinin is olcsó szállás, még akár Firában is, de Kamriban, Perisszában biztosan.
A munkáról nem tudok nyilatkozni. Olvasgasd vissza ezt a topikot, sokszor volt már szó az árakról és szállásokról is.
Sok szerencsét az úthoz! Ha jól veszem ki, nem nyaralni mész, hanem ott aarsz maradni dolgozni...
Igen, én s a párom itthon már egy irodán keresztül egy ideje kerestetünk munkát, ami kicsit kalandos, s vettünk repülõjegyet, ám egy kisebb baleset miatt, késõbbre áttetettük a jegyet, ami most 11.-e, munka még nincs, s nem is biztos, hogy Santorinin lesz, de ezért szeretnénk utána járni, mert ha nem lesz addigra, akkor oda, vagy Mykonosra szeretnénk menni, s lehetõség szerint munkát találni!
S természetesen szállást is, s mivel nem vagyunk milliomosok, minél olcsóbb szállást!
Merész vállalkozás, de annál nagyobb kaland
A repülõjegy körülbelül mennyibe kerül?Csak oda 2 személynek?
Vannak tapasztalataid ezen a téren?
A legolcsóbb jegyet 270-ért találtam, úgy hoyg egy hónapos intervallumot adtam meg oda-vissza útnak (az Aegian Airlines-nál). Tudtommal a hajójegy sem sokkal olcsóbb oda-vissza.
Még 1 utolsó kérdés, az pedig az lenne, hogy ha kimennénk, 11.-én, s ott lennénk Santorinin, akkor ebben a fõzezonban, találnánk olcsó szállást?
Vagy csak ha elõre foglaljuk?
Szerintem találtok. Nem a nagy apartmanházakat kell keresni, hanem a helybéli embereket, kiadó szobával. Mondjuk nem ártana egy apartmanként berendezett szoba, ahol van hûtõ és kis konyharész. Nagyon merészek vagytok, hogy csak úgy "vakon" mentek. Remélem, még hallok rólad utána is, hogy tudjam, mi lett a vége. Én szorítok nektek.
Andi