Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 282 283 284 ... 800 801 802   >
Üzenet
  Ratio | #59972 Üzenet | 2008-05-10 20:06:06 | Válasz a #59952. hsz-ra
Hát nyaralni biztos nem, mert 20-21°C van most ott és felhõs. icon_sad.gif
  Pöpi | #59990 Üzenet | 2008-05-10 22:34:12 |
Imi én sajnos még itthon vagyok... És ez egy darabig még így is lesz...

Ennyire hideg lenne kint? Húsvétkor tök meleg volt...már strandoltak icon_sad.gif
  Bryam | #59992 Üzenet | 2008-05-10 22:44:18 | Válasz a #59781. hsz-ra Előzmény #59781
Tudod Imi, hogy tökéletesen igazad van? Annyira megfogott ez a hozzászólásod, mert nekem is az az elvem, "hogy soha ne mondd azt, hogy soha!" Az élet meg arra tanítja meg az ember gyerekét, hogy a boldogságot ha megtalálta, azt becsülje meg, igaz, hogy nem minden áron, de próbálkozni kell vele! Boldogság az, ha az ember elmegy nyaralni és mindennek csak a jó oldalát nézi, nem bosszankodik apróságon. Boldogság az is, ha a mindennapok során rácsodálkozunk apró dolgokra, ami körül vesz bennük! Ma voltam kirándulni Majkon, nem tudom, hogy hallott-e róla valaki, eddig én sem, de a kishazánk egy gyönyörû része! Már ez egy boldogsághormon nekem, nem beszélve arról, hogy a nyáron mi vár rám és a kisfiamra! Akkora örömmel tölt el, hogy mehetünk és látunk, hogy nem is igaz! Nagyon várjuk, jó lenne, ha közelebb jönne, na erre mondom azt, hogy lehetelen! bryam
  Fefe5255 | #60000 Üzenet | 2008-05-11 07:43:58 |
Szevasztok
Mához négy hétre ilyenkor már remélem átlépjük a Görög határt, és megérkezünk Paráliára.
Most aktivizálódott bennem az utazási hormon.
Nem baj, ha 21 fok, ha borús, majd elviseljük valahogy és addig még negyven fok is lehet.
És most mint Bryamnak, itthoni kirándulás.
Szép napot mindenkinek!!! icon_biggrin.gif
  Pöpi | #60003 Üzenet | 2008-05-11 08:27:44 |
Úgy el fog röpülni ez a négy hét, hogy észre semveszitek. Az idõ miatt meg nem kell aggódni, biztosan nagyon jó meleg lesz. Azt mondják idén is olyan forró nyár várható, mint a tavalyi.
Engem is egyre jobban támadnak le az emlékek, egy-egy kinti illatt, táj vagy a tenger emléke... Most ebbõl töltõdök fel. És bár én nem nyaralni megyek, idén megfogadtam, hogy szakítok is egy kis idõt a pihenésre is.
Mindenkinek kellemes készülõdést icon_smile.gif

Nem tudom, felétek mi a helyzet, de nálunk mindenhol nagy reklámplakátokat látni Görögországról... Elég arra ránéznem, és sokkal-sokkal vidámabb vagyok tõle, mert tudom, hogy én megyek!
  Jowissa | #60006 Üzenet | 2008-05-11 09:21:13 |
Sziasztok, jó reggelt!

Mindenki biztos lehet abban hogy az idei nyár is forró lesz. Különben nem ölnének annyi pénzt a globális felmelegedés megelõzésére. Tehát van felmelegedés. És lesz meleg. És lesz tengervíz, és ott lesztek icon_smile.gif
  Pöpi | #60008 Üzenet | 2008-05-11 09:28:19 |
amen icon_smile.gif
  Jowissa | #60009 Üzenet | 2008-05-11 09:31:52 | Válasz a #60008. hsz-ra Előzmény #60008
icon_biggrin.gif
  IMI80 | #60013 Üzenet | 2008-05-11 11:24:29 |
Szép napot mindenkinek!

bryam amit írtál egyet értek és egyben tetszik is. Szerintem most már lassan görgben jó idõ lesz. Én úgy gondolom, hogy hirtelen fog megjönni a nagy meleg egyik napról a másikra, bár én a kinti idõjárást nem ismerem. Már hihetetlenül be voltam sózva, hogy menjek nyaralni, aztán ebbõl a boldogság akármibõl annyit kaptam tõletek persze meg az ismerõseimtõl is, akik már voltak görögbe, hogy nem telik el úgy egy nap, hogy ne nézzek képeket és ne gondoljak a nyaralásra. Lényegében ti még jobban besóztatok engem, aminek örülök. Én Budapesti vagyok és nálunk is tele van a város görög plakátokkal és rögtön ki is szúrom õket icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Annyira jó itt, olyan mintha már félig kint lennék.

