Köszönöm Czoki Sajnos a Spanosba nincs 3 ágyas ezért oda nem tudunk menni:'( Pedig nagyon jó választás lett volna. Kicsit én is megijedtem a "német inváziótól" uhogy nem a sarti beach aparthotelt választottuk. A Nikos apartmanba fogunk menni augusztusban. Azt hittem csak jót olvastam róla de utólag kiderült, hogy más város "Nikosáról" olvastam
Uhogy semmit nem tudok róla.
Ezért ha valaki volt már a NIKOSBAN légyszi írjon nekem pár sort róla.
Köszönöm
Kedves T.Márta!
A német gyerekek idén is mennek,megnéztem a Ruf Reisen oldalát,jún 29-től aug 30-ig lehet rájuk számítani,13-17 évesek.Jó hangosak, zene éjjel nappal,bár a hasonló korosztályú mieinknek még szórakoztató is lehet.Mi sajna már nem az a korosztály vagyunk.Szerencsére mi már akkor hazafelé készülődtünk ,mikor érkeztek.
Kedves T.Márta!
A német gyerekek idén is mennek,megnéztem a Ruf Reisen oldalát,jún 29-től aug 30-ig lehet rájuk számítani,13-17 évesek.Jó hangosak, zene éjjel nappal,bár a hasonló korosztályú mieinknek még szórakoztató is lehet.Mi sajna már nem az a korosztály vagyunk.Szerencsére mi már akkor hazafelé készülődtünk ,mikor érkeztek.
De mért kell oda menni ???
nagyon sok apartman van ezen kívül söt én tavaly voltam de egy darab németel nem találkoztam
Igazad van,nem kell.Nem is oda megyünk idén.Tavaly viszont kifogtuk őket,szerencsére csak a végén,de te ezek szerint szerencsésebb voltál.Azért azt az apartmant választottuk,mert távolabb van a faluközponttól,/ott is laktunk egyik éven-és az volt jobb/nyugisabbnak tűnt.Tévedtünk és okultunk.
Mi 08.21-től megyünk Sartira a SULA apartmanba! Hallott már róla valaki valamit? :) A parttól 60m-re van,bent a központban. Sajnos mostanában elég sok rosszat olvasok sartiról és aggódom! :( Összetoboroztam a baráti kört és 7en megyünk,ha gáz lesz,engem megfognak lincselni! :(
Én megvagyok halva Sartiért! :) Oda mentünk volna nászútra,de végül Paralia lett belőle! :( De akkor megígérte a férjem,hogy elhoz ide! :):):):)
Hát sokan írják,hogy szemetes,drága,alig van valami üzlet,étterem....
Persze rengeteg ellenérv is van. Csak az a kérdés,hogy mi igaz belőle!
A Sula apartmanba leszünk: http://bluemondtravel.hu/node/134
De már nagyon nagyon várom! Visszük a most 13 hónapos kislányunkat is.Egyénileg megyünk! Izgi lesz a hosszú út miatt is! Mesélj egy kicsit Sartiról! "ha van időd" :D
Tegnap foglaltam le a szállást és ott mondta az utazás irodás nő. Egy térképet is kaptunk, hogy hol van és azon is Laprosnak van feltűntetve.
szio
Szia Kapibara!
Nem tudnád eljuttatni nékem ezt a térképet ha megkérlek?!
Rákerestem - semmi.
Helena | #131208 | 2010-04-14 15:53:24 | Válasz a #131089. hsz-ra
Szia Vanda!
Mi tavaly voltunk Sartin 2 hétig,előtte pedig Paralián. Nem igaz,hogy Sarti koszos,gyönyörű hely,klasszisokkal szebb mint Paralia,sokkal szebbek a természeti adottságai.
Hogy nincsenek éttermek? Hát ez sem igaz,nagyon sok jó étterem van,az Ovelix-et is tudom ajánlani többek között,de ki kell őket próbálni. Egyszóval Sarti Gyönyörűűűűűűűűűű! Ami igaz viszont,hogy Paralián sokkal több az üzlet,mert pl.Sartin nincsek bőrárusok ,kevesebb az ékszer, jóval kisebb a választék,mint Paralián,és drágább is. Mármint az ékszerek,de egyébként nem drágább mint Paralia. Úgyhogy nem fogsz csalódni .járjátok körbe a félszigetet,csodálatos