Sziszkonak is köszönöm
Igen sztem a 2szobás apartmanok jobbak lehetnek és nagyobbak. (kép alapján, bár ez sokszor nem számít) Elvileg földszinten kapnánk szobát, ami nem annyira tetszik. Miért nem jössz arra a tájékra? Volt valami rossz élményed?
Hát volt némi negatív tapasztalat ,amit tavaly már részleteztem ugyanitt,de most ebbe nem mennék bele, a sarti-rajongók iránti tiszteletből.csak annyi,hogy nézz utána mikor érkezik a német diák különítmény az apartmanhoz tartozó campingbe,mert onnantól fogva pokol.Tavaly július elején megindult az invázió-napi 2-3 busz.A medence ezentúl az ő felségterületük volt,a nyuginak lőttek.
Kedves Czoki!
Köszönöm, hogy megosztottad tapasztalatodat!
Szeretném még megkérdezni, hogy mennyi idő alatt lehet legyalogolni a partra?
Szia!
Az olyan öreg nyugdíjasoknak,-mint mi,- emeltről le, majd gyalog, legalább 3 percbe.
Tengerparti a ház, mindössze egy aszfaltozott út választja el a homokos
tengerparttól. A háznak van hátsó?( honnan nézzük??) kijárata közvetlen a tenger felé.
Üdv. czoki.
Szia Sziszkó!
Mi is a Sarti B. ap.-ba megyünk de ez a német invázió felcsigázott, mert volt aki azt mondja nem zavaró? persze nem vagyunk egyformák de a nagy ricsajnak nem örülnék.
Köszönöm Czoki Sajnos a Spanosba nincs 3 ágyas ezért oda nem tudunk menni:'( Pedig nagyon jó választás lett volna. Kicsit én is megijedtem a "német inváziótól" uhogy nem a sarti beach aparthotelt választottuk. A Nikos apartmanba fogunk menni augusztusban. Azt hittem csak jót olvastam róla de utólag kiderült, hogy más város "Nikosáról" olvastam
Uhogy semmit nem tudok róla.
Ezért ha valaki volt már a NIKOSBAN légyszi írjon nekem pár sort róla.
Köszönöm
Kedves T.Márta!
A német gyerekek idén is mennek,megnéztem a Ruf Reisen oldalát,jún 29-től aug 30-ig lehet rájuk számítani,13-17 évesek.Jó hangosak, zene éjjel nappal,bár a hasonló korosztályú mieinknek még szórakoztató is lehet.Mi sajna már nem az a korosztály vagyunk.Szerencsére mi már akkor hazafelé készülődtünk ,mikor érkeztek.
Kedves T.Márta!
A német gyerekek idén is mennek,megnéztem a Ruf Reisen oldalát,jún 29-től aug 30-ig lehet rájuk számítani,13-17 évesek.Jó hangosak, zene éjjel nappal,bár a hasonló korosztályú mieinknek még szórakoztató is lehet.Mi sajna már nem az a korosztály vagyunk.Szerencsére mi már akkor hazafelé készülődtünk ,mikor érkeztek.
De mért kell oda menni ???
nagyon sok apartman van ezen kívül söt én tavaly voltam de egy darab németel nem találkoztam
Igazad van,nem kell.Nem is oda megyünk idén.Tavaly viszont kifogtuk őket,szerencsére csak a végén,de te ezek szerint szerencsésebb voltál.Azért azt az apartmant választottuk,mert távolabb van a faluközponttól,/ott is laktunk egyik éven-és az volt jobb/nyugisabbnak tűnt.Tévedtünk és okultunk.
Mi 08.21-től megyünk Sartira a SULA apartmanba! Hallott már róla valaki valamit? :) A parttól 60m-re van,bent a központban. Sajnos mostanában elég sok rosszat olvasok sartiról és aggódom! :( Összetoboroztam a baráti kört és 7en megyünk,ha gáz lesz,engem megfognak lincselni! :(