Hát mindenkinek további szép napot és teljen gyorsan az idõ, hogy minnél hamarabb mindenki kint legyen görögbe és ott megálljon az idõ.

Aladina nektek meg csak minden jót, sok egészséget és boldogságot kívánok a kicsinek és persze nektek, és remélem egy kis görögország felfedezõ lesz a kicsibõl és még nagyon sokszor mentek majd. Addig is kitartást és sok boldogságot!!!!!

Imi
  IMI80 | #60014 Üzenet | 2008-05-11 11:26:27 |
Szia Ati!

Szerintem is biztosan úgy van ahogy mondod és jó idõ lesz kint.

Egyébként, ha kérdezhetek ilyet merre laktok az országban???(mindenkire gondolok)

Imi
  Pöpi | #60016 Üzenet | 2008-05-11 11:46:38 |
Szia Imi!

Én pécsi vagyok.

Gyerekek, ma kaptam meg az államvizsga tételeimet....jelenleg ez a visszalévõ bõ 3 hét egy évnek tûnik...icon_sad.gif
No nem baj, utána majd jobban fog esni a hûs tenger....

Az idõ húsvétkor már pöpec volt, olyan volt, mint egy "hûsebb" nyári nap, a tengernek kell még melegednie. Asszem az jelent valamit, hogy 20 perc napon töltött idõ után már meglátszott melyik pólóm volt rajtam icon_smile.gif

A tavalyi nagy meleget nehéz lesz lekörözni (éjjel jeget tettem a tarkómra és a homlokomra, hogy aludni tudjak), az Olympos meg alig látszott annyira párás volt a levegõ...

Aladina hogy vagytok? Rég hallottunk rólatok helyzetjelentést.

Bryamnek is tök igaza van! Szerintem egy csomó minden "fejben dõl el", a negatív gondolkodás igen nagy teher tud lenni.
Üdv mindenkinek!
  IMI80 | #60017 Üzenet | 2008-05-11 11:50:08 |
szia Pöpi!!!
  IMI80 | #60018 Üzenet | 2008-05-11 11:53:46 |
Hát én is így gondolom, egy nyaralást sok tud rontani, ha az ember negatív dolgokkal foglalkozik. Szerintem sok magyarnak a legtutibb helyet is lehúzza, mert a negatív és a rossz dolgokat keresi. Élvezni kell a jó dolgokat és örülni kell. Ez a lényeg.
  IMI80 | #60019 Üzenet | 2008-05-11 11:56:28 |
Sok sikert, erõt és kitartást kívánok neked az államvizsgához és a görgbe utazáshoz, mármint, hogy el teljen az idõ gyorsan és minnél hamarabb indulj.

Szép napot és hétvégét.
  Aladina | #60020 Üzenet | 2008-05-11 11:57:59 |
Sziasztok fiúk-lányok!

Köszi mindnekinek a kérdést, jól vagyunk, már most alig bírom a meleget, ezer fok van, mi lesz, ha feljön a hõség?? icon_smile.gif Nem baj, már csak két hónapunk van hátra, azt már fél lábon is!!!

A medúzákról annyit, hogy biztos csíp döglötten is a csápjuk. Nekünk is mutogatták tavaly a görög fánkos fiúk, hogy messze menjünk tõlük, még attól is, ami a parton volt, mert a csápjuk olyan, mint a damil, nem is látszik... én féltem tõlük, de alapjából ilyen félõs vagyok icon_smile.gif

brayem!
Mi Csornáról mentünk tavaly icon_smile.gif Itt laksz a szomszédban??? icon_smile.gif Grand torus-sal mentek? MI itt szálltunk fel, Pesten kellett átszállni a másik buszra, király helyünk volt emeleten, egyszerre a lépcsõ mögött, jó nagy hely a lábunknak icon_smile.gif Aztán Szegeden még szálltak fel a buszra mások (kecskemétiek, szegediek) és így mentünk tovább. Hazafelé szintén, csak pestrõl minket kisbusszal hoztak, páran voltunk csak: 3 gyõri csaj és két soproni. Nagyon tuti kisbusz volt. Emlékszem, mikor jöttünk haza, Paralián akkor lett a legmelegebb egész héten, 40 fok, itthon meg már tudtuk, hogy tél van: befûtöttek, stb... a 3 gyõri csaj eljött haza egy szál pántos ruhába, tátott szájjal nézték õket a gyõri buszvégen, mikor leszálltak icon_smile.gif Tiszta jó volt.

Na most megyek, mert ebédfõzés közben vagyok icon_smile.gif PUszi mindnekinek és du., vagy holnap küldök majd meglepit (Imi csak Neked tudom a mail címed), megtaláltam a tavalyi heti programot, scannelem és küldöm, árak minden van rajta...
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 282 283 284 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu