Hú, nagyon klasszak a képeitek a templomról, meg a fantasztikus kilátásról! Egész biztosan fel fogunk oda kapaszkodni, már csak azért is, hogy a saját gépünkkel is készíthessünk pár ilyen szuper fotót ! Erről eszembe jut egyébként, hogy pont Pünkösdkor leszünk kint. Tudjátok, hogy milyen felekezetű templom ez? (Gyanítom, hogy ortodox.) És ugye "aktív"? (vagyis nem csak múzeum.) Csak hírből ismerem a gyönyörű - igaz, állítólag rém hosszú - ortodox szertartásokat. Milyen lehet náluk egy pünkösdi ünnep...?
Andra | #134368 | 2010-05-14 10:48:18 | Válasz a #134352. hsz-ra
Breki, nagyon szuper képeket tettél fel!! Ezt a kis templomot már régen kinéztem magam, még a Haniboy honlapján. A képeid alapján úgy látom, hogy nem is kell nagyon sokat felfele gyalogolni.
Biztos megtaláljuk a hozzá vezető utat.
Breki! Nagyon klasszak a képek! Szerintem pedig baromi magasan fent van, legalábbis alulról úgy néz ki.
Mikor legutóbb Tolóban jártam (tavaly) csak 4 napunk volt, és már akkor fájt a lábam, nem mertem nekiindulni.
Sajnos idén az Euró és a benzin ára is az egekbe szökött, így most Joszáék kis csapata utazik helyettünk Tolóba.
Nagyon szépek a képeid!! Tuti biztos, hogy felmászunk a templomhoz. Valamerre elindulunk felfelé, majdcsak odatalálunk. Majd adddig mászunk, amíg nem érjük el a célt.
Viszont megköszönném, ha abban segítenél, hogy ez Vivari merre található?? Kocsival vagy hajóval közelíthető meg?
Előre is köszönöm
Üdv. és P. Katonalány
Szia! Valahol olvastam, de a Kereső most nem adja ki, hogy Tolóban TILOS csapvizet inni! Még forralva sem lehet, mert állítólag arzénos.
Előzőleg én se tudtam ezt, és időnként kávét, teát főztünk belőle. Bajunk nem lett tőle, de ezentúl óvatosak leszünk.
A tolói ivóvíz minőségéről Krisztakriszta írt tavaly májusban a "Jó tanácsok" topikban, hozzászólás linkje.