Ajaj ez így nehéz lesz. Kis hegyi falvakban találhatóak ,nem a tenger közelében ahol a turisták is vannak...Pl Benitses felett Agios Dekában kettő is van egymás mellett, Vagy Sidariból visszafele a belső út mellett a Maria Taverna....
Érdeklődni szeretnék, hogy volt-e már valaki Sidarin a Clio apartmanban? Esetleg idei árak is érdekelnének, továbbá hogy biztosan nem kell már idén útlevél? Május végén, június elején mennénk, akkor már melegszik a tenger?
Útlevél már tavaly sem kellett, a víz meg már most 18-18 fokos. Május végére min 22-23 fokos lesz, vagy még több..... Árak meg mint tavaly, esetleg kevesebb a válság miatt.
Agios Deka érdekelne, mivel mi is Benitsesben szállunk majd meg. Én is a hegyi kis falvakat szeretem, ahová tényleg csak a helyiek járnak és igazi görög ízek vannak.
Azt szeretném kérdezni, hogy biztosan lehet-e személyigazolvánnyal utazni, ha busszal megyünk Macedónián és Szerbián át? Szinte mindenhol más infót találtam. Az irodánál javasolják az útlevelet, de sokan azt mondják, hogy elég a személyi. Ha biztosra tudom, hogy elég, nem csináltatnám meg az útlevelet, mert elég drága.
Fentebb írtam pár napja, Agios Dekában Benitses felett , rajtunk kívül más külföldit nem láttunk sose. Vagy Bent a városban Kerkyrában a kikötő környékén is van pár ahova csak görögök járnak.Minél messzebb mentek a partoktól . sidari környékén van a kedvencünk a Maria taverna Agios Athanasios faluban...
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni Tőletek, mert nem tudom eldönteni, hogy Pargát, vagy Korfut válasszuk.Benitsesben néztem én is a Vénus apartmant, jónak tűnik. Kisgyermekkel mennénk, Benitsesben milyen a strand? Eddig Sartin, Olympic Beachen és Nei Poriban voltunk, de már egy kicsit többet szeretnénk látni Görögországból.