Én megvagyok halva Sartiért! :) Oda mentünk volna nászútra,de végül Paralia lett belőle! :( De akkor megígérte a férjem,hogy elhoz ide! :):):):)
Hát sokan írják,hogy szemetes,drága,alig van valami üzlet,étterem....
Persze rengeteg ellenérv is van. Csak az a kérdés,hogy mi igaz belőle!
A Sula apartmanba leszünk: http://bluemondtravel.hu/node/134
De már nagyon nagyon várom! Visszük a most 13 hónapos kislányunkat is.Egyénileg megyünk! Izgi lesz a hosszú út miatt is! Mesélj egy kicsit Sartiról! "ha van időd" :D
Tegnap foglaltam le a szállást és ott mondta az utazás irodás nő. Egy térképet is kaptunk, hogy hol van és azon is Laprosnak van feltűntetve.
szio
Szia Kapibara!
Nem tudnád eljuttatni nékem ezt a térképet ha megkérlek?!
Rákerestem - semmi.
Helena | #131208 | 2010-04-14 15:53:24 | Válasz a #131089. hsz-ra
Szia Vanda!
Mi tavaly voltunk Sartin 2 hétig,előtte pedig Paralián. Nem igaz,hogy Sarti koszos,gyönyörű hely,klasszisokkal szebb mint Paralia,sokkal szebbek a természeti adottságai.
Hogy nincsenek éttermek? Hát ez sem igaz,nagyon sok jó étterem van,az Ovelix-et is tudom ajánlani többek között,de ki kell őket próbálni. Egyszóval Sarti Gyönyörűűűűűűűűűű! Ami igaz viszont,hogy Paralián sokkal több az üzlet,mert pl.Sartin nincsek bőrárusok ,kevesebb az ékszer, jóval kisebb a választék,mint Paralián,és drágább is. Mármint az ékszerek,de egyébként nem drágább mint Paralia. Úgyhogy nem fogsz csalódni .járjátok körbe a félszigetet,csodálatos
Sziasztok!Én 2008-ban voltam először Sartin,gyönyörű volt,teljesen beleszerettem a helybe.Akkor megfogadtam,hogy jövőre is megyek.2009-ben barátnőm talált egy olcsó utat Corfu-ra repülővel júniusban és elmentem vele.Össze sem hasonlítható,Sarti milliószor szebb.Bántam is hogy nem oda mentem el inkább abból a pénzből.De hála Istennek,úgy alakult hogy még augusztusban oda is el tudtam menni.És így hogy másodjára voltam is találtam olyan helyeket,dolgokat amik ujjat tudtak mutatni nekem és jól éreztem magam.Idén ismét Sarti a cél!Nem lehet megunni.Csodálatos hely.Szóval ne izguljon aki még nem volt ott és készül,mert biztos hogy tetszeni fog.Ott minden megtalálható amire szüksége van az embernek,rengeteg taverna,bolt,árusok,nyüzsi,csendes részek és az ár majdnem magyar szinten van.Én ha tehetem ezek után is minden évben elmegyek oda.
Köszi a választ! :) Már nagyon várom! :) Remélem minden rendben lesz! Láttam Sartiról képeket,gyönyörű.Én a Narancspart vagyok kíváncsi nagyon,meg a Vourvourou izgat nagyon! Ott is jártál?
Találtam neten is egy térképet: nem engedi, hogy belinkeljem:( google-ba írd be, hogy sarti tékép és a képtalálatok között megtalálod.
A Parkolótól balra 2. tömb és onnan felfelé a következő tömb(a 2 gőzölgő kávé között:)). Tehát balra 2 és fel 1 Az egy nagy tömb és annak a közepén jelölik.
Délelőtt írtam egy hsz-t ,de vagy elszállt,vagy én bénáztam el,mindegy is !
Kérdezed,hogy voltunk e a Narancsparton. Igen,sokszor a 2 hét alatt. Mi nem saját szervezésben,hanem autóbusszal voltunk,így motort béreltünk,és így jártuk körbe a félszigetet. Igaz csak délre,és át Neos Marmarosig,több napon át,mert annyira gyönyörű öblök,és egyéb látnivalók voltak,hogy egy nap nem elég .Sajnos Vourvourou kimaradt,amit nagyon sajnálok,de majd legközelebb.A Narancspart csodálatos,fehér lisztszerű homokos parttal,csodás sziklaképződménnyel,nem csalnak a fotók amiket látsz róla,sőt!"Élőben" még szebb.Lehet napozóágyat is bérelni fogyasztás ellenében,mi 2 frappé fogyasztásáért egész nap használhattuk.Elhiszem,hogy várod már,nem fognak "megkövezni" a többiek,mert csodálatos.
Üdv!