Paradise beachen is hasonlóan nagy a tömeg főszezonban, sőt még a parkolással is birkózni kell (bár hol nem).
De mi imádtuk a hullámok miatt (ami egyébként Tripitin is hasonló), na meg a hát a sziklán balettozó kecskék is óriási látványt nyújtanak.
Majszi, ennyire nincs semmi Nektek való Skala Potamiaban? Vagy csak nem tudsz dönteni.
A kirándulásokhoz az lenne a legjobb kiindulópont, szerintem.
Sokan Limenariát is szeretik, de az a sziget másik vége felé van.
Szia Majszi!
Ha booking-on nem találsz, nézheted még a go-thassos.gr-t is, én az egyik szállásunkat ott foglaltam (csapattal megyünk és nem volt egy helyen annyi apartman, ami elég lett volna). Bocs, ha már más is ajánlotta és nem vettem észre....
Jutka
Limenáriát én személy szerint még senkitől sem hallottam dícsérni, szerintem max Theologos és Kastro megközelítése miatt lehet jó választás, de én továbbra is a főváros, Limenas mellett kardoskodnék Sajnálom is, hogy tudtommal oda már nem szerveznek, Skala Potamias meg nem nekem való, este nem az én világom nyaralók közt sétálni, jobban szeretem a görögös utcácskákat És én kifejezetten a sziklás partokat keresem, a homokos beacheket kerülöm, ha tehetem, mert nem lehet sznorizni.
pedig van, hiszen viizo is ott szállt meg és tetszett neki, és a tavalyi szezonban is volt itt egy olvtárs aki arrafelé, a potos-limenaria részen választotta ki a szállását.
Közben én is visszakerestem, jól emlékeztem, hogy tavalyról volt pár ember, aki kifejezettem Limenariát favorizálta.
Limenast mi is imádtuk, volt, hogy naponta átmentünk autóval, sétálni, vagy vásárolgatni, esetleg beülni valahová (a kedvenc cukrászdám ott van, sőt a strandnál lévő gyros is isteni ), de soha nem jutott eszembe ott szállást keresni, túl városias - baromság tudom, de mégis.
Mi 11 éve Potosban szálltunk meg,akkor jónak tünt,de mióta Skala Potámiában is voltunk,oda járunk vissza.2 éve átmentünk kirándulni Potosba,parkolót sem találtunk nekem már tul zsufolt.Limenas viszont tényleg gyönyörü és talán szállást is könnyebb találni.
Ja, persze, tudom, hogy vannak, akiknek bejött Limenaria, úgy értettem, nekem személyesen még nem dicsérte senki, aki ott szállt meg, pedig beszéltem párukkal anno Zsúfoltnak és jellegtelennek mondták, de nem személyes élmény, mi csak átutazóban voltunk ott párszor.
Sokunk egész más szempontok alapján választ természetesen.
Eladó egy két hetes görög út Thassos szigetére. Eredetileg mi utaztunk volna, de közbejött egy másik program, ezért kell megválnunk tőle. Ha hétfőig nincs jelentkező, visszaváltjuk az utat, ezért eddig várjuk a jelentkezéseket.
Tudnivalók:
Ár: 83 000 Ft
Helyszín: Pontios Apartman, Thassos sziget, Görögország
Árban benne van: apartman 2 hétre + busz út 2 személy részére
Indulás: 2014. május 23.
Hazaérkezés: 2014. június 8.
Akkor én most dicsérem Limenáriát kedeves Konyu A város szélén volt a szállásunk, közel a parthoz, tengerre néző kilátással. Nagyon jókat kirándultunk gyalog is, és többen összeállva béreltünk terepjárót is. Sok mindent láttunk, de nem eleget A faluval semmi gond nem volt, mi szerettük. Csak azért írtam, hogy olvass olyantól is, akinek tetszett.