Hát, mi Spanyolországból utaztunk haza a hátsó ötös üléseken. Borzalom volt. A busz dugig, mi öten voltunk, ebbõl a barátnõm 65, a gyerekem 6, + a szívmûtött apám. Ugyan dönteni lehetett az ülést, de széthúzni nem, és egyikünk sem 40 kilós, ráadásul persze a gyerek feküdt az ölemben. Mivel ez szeptember közepén volt, a klima nem ment, ez a másik véglet, a rosszullétig volt meleg és levegõtlenség. Fel sem akartunk szállni a buszra, de mit csináltunk volna 2200 km-re otthonról. Az Intersun-os id.vez (kívül, belül szõke) persze a saját filigrán, tini utasait mind elõre rakta. Mi szabadúszók voltunk, csak a buszt foglaltuk itthon, így a Contibus saját utasai voltunk. Megérdemeltük. Mi azóta a Contibussal sehova.
Én egyébként mindig azt a tanácsot kaptam,hogy középre kell ülni(ezt baleset szempontjából szokták tanácsolni-de ebbõl induljunk ki ),de egyszer ültem emelet legelsõ ülésén.
Feltettem a lábam,és az nagyon jó volt !De hátul én sem soha többet !
Sziasztok!
Az a baj, hogy az Apollon Travel-nél mindenkinek oda kell ülnie, ahová õk beosztanak, így mi tavaly nem vitázhattunk, hogy nem akarunk leghátul ülni! Meg hát ott is kell valakinek ülnie! Az õ buszaikban hátul is 2-2 ülés van oldalt, és nem 5. Csak annyi volt a baj, hogy az én belsõ ülésemet nem lehetett dönteni, egyébként 2 pulcsiban egész jól átvészeltem!
Sziasztok!
Nekem az a tapasztalatom, hogyha idõben lefoglalom az utat, akkor rugalmasak az extra kívánságokkal szemben.
Mi megválaszthattuk, hogy hova ülünk a buszon, és azokat a szobákat kaptuk amit kértünk.
Ági
Nekem sem volt gondom az Apollon Travellel. Kiválasztottam február elején az apartmant és a szobát, megmondtam hogy hová szeretnék ülni a buszon, és minden úgy is volt ahogy kértem.
Én ettõl kicsit ki lennék borulva.
Mi az indok? Az összes többi utas decemberben foglalta le az utat?
Nem volt indoklás, sõt az üléslistát amit a soförnek elküldtek, fordítva töltötték ki, készítették el. A bal oldali ülésszámok jobb oldalra kerültek és fordítva
A buszvezetõvel csak bután néztük a papírlapot. Érdekes módon csak nekem tünt ez fel, a többi utas szépen leült oda, ahová mondták neki.
Ahogy magamat is nyugtatni szoktam: mindegy hol ülök, mert a busz eleje ugyan oda érkezik meg, ahová a vége
Ez így igaz, de azért gyakori a lincshangulat az elsõ sorért!
Tapasztaltam, hogy ahogy megérkeztünk Stavrosba, már jöttek a hazafelé indulók és ment a bazsajgás a vezetõnek és a vita!