Szia Aladina!
Köszi szépen a tájékozatatást! Remélem, hogy azért bírod ezt a meleget! Érdekes módon én a meleget bírtam, mindig fáztam, mikor kismama voltam. Manó eszi, majd meglátod, hogy mindent feledtet Veled, amikor a Csipetkét a melledre teszik! A világ legszebb élménye, emléke és minden!!! Mire vagy kiírva? Csornán fogsz szülni? Nagyon fogunk szorítani Neked, látod keresünk is, ha nem jelentkezel! Igen, a "szomszédban" lakom. A meglepit én is szeretném kérni: gazsoadi@freemail.hu! Vigyázz Magatokra, élvezd az utolsó heteket! bryam
Szép álmokat mindenkinek!
Tökéletesen igazad van Pöpi! Igazából én sem bánnám ám! Valahova mi is a hátsó ajtó mögé kértük a helyet a buszon. Mi a tapasztalatototok, ahova kéri az ember, oda is ülhet? Végül is mindegy, mert nem olyan hosszúak a lábaink. Mennyit látni éjjel a buszról, mármint a tájra gondolok? Volt olyan, hogy este 8-kor indultunk, jó volt a társaság is, hajnali 4-ig nem aludtunk, utána sikerült egy kemény 1/2 órát aludnom, egész nap friss voltam. Ez nem jellemzõ itthon, mert ma hajnali 1/2 10-ig elaludtunk. Na nem írok regényt, mert megyek aludni. Szép görög álmokat! bryam
Sziasztok! Aladina !Én is kérhetek meglepit ?? kristina.kokai@gmail.com
Köszike !Ide is jöhet bármi!
Imi! Én is Budapesti vagyok! Pöpi !Én is a buszon akarok már nyomorogni !Bár tavaly oda felé 2 helyet is foglalhattam!
Visszafelé már nem!
megnéztem a képeket. Ez grand tours-os progi füzet. És caravell-es progi. . Kedves barátaim. Az egyik lapon látható " TENGERPARTI QUADTURA " az a sokat olvasott, quados, teknõsös, iszapos, Panos-sal eltöltött szép nap.
Megkaptam én is a progikat, nagyon köszönöm, örülök neki. A végén rá kell jönni, hogy a kint eltöltött 11 nap még kevés is lesz .
Valaki nem tudja, hogy a sólepárlóhoz simán be lehet menni? Olyanokra gondolok, hogy nyitvatartás, belépõ, vagy csak csoportok mehetnek?
Kösz mindent szép napot mindent.
Aladina szorítunk nektek a párommal mi is, aztán várjuk ám az infót. Persze, ahogy majd tudsz reméljük mesélsz majd és persze jó lenne a kicsirõl kapni képet. Névválasztással, hogy álltok, megvan már???
Én ugy tudom a sólepárló, és az iszapfürdõ ingyenes. Nincs nyitvatartási idõ ( de azért nem árt ha 9 - 18 ig mentek ). A két dolog kb 500 méterre van egymástól !
Ratio | #60131 | 2008-05-12 17:25:57 | Válasz a #60118. hsz-ra
Nekünk tavaly a Diasban, az Éva azt mondta, hogy már fizetõs, csak a helyieknek ingyenes.
Hát,lányoknak ingyenes,és kapunk welcome drink-ot is
A híres Cocusban ilyen slágerek mennek,meg kérni is lehet,meg magyar mulatós
Gold...az a hely...huh nekem ez a kedvencem Tennék fel képet róla,de nem tudom,h kell :S
Hoola Hoop...medence fölött dj pult,ketrec jó zene!!
Omilos...a tetõn van a party,tánc közben látni lehet a tengeeert a zene nemrossz!
H lehet képet feltenni?
Hello
na figy a képet ( ne használj túl nagy kiterjesztést ) feltöltöd erre az oldalra: http://photoserver.ws/
Ott kapsz egy linket ha feltöltõdött ( asszem a legfelsõ sor ).
Itt a fórumon beírod a linket és kijelölöd azt ( kék a link háttere ). Megnyomond az Img gombot. ennyi
próbáld meg