Szia Gina! Mi is Sassosnál kölcsönöztünk bicajokat 2005-ben. Sajna már nem emlékszem az árakra, de mielőtt elvittük tőle, alaposan átnézte a járgányokat, ki is próbálhattuk. Amikor este visszavittük, megvendégelt bennünket, üdítővel, recinával vagy ouzóval és sütivel. De van sok másik kölcsönzős is, a Sarti lapon biztos találsz mostani árakkal együtt.
Szeptember végén, október elején még elég jó idő szokott lenni, nyugodtan lehet strandolni, de hetente egy-egy esős nap is becsúszik, és az éjszakák már hűvösek, elkel egy pulcsi ha a parton sétálsz.
Ebben az időben:
A nappali hőmérséklet átlag 25-28 fok
A vízhőmérséklet átlag 23-25 fok
Amúgy mi mindíg szeptember közepén-végén megyünk mert nem szeretjük a 40 fokos kánikulát, és a légkondícionált szobákat.
N E legyen Szeptember 25-e után rossz idő, mert mi is azon a napon megyünk Sartiba. Tavaly is mi voltunk az utolsó turnus. Amikor leértünk nagyon háborgott a Tenger. Másnap még nem látszott, hogy jönne a jó idő. A helyiekre hallgattunk, akik bizonygatták barnán fogunk haza menni. Mindig izgulunk, hogy milyen időt fogunk ki. Kegyes és Jó az Isten. Remélem, az idén ismét a tenyerén hordoz! Volt már úgy szeptember végi nyaralásunk, hogy két hetes hideg, eső után érkeztünk. Kitombolta magát. Reggelre sütött a nap és egy felhő nem volt. Szelike, ne aggódj, tudtok Ti is fürödni, búvárkodni. Sarti nevezetességei várnak ránk , Zsuzsiékkal kalózhajózni és Krisztosz is felmegy a hegyekbe + a fagyit, gyrost a főtéren ne hagyjátok ki. Ha nyüzsire vágynál, hát azt hiányolni fogod. A Tenger parton a homokban nem fog egymásba érni a törülköző sarka. Ja és nem kell lég kondira költeni.
Azt írod, első utazásotok akkor lapozzátok át: Mire figyeljünk? (Jó tanácsok) és persze ezt a topicot .
Mi is szeptember végén voltunk 2008-ban és azért még sikerült sokat fürödnünk a tengerbe.
Mi nem Sassostól kölcsönöztük a bicajokat hanem vele át ellenben és 2,5 euró volt. Azt nem mondom , hogy könnyű terep , volt hogy toltuk a bringát , de nagy élmény volt. Az már kevésbé , hogy másnap ülni is alig tudtunk a hátsónkon.
Időjárás szerintem kiszámíthatatlan. Mi 5X voltunk szeptember végén, október elején ebből 1X volt szinte végig rossz időnk 2 éve, amikor is szinte mindenhol rossz idő volt. Akkor talán 3-4 nap volt fürdésre alkalmas ki is használtuk hisz a tenger ilyenkor még teljesen fürdésre alkalmas! Szóval én azt mondom nyugi az átlag azt mutatja jó időtök lesz.
Szia Gáborpapo! Mi kibicajoztunk egy az ófalu utáni kikötőig, aztán visszafelé fel egy jó magas emelkedőre, onnan nagyon szép kilátás nyílik a beachre. Arrafelé már mi is toltuk a bringákat, mert nagyon meredek volt. Hát az ülőkénk bizony nekünk is fájt......
Igen Már fogy... a dumcsin is megírtam, de mindenki lehurrogott... Direkt nem ide írtam, nehogy megint megkövezzenek, hogy off vagyok, erre a megfeleő helyen nekem esnek... Az eszem megáll...
Sziasztok!
Már majdnem lefoglaltunk a Sarti Beach Aparthotelben egy 2fős stúdiót. Egy 2007es fórumon azt olvastam, hogy nagy rosszak a szobák:s. Bár máshol pedig azt, hogy felújították. Volt már valaki itt vagy hallott véleményt róla? Az envia.hu-n foglalnánk le, egész jó árak vannak.
Köszönöm a segítséget előre is!!!